Отговори
# 345
Браво  Peace ади ся бий и Федерер  Naughty

# 346
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Канал-1 Галке... Peace

# 347
  • София
Минавам да ви  Hug Hug Hug Hug цял ден съм като парцал ви казвам  ooooh!

Изгледах епизодчетата ииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes мноу убав Емко беее  Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Ох прочетох последните постове за някви изказвания за Хазал в друга тема / и аз предполагам коя/ та и аз не влизам в други теми освен в тази  Rolling Eyes тука си ми е  екстра  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз ви оставям сладурки, че още не ми е мн добре  Cry  Hug Hug Hug Hug Hug

# 348
  • Варненска клюкарка
Аз в темата за ПО сякаш не съм срещала лошо отношение към Хазал newsm78 Даже и в момента има анкета и е видно, че повечето не си падат по Серка, та да умират чак да ги сравняват двете, пък и доста разочаровани имаше предната седмица от актьорската и игра и я дялкаха някои в захлас  Crazy. А и момичетата в темата за ПО са приветливи и възпитани, не са като някои хора(нарочно подчертах думата някои) в темата за Хазал, там е страшно просто- да не би да говорите за тях newsm78  На мен там някои хора са ми малко хм...да кажем странни  ooooh! Знам, че има момичета и от нашата тема, които пишат там и нямам предвид тях, те са душички, нооо... абе хайде, няма да цитирам имена, че пак ще се напрегнат- мен често ме цитират, пък уж нямали работа насам, не ни падали на нивото ли какво беше там  Crazy

# 349
Зизунче леля, никой не ме е напрегнал, просто си бръщолевя тука разни мои размисли и страсти. Laughing
Ирче, от почти тригодишното ми пребиваване във форума, защото аз доста стоях, като гост докато се престраших да се регистрирам, се на научих на търпение.
В началото бях като теб, не си мълчах, не можех просто да си премълчавам и възставах срещу неправдата, нооооо си причинявах единствено и само на себе си дисконфорт. Осъзнах, че форума не е моя свят, живота ми е извън него с любимите за мен син и съпруг и тук е мястото където искам да се отпускам когато имам промеждутъци от свободно време, а не да се натоварвам.
Повярвай ми, че откакто осъзнах това, че не си струва просто да влизам в ненужни за никого препирни аз се чувствам перфектно и вече съм сигурна, че се калих в това отношение.
Всеки да си пише каквото си иска и където си пожелае, все ми е тази, с излизането от форума, всичко остава тук и сега и няма значение за реалния ми живот, то и затова се нарича  виртуално общуването във форума.

# 350
Белче, и аз чакам някой да ме въведе в сюжета...ама за сега нищо.  Thinking
Джена елегантно ме прати да палим...Леля ми си трае...абе не знам... ooooh!
Странно ми е защо трябва да плюеш някой само защото не го харесваш. Всеки си има някакви достойнства. Не го приемам това.  Peace

Пипенце, Hug Heart Eyes Hug айде оправяй се бе милооооо.....

Лелчето ме изпреварила... Hug Heart Eyes Hug

# 351
Белче, и аз чакам някой да ме въведе в сюжета...ама за сега нищо.  Thinking
Джена елегантно ме прати да палим...Леля ми си трае...абе не знам... ooooh!
Странно ми е защо трябва да плюеш някой само защото не го харесваш. Всеки си има някакви достойнства. Не го приемам това.  Peace

Пипенце, Hug Heart Eyes Hug айде оправяй се бе милооооо.....

Лелчето ме изпреварила... Hug Heart Eyes Hug

Лелче, какво да ти преразкажа бе душа.
Джейн се хвана за един пост на Тарльо и оттам тръгна разговора ни.....че от Хазал лъхала студенина, а очите на Серенай били топли, такива ти ми работи, но според мен момичето по-скоро описваше Фериха с малки нюанси на очите на Хазал и тези на Серенай.

# 352
Мерси много че до сега гледах друго. Hug

# 353

"Кога се нанесе в главата ми, кога нае апартамент"  newsm78

https://soundcloud.com/rubikub-1/rubikub-vsichko

# 354
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе вие къде видяхте химия в АФК,аааа объркали сте се значи,химия има между нея и новия и партньор,в АФК нямаше нищо ,ама то направо вече ,химия ,тоци,няма такива неща ooooh!
Наде,аз на момента палим,и след малко съм забравила вече,ама когато се отрича нещо очевадно и признато от толкова много хора,еми не мога се запра просто .

# 355
Аз нали съм любопитна и почнах да ровя и да търся ко става аджеба.
Та се намъкнах в АШК....и ко да видя...един пост ме изуми и мен.  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Той се отнася до АФК...чеки че има и още.... Shocked Shocked Shocked Shocked

Аз не гледам АШК както знаете, ама от снимките които виждам...Хазал е със страхотна визия.
Може би така се опитват да скрият грозотата на Хакан, ама тя блесва кат тиган на слънце. Sick Sick Sick

Манка, Hug

# 356
  • София
Момичета,лека нощ от мен Hug

# 357
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

0:1 Браво на Лудогорец!!!!.... bg bg bg bg

# 358
Момичета,лека нощ от мен Hug

Лека Линооуу... Hug Hug Hug

# 359
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз нали съм любопитна и почнах да ровя и да търся ко става аджеба.
Та се намъкнах в АШК....и ко да видя...един пост ме изуми и мен.  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Той се отнася до АФК...чеки че има и още.... Shocked Shocked Shocked Shocked

Аз не гледам АШК както знаете, ама от снимките които виждам...Хазал е със страхотна визия.
Може би така се опитват да скрият грозотата на Хакан, ама тя блесва кат тиган на слънце. Sick Sick Sick

Манка, Hug

Тоя пост и аз го мернах,ми да няма химия у АФК,де да има я ,то пък бива бива да мразят Чачко,ама чак пък толкова пуууу  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт