Отговори
# 60
  • Още у мъглата ...

Да кажем пак за тоя прословут целфан дет чакаме... Whistling
Значи...нема да има...ще ги прекъснат...тва на мене звездите ми го говорят. Grinning

HugМи те затова са фрагмантите Laughing да мислиш едно а да става съвсем друго Laughing

Павлина Hug

Гъбке Laughing
Скрит текст:
нали не ми се връзвате за колажите кат кажа че са грозни и тем подобни Laughing

Ренка  Hug
Нали и аз говоря за грозотии, нъл са знаем  Laughing
А за мен е голямо удоволствие да видя тази  Sick физиономия за колаж или че е грозен, значи те е изкефил  Grinning

# 61
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нарцис,  newsm51 smile3525 smile3516

Цитат
Ми те затова са фрагмантите да мислиш едно а да става съвсем друго
smile3521
Ох, милото-то...  love001 newsm51  love001

# 62
  • Още у мъглата ...
Зизун  Hug
Ко си се разметлявила с таз метла, брейййй каква пушилка дигна вокруг  Mr. Green Joy Joy Joy

Павлинче  Hug
Диби  Hug

# 63
Джейн шефа ти да не е извън офиса та се шляеш из темата Mr. Green дай тел да дзвъннем Mr. Green

Гъбке Hug

# 64
Ооооо, лелината тя, 55 появи се с гръм и трясък с метлата. Laughing
Павлинче, Дибо, Мишенце, привет и на Вас. 55 55 55
И според мен това е сън на Мира, а не на Яман.
И аз не мисля, че, ще има целувка, дори и сън да е.....ноооооо не се знае знае ли се и колко двете сценаристки искат да повишат рейтинга, та не изключвам и възможността да има целуфан.
Във връзка с това се сещам когато пуснаха трейлъра на АФК с ФЕмирския кекс на острова, ние не вярвахме, мислехме си, че това е някакъв трик за да ни приковат вниманието и да повишат нетърпението ни, но се оказа истина. Така, че в цялото ми съмнение за истинността на целувката помежду им, допускам и искрица съмнение, че такава може да видим наяве, та дори и като сън да е.

# 65
Зизун  Hug
Ко си се разметлявила с таз метла, брейййй каква пушилка дигна вокруг  Mr. Green Joy Joy Joy

Павлинче  Hug
Диби  Hug
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тъкмо мислех да ти се напрегнем, чИ не ме видя, а това явно ме удари по Нарцистичната ми същност...ама ти не даде повод... Grinning

Павлина, Hug Ди Hug

# 66
  • София
Нека да е сън на Яман, че да види на нас лесно ли ни е със сънищата, в които участва Ча  Joy hahaha Joy

# 67
Нека да е сън на Яман, че да види на нас лесно ли ни е със сънищата, в които участва Ча  Joy hahaha Joy
Joy Joy Joy Joy Joy

Лелче, wavey wavey wavey

# 68
развеселете ме Sad

# 69
Джейн шефа ти да не е извън офиса та се шляеш из темата Mr. Green дай тел да дзвъннем Mr. Green

Гъбке Hug
Рюне  Hug, май спи още, и той е от тия дето стават по към обяд и идва точно в обедната почивка да ни тормози Joy Joy Joy
Ама как ми е мързеливо, чакам Зиз да каже да ходим да пием по фрапе, ама тя нещо не ме забелязва Crazy

# 70
  • Още у мъглата ...
Зизун  Hug

Павлинче  Hug
Диби  Hug
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тъкмо мислех да ти се напрегнем, чИ не ме видя, а това явно ме удари по Нарцистичната ми същност...ама ти не даде повод... Grinning

Павлина, Hug Ди Hug
smile3534 newsm68
Ай да са доНарцисим тугиз и да се самоуважим  Mr. Green  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 71
Чей... Stuck Out Tongue Joy tooth
Кой ми те ядоса? Я кай да го изгърбиме ся... spoko hug

# 72
  • Още у мъглата ...
Joy Joy Joy Joy Joy

Лелче, wavey wavey wavey

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ми тъй де, да види ква е мъка  Mr. Green

# 73
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Такааа Crazy За снощния фрагмент имам питанка newsm78
Не ви ли изглежда като съня на някой от двамата?

Бел,  Hug да ти кажа, не се бях сетила за този вариант!  Blush Обаче, в стила на фрагманите, да пуснат някаква зарибявка и после да се окаже нещо съвсем друго, е напълно възможно! Т.е., може би накрая, пак ще се окажеш права!  Peace Само да видим, чий сън ни представят?! Според мен, на Мира! Нали тя беше тази, която сподели за страстта си към музиката и желанието да пее пред публика! Аз, Яман досега не съм го чувала да говори за музика....  Blush

Както сте отбелязали, има много хубава музика в ПО! Та, в тази връзка, някой има ли идея коя е песента,  Rolling Eyes която звучи в първи епизод, когато Яман и Мерт отиват на партито в къщата?!  Blush

И аз да напрегръщам всички присъстващи тялом и духом в диспансера  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Тази ли е

# 74

Гъбке Hug
Рюне  Hug, май спи още, и той е от тия дето стават по към обяд и идва точно в обедната почивка да ни тормози Joy Joy Joy
Ама как ми е мързеливо, чакам Зиз да каже да ходим да пием по фрапе, ама тя нещо не ме забелязва Crazy
Аллооооууууууу...я прочети малко по-нагоре да видим дали не те видях а? Naughty
Направо си зимай думите назад. Mr. Green
Ше пием фрапетУ бе...сао кай кога... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт