Отговори
# 630
 Hug

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 20:22 от Манка

# 631
  • Още у мъглата ...
Аз онлайн, няма да гледам, после като качат серията, тамън ще съм подготвена ще или не ще има целуФка, а дано да няма  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А, аз ще си го пусна, ама мен не че ми е зор да гледам целувка, ако има, ами да си се наслаждавам на Чачи   Laughing Heart Eyes

А иначе целувка се някога ще има  Sunglasses И голям праз пък  Mr. Green

права си много важно, тя Серка е не важи, само Чаги ще гледаме  Joy Joy Joy, хайде гледай и после кажи как върви серийката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз сама си сдиплям моноспектакъл на Чаги, като от епизодите гледам общо взето сцените само с негово участие  Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 632
  • София
И аз гледам само заради Ча !  Naughty Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Вчера изгледах 3 еп. преведен  Rolling Eyes беше ми малко скучен, 5 еп. изобщо не съм го гледала абе  Joy Joy Joy Joy

А сега е озет нали  newsm78

# 633
Едно ФЕмирско мехурче  Heart Eyes

Аз, ей тук в това ФЕмирско мехурче съм се насадила  Blush и не мърдам!!! Crossing Arms

И как беше спама?! ФЕМИР ФОРЕВЪР!!!!

Благодаря Ви за ФЕмирските творения!  Hug   bouquet

# 634
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Аз онлайн, няма да гледам, после като качат серията, тамън ще съм подготвена ще или не ще има целуФка, а дано да няма  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А, аз ще си го пусна, ама мен не че ми е зор да гледам целувка, ако има, ами да си се наслаждавам на Чачи   Laughing Heart Eyes

А иначе целувка се някога ще има  Sunglasses И голям праз пък  Mr. Green

права си много важно, тя Серка е не важи, само Чаги ще гледаме  Joy Joy Joy, хайде гледай и после кажи как върви серийката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз сама си сдиплям моноспектакъл на Чаги, като от епизодите гледам общо взето сцените само с негово участие  Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ахахахахаха аз правя същото, превъртам само където е той  Joy Joy Joy Joy, махам я тая Серка/Зверка и само Чаги гледам  Embarassed Embarassed Embarassed

# 635
  • Още у мъглата ...
Joy Joy Joy Joy
Днес май ще жмим повече, щот нали са решили да дигат рейтинга и още се заблуждават, че с любовни сцени ще стане, ама не се сещат, че те са с участието на Серка  Mr. Green Joy Joy Joy
Да спретнат по добре между адвоката и жена му, по ще се получи сполучливо и изразително  Laughing Wink Joy

# 636
  • София
Joy Joy Joy Joy
Днес май ще жмим повече, щот нали са решили да дигат рейтинга и още се заблуждават, че с любовни сцени ще стане, ама не се сещат, че те са с участието на Серка  Mr. Green Joy Joy Joy
Да спретнат по добре между адвоката и жена му, по ще се получи сполучливо и изразително  Laughing Wink Joy

ooooh! ooooh! абе моля ти се аз се чудя дали да го гледам сега въобще  ooooh! smile3516

# 637
  • София
А кво говори адвоката с брата на Яман?  newsm78  А той ми се вижда много луд обаче  Crazy Mr. Green

# 638
  • Още у мъглата ...
Ох, Дани  Hug Heart Eyes, ама много сладко това мехурче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Зизун  smile3503, да зафалвам ли още, да не вземе още повече да ти стане гаден Ча  Mr. Green Joy Joy Joy

# 639
  • София
Айй мн е готян тукаааааа и как и говори на Ейлюл  Mr. Green  Joy Joy Joy разбрах само, че и казва слушай момиченце  Joy Joy Joy

# 640
  • Още у мъглата ...
А кво говори адвоката с брата на Яман?  newsm78  А той ми се вижда много луд обаче  Crazy Mr. Green

Ни знам съвсем, аз на ум си превеждам и не мога да го кажа на глас  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 641
  • Още у мъглата ...
Хехехе, забелязахте ли как Чаги си попипва безименното пръстче на ръката, да не му липсва пръстена нещо  Mr. Green Wink

# 642
  • София
А кво говори адвоката с брата на Яман?  newsm78  А той ми се вижда много луд обаче  Crazy Mr. Green

Ни знам съвсем, аз на ум си превеждам и не мога да го кажа на глас  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И аз така ама да ви приобвам кво ще ми кажете  Mr. Green Joy Joy Joy

Оф тая немога да я трая бее оф и му дава нещо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 643
  • Още у мъглата ...
А тук на тая сцена виках, ади гит ма, адииии  Mr. Green Joy

# 644
  • София
Хехехе, забелязахте ли как Чаги си попипва безименното пръстче на ръката, да не му липсва пръстена нещо  Mr. Green Wink

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Охх и как намига  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт