Отговори
# 45
  • Още у мъглата ...
Добро утро, мадамки  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мерси за ФЕмир кафенца и снимки  Grinning Heart Eyes

Да ви почерпя и аз с кафенце до любимия човек  Grinning

Скрит текст:

И малко ФЕмирска нежност  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 46
  • София
Здравейте, момичета,

днес много закъснят, ама тръстиката край няма  Tired

Къде е тази целувка? Аз гледах фрагман, но накрая само се навеждат един към друг, целувка не видях  newsm78

# 47
  • Още у мъглата ...

Добро утро! Hug

Благодаря за кафенцата и музиката!  bouquet

Скрит текст:

Илде  Hug Ей това скритото все едно аз съм го казала  Mr. Green Joy Joy Joy

Мише  Hug Няма целуфка, за сега, само навеждане  Laughing

# 48
  • София
....
Мише  Hug Няма целуфка, за сега, само навеждане  Laughing

Ясно   bouquet

Е, дано да има в петък целуФан  Mr. Green

# 49
Скрит текст:
Аз го гледах епизода на АШК, и въобще не беше зле, даже като за неразбиращ турски ми хареса, но резултата е налице, не знам точно как се определя рейтинга, дали като у нас има някакви устройства , които отчитат дали се гледа тази програма и каква е извадката newsm78

А момента в унито ми е любим и намен, така си я хвана, вси едно непрекъснато си го прави, казано по-образно награби я и прас Целофана  loveuuu  loveuuu

Между другото има една статия на чичко Абдулрахман от онзи ден, дето ни обяснява
как не минава ден без да получи е-mail-и от фенове да искат ФЕмир в нов проект, и цялата истерия около АФК как не спира въпреки, че сериала е преключил през юни 2012 и в този дух, снощи щях да я песна, ама нещо поста ми се затри, има я и във фейса, за който има интерес.
За мен това е показателно, че ФЕмир наистина станаха легенда....друг е въпроса, че доста се дразнят от този факт.....но и да се ядосват и да не се, това е истината.
Хайде, да кажем, че ние сме пристрастни, ми и болшинството в Турция ли е, щом до ден днешен се говори и пише за АФК и ФЕмир, като настояще, а не като минало потънало в забвение и искат в бъдеще отново да ги видят в общ проект.

Наде, интересното е, че има имената на хората, които са изпратили e-mailите и те са турски, имаме познати от туитър гръцки фенове, Пакистан, Арабските държави, Хърватия и др., но от БГ няма, а ние каквито сме диспансерки  Laughing

Габ Hug, много красив колаж   bouquet

# 50
  • Банкя
Снощи гледах ОС много съсредоточено, че да видя как се справя Хазал по-добре от Серенай.
Ами то просто очите на Хазал са много красиви и много изразителни.Цветът им е страхотен.
Иначе и тя е вечно нацупена и мрънкаща , но като погледне и ....тръпките побиват.
На Серенайката топлите кафяви очи , не могат да дадат такова преживяване.
Но пък чакаме целувка...

# 51
Ето Джейн, ти сама си гоказала, че ФЕмир излизат извън пределите на страната си, ми има защо да е така.
Габи,  Hug чуден, чудеееееен ФЕмирски колаж с коне.  bouquet
Обожавам такива тематики, както и ФЕмир във вид на топки.

# 52
# 53
  • Още у мъглата ...
Джейн  Hug

Аз също я четох статията на Абдулрахман, май даже я бях постнала тук и да ти кажа му се ядосах, че не споменава България, даже мислех да му пиша другия път да добави и БГ  Grinning

Ето я статията му
http://blog.milliyet.com.tr/askin-yolu-bir---basrollerde--cagata … og/?BlogNo=433321

Наде  Hug
Ох, те ФЕмир са си толкова хубави и въздействащи, че където и да ги сложиш си става хубаво и въздействащо  Heart Eyes Heart Eyes Дето оня ден казах и на пластмасова чаша да ги лепна, пак ще са хубави  Rolling Eyes

Ренка  Hug

# 54
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чшшшшшшшжжжжжжжж....фиииииииуууууууууу....чччччшшшшшшшшшшшжжж....
Паркирах метлата.... Laughing afwitch
Ей ме на...влезнах с трясък... Whistling

Буенос диас мухеер! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ке паса? Laughing Муй биен! Grinning

Прегръдки за све, че не съм чела...нЪл знаЙтИ, чИ ся у главата ми е Бейрут... Whistling
На последната страница видОх леля ми, Габа, Миси, Миши и Рена...вИднагически гушки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Ако съм изпуснала някой мой да кажИ...виднага ще се поправя.

Да кажем пак за тоя прословут целфан дет чакаме... Whistling
Значи...нема да има...ще ги прекъснат...тва на мене звездите ми го говорят. Grinning

# 55
  • София
....
Значи...нема да има...ще ги прекъснат...тва на мене звездите ми го говорят. Grinning

Ти ни разби направо Rolling Eyes

# 56
  • някъде из Врачанско
здравейте, wavey newsm51 smile3525  love001 за Рени и творческия колектив, сътворил поредната ни къщичка, благодаря ви за творечския размах, за песните, за мненията и споровете, темата стана по-динамична, ама липсват нещо хубавите анализи на Зизу, моля те сподели с нас твоите хубави разсъждения, чакаме ги  bouquet
Скрит текст:
[imghttps://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1185613_680742515284452_1973211867_n.jpg]http:// [/img]
чувствам ви като приятели-затова и един поздрав за вас  Hug
http://vbox7.com/play:877bd160
приятен ден

# 57
Такааа Crazy За снощния фрагмент имам питанка newsm78
Не ви ли изглежда като съня на някой от двамата?

Бел,  Hug да ти кажа, не се бях сетила за този вариант!  Blush Обаче, в стила на фрагманите, да пуснат някаква зарибявка и после да се окаже нещо съвсем друго, е напълно възможно! Т.е., може би накрая, пак ще се окажеш права!  Peace Само да видим, чий сън ни представят?! Според мен, на Мира! Нали тя беше тази, която сподели за страстта си към музиката и желанието да пее пред публика! Аз, Яман досега не съм го чувала да говори за музика....  Blush

Както сте отбелязали, има много хубава музика в ПО! Та, в тази връзка, някой има ли идея коя е песента,  Rolling Eyes която звучи в първи епизод, когато Яман и Мерт отиват на партито в къщата?!  Blush

И аз да напрегръщам всички присъстващи тялом и духом в диспансера  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 58

HugМи те затова са фрагмантите Laughing да мислиш едно а да става съвсем друго Laughing

Павлина Hug

Гъбке Laughing
Скрит текст:
нали не ми се връзвате за колажите кат кажа че са грозни и тем подобни Laughing

# 59
Нарцис,  newsm51 smile3525 smile3516

Цитат
Ми те затова са фрагмантите да мислиш едно а да става съвсем друго
smile3521

Общи условия

Активация на акаунт