Отговори
# 360
Абе вие къде видяхте химия в АФК,аааа объркали сте се значи,химия има между нея и новия и партньор,в АФК нямаше нищо ,ама то направо вече ,химия ,тоци,няма такива неща ooooh!
Наде,аз на момента палим,и след малко съм забравила вече,ама когато се отрича нещо очевадно и признато от толкова много хора,еми не мога се запра просто .
Все ми е тази кой какво си бръщолеви, за мен е важна моята истина, не искам да я насаждам на никого, нито искам някой да насажда своята такава на мен.
Защо дразни някои АФК, ами защото до този момент за мен, а и явно за мнозинството звездната роля на Хазал е като Фериха, а на Чаатай, като Емир....то истината е една и е тази, но понеже истината е многолика според всеки и според зависи, затова за някои е по-добре да бива отричана и оплювана, вместо да се признае. ooooh!
Зизун, не се изумявай душа, ножа е дървен. Joy

# 361
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз нали съм любопитна и почнах да ровя и да търся ко става аджеба.
Та се намъкнах в АШК....и ко да видя...един пост ме изуми и мен.  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Той се отнася до АФК...чеки че има и още.... Shocked Shocked Shocked Shocked

Аз не гледам АШК както знаете, ама от снимките които виждам...Хазал е със страхотна визия.
Може би така се опитват да скрият грозотата на Хакан, ама тя блесва кат тиган на слънце. Sick Sick Sick

Манка, Hug

Тоя пост и аз го мернах,ми да няма химия у АФК,де да има я ,то пък бива бива да мразят Чачко,ама чак пък толкова пуууу  ooooh!
Нарцисчева...чак аз съм в пОтрес... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 362
Нека не смесваме нещата, поста беше написан тук в нашата тема.
Това е любимата ми тема и има едно огромно предимство пред всички, че си казваме истината, не се страхуваме да пишем каквото мислим, лично аз ви чувствам като приятелчета, и то близки, освен филма и Фемир, си споделяме всичко, даже и мъжете Joy Joy Joy Joy Joy
Просто всичко си ни е готино, къщичката, екипа по романтиката, музиката, обзавеждането, и дружките диспансерки и прекрасните ни домакини  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Хайде дано имаме поводи за черпене и празнуване тази вечер  bg bg bg

И наистина ви обичам  lovekiss lovekiss Kissing Heart Kissing Heart lovekiss

# 363
За любителките на парцуца  Joy

http://www.peika.bg/Balkanski_festival_na_rakiyata_Balkan_rakia_ … _l.e_i.81302.html

Малко на патерици, ама да си кажа

Аннито, да ви е живо и здраво момченцето. Весело и щастливо детство да има  Hug

И още някой трябваше да поздравя вчера  newsm78 ама пусто ЕГН. Който и да е бил, да се чувства поздравен.

# 364
Джено....най вече мъжете... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 365
Джейн, ми ние всички си се ловаме. smile3521
Толкова е готино тук, всеки си пише за каквото си иска, понякога си говорим сами със себе си, пишем си със собственото ни АЗ  Joyи така ни е весело, и готино.
Ето сега например, някои си следят футболен мач, Joy ние пък си пишем ли пишем за ФЕмир, за форума, като цяло, на други им се доспа-лека Ви нощ Hug, други пък си слушат клипчета.....абе голяма веселба е тук при нас, купона е денонощен.

# 366
  • Още у мъглата ...
Лудогорец  bg bg bg
Леле какъв хубав гол  newsm44 newsm44 newsm44

# 367
  • У Диспансера ...♥♥♥
 И най-вече сме си за АФК,и повечето за ФЕмир  Hug Hug
Зизуно,как ще гледаш АШК,ми той за интелигентни зрители бе ,не за такива кат нас  Joy Joy Joy
Ние явно не мой хванем там тънката нишка и за тва не ни е интересен  Joy Joy

# 368
За любителките на парцуца  Joy

http://www.peika.bg/Balkanski_festival_na_rakiyata_Balkan_rakia_ … _l.e_i.81302.html

Малко на патерици, ама да си кажа

Аз се чудим ЕлитУ и Диди къде са, а то на фестивала, па после не знаели НДК къде е  Joy Joy Joy Joy

Линче, лека и мека Hug

# 369
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да бе те улабиха стражата на бидоните  Joy Joy Joy

# 370
  • Още у мъглата ...
Толкова е готино тук, всеки си пише за каквото си иска, понякога си говорим сами със себе си, пишем си със собственото ни АЗ  Joyи така ни е весело и готино.
Ето сега например, някои си следят футболен мач, Joy ние пък си пишем ли пишем за ФЕмир, за форума, като цяло, на други им се доспа-лека Ви нощ Hug, други пък си слушт клипчета.....абе голяма веселба е тук при нас, купона е денонощен.

Ох, Наде, като си пуснах поста с Лудогорец и ти прочетох твоя  Joy Joy Joy
И ето веднага след твоя пост аз се изпъвам с Лудогорец  bg  Joy Joy
Хем ни е весело, хем сме запознати с повече неща  Laughing Joy
Когато искаме, влизаме в дълбокото, когато искаме се кекерчим, когато ни дойде - ривем, абе цветна работа, как да не се прегърнем всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 371
  • Още у мъглата ...
Аз дойдох да се извикам за Лудогорец  Mr. Green, направих и лирично отклонение  Grinning, а сега имам малко красотнене, после пак съм тук  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 372
И най-вече сме си за АФК,и повечето за ФЕмир  Hug Hug
Зизуно,как ще гледаш АШК,ми той за интелигентни зрители бе ,не за такива кат нас  Joy Joy Joy
Ние явно не мой хванем там тънката нишка и за тва не ни е интересен  Joy Joy
Еми така е...ние сме си простачки и не разбираме ся.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Лелчето ми...лека Hug Hug

Габо...мноу късно виде гола...аз от кога се изкрещех... Joy Joy Joy

Те, аз пак не разбрала...пратих леля ми да спи.... Joy Joy Joy Joy

# 373
Скрит текст:
Толкова е готино тук, всеки си пише за каквото си иска, понякога си говорим сами със себе си, пишем си със собственото ни АЗ  Joyи така ни е весело и готино.
Ето сега например, някои си следят футболен мач, Joy ние пък си пишем ли пишем за ФЕмир, за форума, като цяло, на други им се доспа-лека Ви нощ Hug, други пък си слушт клипчета.....абе голяма веселба е тук при нас, купона е денонощен.

Ох, Наде, като си пуснах поста с Лудогорец и ти прочетох твоя  Joy Joy Joy
И ето веднага след твоя пост аз се изпъвам с Лудогорец
 bg  Joy Joy
Хем ни е весело, хем сме запознати с повече неща  Laughing Joy
Когато искаме, влизаме в дълбокото, когато искаме се кекерчим, когато ни дойде - ривем, абе цветна работа, как да не се прегърнем всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Те това е, диспансерска му работа и гледаме простички сериали, че да може да ги разбираме и да са ни на нивото.
Зизун, ама аз още не съм си легнала и ти ме отпращаш към кревата. Crossing Arms Joy

# 374
Лелче, поправих се.... Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт