Отговори
# 300
  • в подножието на планината
Ама Джейн,аз за Хазал,кога съм говорила нещо ,естествено че за Ферка говоря ,защото нея гледам в момента ,иначе за Хазал няма как да кажа нещо,защото си я харесвам и аз  Heart Eyes Heart Eyes
Днес в темата беше написано, че от Хазал лъхало само студенина, а Серка, айде че паля яко  smile3505, нещо с което категорично не съм съгласна  #Cussing out Mr. Green

И аз не съм съгласна... #Cussing out

# 301
Давай Гришооооооооо !!!!!!

# 302
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама Джейн,аз за Хазал,кога съм говорила нещо ,естествено че за Ферка говоря ,защото нея гледам в момента ,иначе за Хазал няма как да кажа нещо,защото си я харесвам и аз  Heart Eyes Heart Eyes
Днес в темата беше написано, че от Хазал лъхало само студенина, а Серка, айде че паля яко  smile3505, нещо с което категорично не съм съгласна  #Cussing out Mr. Green
Коя тема бе,аз що съм го пропуснала това ,аууууу чек че запалих ся ,я кажи да поспоря малко ,ко лъха от Серка,едно голямо нищо ,то не можеш едно чувство да уловиш у нея  smile3516

# 303
Да Ви глътна бе душици, още ли се ядосвате със сериала, не Ви ли премина яда!? Laughing

Не, Наде  Hug, не минава - нито яда, нито удоволствието, нито пеперудките, не минава  Laughing Heart Eyes Heart Eyes
Мммммм,   smile3506 надушвам патологични случаи. Joy
На мен и Хазал ми изглежда студена, като Фердуца, само, че знам, че не е, защото самата тя каза преди време в свое изказване, че хора, които не я познават я смятат за студена, а всъщност не е.

# 304
  • Още у мъглата ...
Да Ви глътна бе душици, още ли се ядосвате със сериала, не Ви ли премина яда!? Laughing

Не, Наде  Hug, не минава - нито яда, нито удоволствието, нито пеперудките, не минава  Laughing Heart Eyes Heart Eyes
Мммммм,   smile3506 надушвам патологични случаи. Joy
На мен и Хазал ми изглежда студена, като Фердуца, само, че знам, че не е, защото самата тя каза преди време в свое изказване, че хора, които не я познават я смятат за студена, а всъщност не е.
Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 305
  • София

В коя тема  newsm78

В коя тема?

# 306
Продължавай в същия дух мойто момче  Heart Eyes

# 307

В коя тема  newsm78
Ти се бъзикаш , ама нали знаеш, че Хазал си ми е любмка, в тази, даже ти написах на твой пост за топлите очи на С. с ирония  Mr. Green, даже и Ирчи се вкрючи за овчия и кравешкия поглед нещо беше  Laughing

# 308
  • Още у мъглата ...
Коя тема бе,аз що съм го пропуснала това ,аууууу чек че запалих ся ,я кажи да поспоря малко ,ко лъха от Серка,едно голямо нищо ,то не можеш едно чувство да уловиш у нея  smile3516
smile3521
Освен това от Хазал лъха и на красота  Grinning, а от Серка на бръчкане  Twisted Evil

# 309
Първия го взе newsm44 newsm44 newsm44

# 310
Джейн, не знам къде си прочела подобни постове, но със сигурност не е в тази тема.....виж, в една друга тема обаче като влезна и съм ей така. Shocked #Crazy #Shocked

# 311
  • в подножието на планината
Джейн, не знам къде си прочела подобни постове, но със сигурност не е в тази тема.....виж, в една друга тема обаче като влезна и съм ей така. Shocked #Crazy #Shocked

И аз, та чак вече не ми се влиза там... Rolling Eyes

# 312
  • Още у мъглата ...

В коя тема  newsm78
Ти се бъзикаш , ама нали знаеш, че Хазал си ми е любмка, в тази, даже ти написах на твой пост за топлите очи на С. с ирония  Mr. Green, даже и Ирчи се вкрючи за овчия и кравешкия поглед нещо беше  Laughing

Джейн, не се бъзикам, не съм прочела, ако е било в нашата тема, защото следобед бях зачезнала от компа и не съм чела нищо от следобед  Peace
Затова те питах в коя тема, защото по-скоро предположих, че става дума за другата тема  Peace
И моето мнение към Хазалка се знае, така че не се бъзикам  Peace Heart Eyes

# 313
  • Варненска клюкарка
Ох тая красота Чачовата извън пътя направо- голяма хубост в тази серия Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Целувката в колата от момента като каза че я връща в планината Heart Eyes после в университета като я придърпа и цунка пак, като и държеше ръката под масата и се правеха на ударени, автобуса...малиии, като е с дублаж пак ми харесва, все едно за пръв път ги гледам ....оф Crazy

# 314
  • Още у мъглата ...

И аз, та чак вече не ми се влиза там... Rolling Eyes

Ми що влизате  Rolling Eyes Аз съм си тук и при тати и не ми трябват други теми  Party Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт