Отговори
# 285
Айде сега тякой да ми напише, че Хазал била студена  Mr. Green
Сравнение със съпруга си е доста  Mr. Green
Ти видя ли в автобуса как освен слънцето на прозореца и тя грееше, толкова е лъчезарна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Те са толкова кратки тия и проблясъци,че ако не съм втренчена лесно се пропускат  hahaha hahaha
Ами това е режисьорско и сценаристко решение, а щом и се ядосвате значи е много добрааа  Laughing
Ти говориш за Ферия, а аз за Хазал Heart Eyes Hug
Но Хазал не е студен човек, напротив  Peace

Манка Hug  bouquet

# 286
  • в подножието на планината
Ох, малеее този Мехмед...не вземе да пази жена си, ами само със сестра си се разправя... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 287
  • Още у мъглата ...
Ей ся ще правят така  smile3514 smile3514 smile3514 smile3514
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 288
Heart EyesМанка  Hug Лелеее, цяла сладкарница  Laughing

Да се подготвите за Лагуна  Laughing

# 289
  • Още у мъглата ...
Ох, малеее този Мехмед...не вземе да пази жена си, ами само със сестра си се разправя... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

А бе мръсник, гадняр, нещастник, завистливец  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 290
Да Ви глътна бе душици, още ли се ядосвате със сериала, не Ви ли премина яда!? Laughing

# 291
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама Джейн,аз за Хазал,кога съм говорила нещо ,естествено че за Ферка говоря ,защото нея гледам в момента ,иначе за Хазал няма как да кажа нещо,защото си я харесвам и аз  Heart Eyes Heart Eyes

# 292
  • Още у мъглата ...
Heart EyesМанка  Hug Лелеее, цяла сладкарница  Laughing

Да се подготвите за Лагуна  Laughing

А, ти си минала и Лагуната  Laughing

# 293
  • в подножието на планината
Да Ви глътна бе душици, още ли се ядосвате със сериала, не Ви ли премина яда!? Laughing

Тц, щом погледна Мехмед и не мога да се стърпя... Joy

Манка, Hug   bouquet

# 294
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая къща няма,компютър иска  ooooh!

# 295
  • Още у мъглата ...

Не, Наде  Hug, не минава - нито яда, нито удоволствието, нито пеперудките, не минава  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

# 296
  • У Диспансера ...♥♥♥
Емко,да вземе си измие малко колата викам аз  Joy Joy Joy

# 297
Ама Джейн,аз за Хазал,кога съм говорила нещо ,естествено че за Ферка говоря ,защото нея гледам в момента ,иначе за Хазал няма как да кажа нещо,защото си я харесвам и аз  Heart Eyes Heart Eyes
Днес в темата беше написано, че от Хазал лъхало само студенина, а Серка, айде че паля яко  smile3505, нещо с което категорично не съм съгласна  #Cussing out Mr. Green

# 298
  • У Диспансера ...♥♥♥
Милия той ,как ще се ядоса сега ,той отвън ,а Каптана си слиза долу спокойно  ooooh!

# 299
  • Още у мъглата ...
Днес в темата беше написано, че от Хазал лъхало само студенина, а Серка, айде че паля яко  smile3505, нещо с което категорично не съм съгласна  #Cussing out Mr. Green

В коя тема  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт