Отговори
# 330
И аз разбрах, че сравнява героините с леки нюанси на очите на актрисите.

# 331
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хайде наштееееееее....да намачкаме руснаците... bg bg bg bg bg bg

# 332
  • У Диспансера ...♥♥♥
Момичета, аз помня кое къде чета, ето го поста и се говори за Хазал, затова каго я видях толкова слънчева, запалих яко

Цитат
Снощи гледах ОС много съсредоточено, че да видя как се справя Хазал по-добре от Серенай.
Ами то просто очите на Хазал са много красиви и много изразителни.Цветът им е страхотен.
Иначе и тя е вечно нацупена и мрънкаща , но като погледне и ....тръпките побиват.
На Серенайката топлите кафяви очи , не могат да дадат такова преживяване.
Но пък чакаме целувка...
Знам, че всеки си има мнение, но фактите говорят друго Mr. Green
Мен ми се струва,че за Ферка говори,че тя е гледала ОС,и от там е правила сравнение  Thinking
Сравняват се актрисите, не героините,  а да те побият тръпки е доста силно.
Абе Джейн,не знам ама аз мисля,че са въздействащи,това се има предвид ,а Серкините не са ,и за това не могат да докоснат,аз това си мисля ,че иска да каже,като се появи ще поясни какво е имала предвид  Thinking

# 333
  • Още у мъглата ...
Аз пък викам, като се появи написалата поста да я питаш какво е искала да каже, щото май всички имаме нюанси в разбирането на поста й Rolling Eyes  Laughing

# 334
  • Още у мъглата ...
Момичета, аз помня кое къде чета, ето го поста и се говори за Хазал, затова каго я видях толкова слънчева, запалих яко

Цитат
Снощи гледах ОС много съсредоточено, че да видя как се справя Хазал по-добре от Серенай.
Ами то просто очите на Хазал са много красиви и много изразителни.Цветът им е страхотен.
Иначе и тя е вечно нацупена и мрънкаща , но като погледне и ....тръпките побиват.
На Серенайката топлите кафяви очи , не могат да дадат такова преживяване.
Но пък чакаме целувка...
Знам, че всеки си има мнение, но фактите говорят друго Mr. Green
Мен ми се струва,че за Ферка говори,че тя е гледала ОС,и от там е правила сравнение  Thinking
Сравняват се актрисите, не героините,  а да те побият тръпки е доста силно.
Абе Джейн,не знам ама аз мисля,че са въздействащи,това се има предвид ,а Серкините не са ,и за това не могат да докоснат,аз това си мисля ,че иска да каже,като се появи ще поясни какво е имала предвид  Thinking
Анджък  Peace, и аз така го разбирам поста - по-горе по на дълго съм го описала  Laughing

# 335
  • Още у мъглата ...
Отивам да папам, чао за известно време  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 336
Джейн, не знам къде си прочела подобни постове, но със сигурност не е в тази тема.....виж, в една друга тема обаче като влезна и съм ей така. Shocked #Crazy #Shocked

И аз, та чак вече не ми се влиза там... Rolling Eyes

Ми що влизате  :roll: Аз съм си тук и при тати и не ми трябват други теми  Party Party Party Party
Ми щото искам да влизам навсякъде във форума, не съм влезнала в ничий дом, само, че някои са се пообъркали малко и си мислят, че са си у дома и създават смешни невалидни за никого във форума правила. Ама и на рима го ударих. Joy Тук, във форума ги определя админа и никой друг, само, че някои са се взели мнооооого насериозно. ooooh!

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 22:18 от Neidjal

# 337
Аз пък викам, като се появи написалата поста да я питаш какво е искала да каже, щото май всички имаме нюанси в разбирането на поста й Rolling Eyes  Laughing

Благодаря, аз изразих своето мнение, аз съм си такъв фен до дупка подкрепям любимците си Hug
Нали знаете, че със сините ми любимци на мазохизъм го докарвам Laughing

# 338
  • София
Искаме Фемир!!!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 339
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,така е ,ако е същата за която си мисля,аз се отказах да влизам в нея,че се напрягам,а не мога си премълчавам и ще станат сблъсъци напълно излишни ,така че по-добре да не влизам и да се натоварвам излишно,че някой нямал друго занимание и решил ,че на него като му е криво и на другите трябва да е  Peace Гъбке,значи и двете си мислим както винаги еднакво  Heart Eyes
Аз бягам да си правя еклерчетата  Mr. Green

# 340
Значи, някой е нервирал Джена и леля ми...може ли да ми кажете какво е станало, че не ми се връща 12стр. назад...а се непрегнах вечИ. #Cussing out
Кой ви ядоса, да влеземе да му напукаме кофата...ние тука фемили ли сме или кво? #2gunfire

# 341
Гришо!!!

# 342
Лудогорец!!! bg bg bg bg bg

# 343
Къде дават мача.

# 344
Зиз,  newsm51 smile3525 newsm51   love001   love001   love001, всичко е под контрол Hug Hug Hug

За всички  love001   love001   love001

Общи условия

Активация на акаунт