Отговори
# 315
  • Още у мъглата ...
Ох тая красота Чачовата извън пътя направо- голяма хубост в тази серия Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Целувката в колата от момента като каза че я връща в планината Heart Eyes после в университета като я придърпа и цунка пак, като и държеше ръката под масата и се правеха на ударени, автобуса...малиии, като е с дублаж пак ми харесва, все едно за пръв път ги гледам ....оф Crazy
Охххх  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 316
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha

# 317
  • София
Ох тая красота Чачовата извън пътя направо- голяма хубост в тази серия Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Целувката в колата от момента като каза че я връща в планината Heart Eyes после в университета като я придърпа и цунка пак, като и държеше ръката под масата и се правеха на ударени, автобуса...малиии, като е с дублаж пак ми харесва, все едно за пръв път ги гледам ....оф Crazy

smile3521

# 318
# 319
Джейн, не знам къде си прочела подобни постове, но със сигурност не е в тази тема.....виж, в една друга тема обаче като влезна и съм ей така. Shocked #Crazy #Shocked

И аз, та чак вече не ми се влиза там... Rolling Eyes

Такова чудо не съм виждала никога в друга тема. Все е било човек да не е моментно на кеф, но по цял ден да е кисел, като кисела краставица за първи път виждам. ooooh!
Джейн, проследих днешните постове, никъде не видях подобно изказване, че от очите на Хазал лъха студенина а от на Серка топлина.
Всичко започна с изказване на Тарльо, че е гледала Хазал за да види с кое е по-добра от Серка и е стигнала до извода, че очите й са прекрасни и омайва с поглед(перифразирам). Аз написах, че очите на Серенай ми харесват от всичко друго в нея и са топли, но безизразни, а Ирка се включи след мен и написа, че и на телетата, и на овцете са също топли и т.н.
За очите на Хазалчето, и на Серка и дума не може да става за сравнение, за друго пък да не говорим, база за сравнение няма.

# 320
  • София
Наде, всеки път като гледам целувките в подписа ти и съм.... Heart Eyes

# 321
Момичета, аз помня кое къде чета, ето го поста и се говори за Хазал, затова каго я видях толкова слънчева, запалих яко

Цитат
Снощи гледах ОС много съсредоточено, че да видя как се справя Хазал по-добре от Серенай.
Ами то просто очите на Хазал са много красиви и много изразителни.Цветът им е страхотен.
Иначе и тя е вечно нацупена и мрънкаща , но като погледне и ....тръпките побиват.
На Серенайката топлите кафяви очи , не могат да дадат такова преживяване.
Но пък чакаме целувка...
Знам, че всеки си има мнение, но фактите говорят друго Mr. Green

# 322
Наде, всеки път като гледам целувките в подписа ти и съм.... Heart Eyes
И аз, затова само ми доукрасиха дрешките, но не ги и замених с други. И ава си харесвам. Heart Eyes

# 323
  • У Диспансера ...♥♥♥
Те очите на Хазал,са уникални просто ,не са така срещани и едни магнетични,то това е  едно от най-хубавите и неща  Heart Eyes Heart Eyes

# 324
Скрит текст:
Момичета, аз помня кое къде чета, ето го поста и се говори за Хазал, затова каго я видях толкова слънчева, запалих яко

Цитат
Скрит текст:
Снощи гледах ОС много съсредоточено, че да видя как се справя Хазал по-добре от Серенай.
Ами то просто очите на Хазал са много красиви и много изразителни.Цветът им е страхотен.
Иначе и тя е вечно нацупена и мрънкаща , но като погледне и ....тръпките побиват.
Но пък чакаме целувка..
Момичето се е изказало кратко и ясно. Не виждам нищо смущаващо в поста й, та нали самата Хазал каза навремето, че я смятат за студена хората, които не я познават. И аз съм една от тях, но знам, че не е.
За мен очите на Хазал са най-красиви от на всички турски актриси, които познавам от екрана. Сто пъти съм го писала и още толкова мога да го напиша.

# 325
  • У Диспансера ...♥♥♥

Цитат
Но пък чакаме целувка...
Мен ми се струва,че за Ферка говори,че тя е гледала ОС,и от там е правила сравнение  Thinking

# 326
Изчетох ви тъй като има работа и не можах да се включа.
Според мен Хазал е много топъл,обичлив,усмихнат човек...Образа на Фериха няма нищо общо с нея.
Попринцип не обичам да сравнявам актьора или актрисата с  образа в който участват.
Интересувам се от интервютата,снимките  как се държат и общо взето от там можем да разберем каква е.
А Серка  ми е лигава и някак си не е порастнала за възраста си и ми изглежда някак не мога да намеря думи. Но и на екран ми изглежда такава не знам в Лалето как постигна нещата да и се получават.

# 327
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 328

Цитат
Но пък чакаме целувка...
Мен ми се струва,че за Ферка говори,че тя е гледала ОС,и от там е правила сравнение  Thinking
Сравняват се актрисите, не героините,  а да те побият тръпки е доста силно.

# 329
  • Още у мъглата ...

Цитат
Но пък чакаме целувка...

Джейн, не знам ти какво си разбрала, но аз го разбирам по следния начин този пост:
Че дори и когато е нацупена и мрънкаща и като те погледне, тръпките те побиват от изразителността на очите й!!! А на Серенай, дори при топлите й кафяви очи (като аз не съм на мнение, че са топли, но това не е темата сега), не могат да дадат преживяването, т.е. че не могат да са никак изразителни, за да предадат това, което трябва да преживее драгия зрител или партньор, като го погледне.  Peace
Аз така разбирам този пост  Peace

Нешо много си се шашнала, близне  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт