Отговори
# 645
  • Още у мъглата ...
А кво говори адвоката с брата на Яман?  newsm78  А той ми се вижда много луд обаче  Crazy Mr. Green

Ни знам съвсем, аз на ум си превеждам и не мога да го кажа на глас  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И аз така ама да ви приобвам кво ще ми кажете  Mr. Green Joy Joy Joy

Оф тая немога да я трая бее оф и му дава нещо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ша те трови Чачи, не зимааааай  Mr. Green Joy Joy Joy

# 646
  • Още у мъглата ...
Ох, ама толкова е хубава музикатааааа, страхотна е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 647
НОВА ТЕМА

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=744963.0

Не ми прие клипчето #Cussing out

# 648
  • София
Ох, ама толкова е хубава музикатааааа, страхотна е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дааа и Чачи и тойййййй  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

# 649
  • Още у мъглата ...
Мале ама така, както е облечен, съвсем си личи какъв кльощар е станал  ooooh! Rolling Eyes

# 650
  • София
Мале ама така, както е облечен, съвсем си личи какъв кльощар е станал  ooooh! Rolling Eyes

Да  Cry Cry Cry А какъв мъж бешеееееее  Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А па тая Мира как я обличат само  Sick Sick Sick

# 651
  • Още у мъглата ...

Мерси, Ренка  Hug, че ние с Йо си правим превод в ефир на "козела"  Joy Joy Joy А пък нали много сме запознати с езика  Mr. Green, трябва много обяснения  Joy Joy Joy Joy

# 652
Вижте сега, щом Серка Ви вади очите имам предложение за Вас.
Гледайте в точка, демек в Чачко и така, ще станете разгногледи и, ще фокусирате само апчито.

# 653
  • Още у мъглата ...

Да  Cry Cry Cry А какъв мъж бешеееееее  Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

То както и да я облекат ...  Mr. Green  Sick Sick

# 654
  • София

Мерси, Ренка  Hug, че ние с Йо си правим превод в ефир на "козела"  Joy Joy Joy А пък нали много сме запознати с езика  Mr. Green, трябва много обяснения  Joy Joy Joy Joy

smile3521  Joy Joy Joy Joy Joy Joy  чек Ренка тенк ю   bouquet Hug Hug Hug

# 655

Скрит текст:
Ама Чаатай си е пак същия мъж в ежедневието, само, като Яман го докарва на гаврошче. Rolling Eyes

# 656
  • Още у мъглата ...
Гледайте в точка, демек в Чачко и така, ще станете разгногледи и, ще фокусирате само апчито.
Наде  Hug Ми то това се опитвам да правя  Joy Joy Joy
Макар че още я поглеждам, та напълно да се уверя дали съм права за нея или не, ама за сега си се уверявам в правотата си ..., че не става  Rolling Eyes Peace

# 657
  • София
Наде смях да става  Joy Joy Joy на мен както всички знаят не ми е симпатична ама честно да си кажа и не ме дразни толкова в смисъл не ми харесва как стои до Ча, а за игра да не говоряа, но посвикнах да я гледам ама пак казвам, смях да става  Joy Joy Joy

# 658
ох да почва облизването  Whistling

# 659
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Наде,  Hug Hug Hug, ей така ще правя, хич няма да е отразявам тази Серка/Зверка

Габи, много хубаво аз както не гледам, много яко пак съм в час какво се случва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт