Отговори
# 240
Миличкият той, ревнивчо сладък  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гуууш!  Heart Eyes

# 241
  • Още у мъглата ...
Аз Гюлсюм я харесвах-до едно време,айде да не ми оневинявате само милия ,добър Корайчик.И той не разбра какво иска,мята се напред-назад.Ханде ме иска,Ханде не ме иска.Тъкмо щяха да се разведат,тя се реши и той я целуна...  Crossing Arms

Не бе, не оневинявам Корайчик за отварянето на прозорчето, но след като Гюлсум вижда и разбира, че той не я иска, какво повече му се мята, плаче и прави мръсотии  smile3516

# 242
Всичко си е както преди освен това,че вече не съм търпелив  ooooh! Емко ,кой лъжиш бе чедо  Joy Фера колко время га чака

# 243
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе и двамата са виновни,ама и Гюлсум трябваше да се осъзнае,знае че обича Хандела и пак се натиска  ooooh! Тоя пък единия Каптан,другия Сарафолу,имената до края не си ги научиха  Joy  Joy Joy Не можел го понася,ама Емко ти даже и не го криеш ,всички са наясно с това .Чепика и той не му научи името,ония от горе  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 244
  • Още у мъглата ...
Всичко си е както преди освен това,че вече не съм търпелив  ooooh! Емко ,кой лъжиш бе чедо  Joy Фера колко время га чака
Ми прави си самотерапия Емко  Mr. Green Joy Joy Говори си на себе си, па глей си повярвал  Mr. Green

# 245
Тя на моменти е много наивна,ама не е обиграна като Ханде или Сехер.Тя затова почна да я учи на номера,и тя глупавичката-ще я слуша.  ooooh!

# 246
  • Още у мъглата ...
Абе и двамата са виновни,ама и Гюлсум трябваше да се осъзнае,знае че обича Хандела и пак се натиска  ooooh! Тоя пък единия Каптан,другия Сарафолу,имената до края не си ги научиха  Joy  Joy Joy Не можел го понася,ама Емко ти даже и не го криеш ,всички са наясно с това .Чепика и той не му научи името,ония от горе  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А пък за Мехмед беше "оня тип горе", за квачките Чепикови - младежа от 10 ап.  Mr. Green Joy Joy Joy

# 247
Ми прави си самотерапия Емко  Mr. Green Joy Joy Говори си на себе си, па глей си повярвал  Mr. Green
Joy Joy Joy

# 248
АТоя пък единия Каптан,другия Сарафолу,имената до края не си ги научиха  Joy  Joy Joy

Joy Joy Joy

# 249
Тоя опашатко ше бере ядове с нашия Party

# 250
  • в подножието на планината

Joy Joy Joy

# 251
  • Още у мъглата ...

Ай дано  Party Party Party

# 252
А пък за Мехмед беше "оня тип горе", за квачките Чепикови - младежа от 10 ап.  Mr. Green Joy Joy Joy

Joy Joy

# 253
Рени,кой е този опашатко.  newsm78

# 254
  • Още у мъглата ...
Рени,кой е този опашатко.  newsm78

Този, срещу когото играе Гришо - Долгополов  Peace

Общи условия

Активация на акаунт