Отговори
# 705
Ако не следите Неси в туитъра го направете, защото по принцип публикува много интересни неща, защото е наясно с езика и при нея няма грешка.
Едно от нещата е, че на двамата им е предложила една музикална компания да направят албум с две песни.
...................
Серенай много пък се вълнувала за днешния епизод, все едно не е била на снимките и не знае какво са заснели.

# 706
  • София
Ели Hugмоите съболезнования spoko

А?  newsm78

# 707
С "целувката" дръпнаха на първо място в рейтинга за този времеви пояс  Sunglasses
MEDCEZİR LİDER! KARAGÜL PEŞİNDE!
1-MEDCEZİR 7.12
2-KARAGÜL 6.78
3-YALAN DÜNYA 6.44

Много интересно, че с "целувката" е 7.12, а миналия петък от реклами накрая стана 7,78 или нещо подобно, но повече от 7,12  newsm78

А преди това днес, преди 21:00, е било

20:45 - 21:00 #sbt #reyting'leri
1) FOX: 6.17
2) SHOW: 3.83
3) STAR: 3.71
4) KANALD: 3.55
5) KANAL7: 3.17

Добра маневра за рейтинг  Peace Браво на сценаристи и там от когото зависи  Peace

и аз това се чудя , миналия петък май е имало номерата на китайката  Mr. Green

# 708
  • София
Ако не следите Неси в туитъра го направете, защото по принцип публикува много интересни неща, защото е наясно с езика и при нея няма грешка.
Едно от нещата е, че на двамата им е предложила една музикална компания да направят албум с две песни.
...................
Серенай много пък се вълнувала за днешния епизод, все едно не е била на снимките и не знае какво са заснели.

Наде, Неси последно в тути каза, че няма да превежда тази вечер  Thinking

# 709
  • Още у мъглата ...
Добър вечер,момичета Hug Hug Hug Hug

Поздравления на Ренка за прекрасната тема  Hug

Поздравления и за Габи Жани Диди Hug Hug Hug

Влизам само да ви поздравя, не съм чела от оня ден ,но просто нямах възможност Sad

Скрит текст:
На мъжа ми дядо му почина, днес му беше погребението и ми е кофти Cry,така че ви желая приятна вечер и много скоро се надявам отново да съм при вас.Много ми липсвате Hug Hug Hug  Hug Hug

Ели  Hug Heart Eyes Моите съболезнования  spoko hug

# 710
Скрит текст:
...................

Наде, Неси последно в тути каза, че няма да превежда тази вечер  Thinking
Йоанче, прочетох.
При нея няма грешка с информацията, винаги е актуална и вярна.

# 711
# 712
  • София
Елчооооо  Hug Hug Hug моите съболезноивания също Sad

# 713
  • София

Видях, мерси Ренка  Heart Eyes Hug Hug

# 714
Та разбрахте ли какво и е на Мира, аз не?!

# 715
  • София
Айдеее  Sick Sick Ама Чачкооооо ох майкоо ся да е тука и да ми пее така  Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 716
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
...................

Наде, Неси последно в тути каза, че няма да превежда тази вечер  Thinking
Йоанче, прочетох.
При нея няма грешка с информацията, винаги е актуална и вярна.
Да, аз я прочетох и нея днес в туити, доста и други бяха напускали тиутове за това, че са им предложили да запишат албум с 2 песни, но са отказали, че това не им е било работата  Peace

Ооооо, сега, ако цял епизод през 10 мин. ми правят Мюзик Айдъл  ooooh! ooooh! ooooh!

# 717
Че даже и я повтарят сцената.
ЖМЕТЕЕЕЕЕЕЕЕ.

# 718
  • София
Ааааааааааааааааааааааа е не им се получи изобщоооо  Sick

# 719
  • в подножието на планината

Ели, Hug моите съболезнования!

Ауууу, ето ви целувката... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт