ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 6

• 61 162
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
  • В страната на мечтите.
Благодаря ти Freya  Hug Hug  и аз мисля, че е така,от много стрес  Close Sad Rolling Eyes

# 226
  • Пловдив
 Peace
Снощи сънувах починал мой дядо...Седеше гол до кръста,лято беше и ми вика по име,ама аз първия път не разбрах,че той вика...После като го питам какво прави там и той казва-е,сега ще ми се караш и ти...ама съм дошъл да помагам на кака ти,т.е. снаха ми,с каквото мога...нещо да нося,да местя. Rolling Eyes

# 227
Dados, нещо специално, събитие,подарък, предстоящите празници например.
mystic woman, може би наистина имаш нужда от помощ за нещо или смяташ че някой друг се нуждае от такава.

# 228
Фреичка, майка ми е сънувала, че се намира в къщата, в която е израстнала. Изведнъж започва да се пълни с дим и осъзнава, че нещо се е запалило и къщата ще изгори. Това, което и е направило най-силно впечатление обаче е димът, който е обвил цялата къща.

# 229
Сънувах, че държа малкия си син на ръце.Той е отпуснат, унил, много тъжен.Гледа ме бездушно, без никакъв плам в очите (което в реалния живот е немислимо за палавото ми човече).Искам да го зарадвам.Правя му муцунки, говоря, усмихвам се, но никакъв ефект.Стои и ме гледа мнооого тъжно.Изведнъж каца на рамото ми врабче.Чурулика силно, чак ми писва ухото.Малкия се надига оживено и започва да се смее.Смее се с глас!И аз се усмихвам, но врабеца започва да ме кълве.Боли ме.Малкия се смее още по-силно.Търпя болката, а сърцето ми ликува, че най-после сина ми е щастлив.Врабчето отлита.Поглеждам рамото си и се ужасявам от раните, но съм доволна, че детето се е забавлявало.
Четох тълкуванието на "врабче" в нета.Интересното е, че няма нищо общо с дете, а акцента на съня ми беше именно върху неговото щастие.

# 230
Daisy Rose, неприятно ми е да го напиша,но може би значението на съня няма да е много приятно наяве. Димът по принцип се свързва с лоши новини,а според мен цялостната символика на съня е знак за повишено внимание, нещо неприятно, което предстои или се изпитва в момента.  Peace
Rumito, според мен трябва да се погледне не самите отделни елементи на съня (като бебе,врабче или рана),а цялостния сюжет и емоциите, които си изпитала. Мисля,че сънят показва огромна истинска любов, готовност за саможертва за сина ти, можеш да понесеш всичко в името на щастието на тези, които обичаш.  Peace

# 231
Благодаря ти, Фреичка. То беше ясно, че не е нещо позитивно  Tired

# 232
 Здравейте.Ето ме отново  Simple Smile със сън,даже 2 .Първия : бях в някакво помещение ,стая ,в която готвех супа за дядо ми (по майчина линия,който виждам изключително рядко)!Изведнъж се появи приятеля ми от тийн годините (когато бяхме гаджета почина в катастрофа).Видях го и само се прегърнахме силно и стояхме така.Аз казах само,кога ли ще ме потърсят и ще разберат ли ,че съм при теб?
След това се озовах в колата си на едно кръстовище .Трябваше да завия на ляво,а на дясно беше бащиния ми дом.Огледах се за коли ,но когато се обърнах на дясно видях брат ми да влиза в къщи (той също не живее там вече) и реших да ида да ги видя.Влезнах той ореше двора с култиваторче,а баба ми (по бащина линия,която сънувах наскоро) беше седнала на един стол и почиваше.Каза ,че не може да се справя с двора вече.Аз  я успокоявах , да работи по малко ,да не си дава зор ,колкото може толкова .Тя:"не не мога вече"! По принцип не дава да й се пипа двора . Това е първия ми сън.Втрият не знам да го разказвам ли ,че е много объркан и не знам ще мога ли да го опиша.

# 233
Сънувах че влизам в сграда на 4 етаж- мисля че беше мое училище, на вратата помня седеше мъж , добре облечен - като че ли ме чакаше, и май ме познаваше,но аз мих под ръката му,беше се подпрял на рамката на вратата, и после помня че 1 или 2 пъти се качвах и слизах до 4 етаж, не знам май търсех мой съученици , даже помня че бях споменала какъв час имам , и след това се озовах  на
2 етаж и близо до стълбите имаше стая - явно беше моята , познати лица видях, а на крачки от стаята имаше катедра , мисля че бяла , от едната страна книга като дневник , от дясно имаше прозорци и седящи по малки ученици с раници...  newsm78 Confused

# 234
323, според думите ти в скобите всичко в съня ти е наопаки и е точно обратното в реалността. Може би сънят означава някаква рязка промяна в противоположна посока, нещо, което наистина се е обърнало наопаки. Друг вариант е сънят да подсказва да се погледне от обратната страна на нещата, от противоположна гледна точка.  Peace
Dados, пак това училище... Тези сънища са като омагьосан кръг, толкова идентични и нощ след нощ сънувани... Помисли дали наяве не се сблъскваш със същото нещо - въртене в кръг, тъпчене на едно място, застой, не научени уроци, не взета поука, въобще каквото и да е еднообразие и упорстване за нещо.

# 235
Freya , благодаря.Това появяване на приятеля ми ..... Confused от години не съм го сънувала.А и баба ми все я сънувам с хора вече починали ...

# 236
 Hug Фреичка! Пак сънувах бащата на детето ми. Cry/ Наяве сме разделени и той не е виждал малкия/. В съня правихме любов, доста ясен беше съня, но и двамата установихме, че не е както преди тръпката.Бях му оставила да гледа сина ни, но той обръщаше по- голямо внимание на дъщеря си. Преди дни пак го сънувах че отдалеч че усмихва на сина ни.Тези мои сънища какво изразяват? Желание/ мое/ , той да види детето ли? Благодаря ти. Hug

# 237
Здравейте, след дълго затишие снощи сънувах.... Crazy
Улица, пред нея море, а в него огрооооомни светлозелени вълни с пенест връх....Разбиват се на улицата и тъкмо да ме намокрят и влизам в една тоалетна да се скрия  Mr. Green 
Мистерия направо  Party

# 238
Здравей Фрея , тази вечер сънувах 2 съня .

Първи - значи сънувах че организирам някакво празненство ли какво е и идваха много хора, там се появи и бившата ми която нямам особено желание да виждам , но в съня ми тя се появи . Имаше 2 сгради , едната където беше празненството и другата беше някаква  кръчма и постояно ходех от едната до другата сграда. Когато празненството започна отидох към кръчмата и там отпред ме чакаше бившата ми седнала и искаща да поговорим , и тръгна да ми обяснява как била направила грешка като ме е оставила и че искала пак да се съберем тогава ме извика не знам за какво и се разбрахме после да говорим , щом се видяхме пак аз се събудих !

Втори - сънувах че спа и чувам шум , щом го чух веднага станах беше братовчед ми каза че е чул нещо при съседите и тръгнахме влязахме в двора и видях някой да се е навел пред вратата им и хукнах да го бия ама щом го хванах видях че е комшията ...после чухме някакво шумолене и тръгнахме към звука , там излязаха 3-ма  . Нещо ни заплашиха там и пита само 2-мата ли сте (мен не ме беше видял) . Приятелят му (дебел с гола глава държеше купа с праскови , набиха ми се на очи тия праскови) тръгна към входната врата и тогава изкочех блъснах го в стената и го наритах в слабините , тогава и комшията и брачеда се оправиха с другите двама ама какво се измъкна шефа на тия  и почна да ни цели с метални малки топчета (като кортаци от лагер едно такова) и се събудех >! Благодаря предварително Simple Smile)

# 239
Фреичка, отново към теб, как би тълкувала следния сън: Чистя ушите на дъщеря ми и от едното ухо изваждам ушна кал колкото едно огромно топче. Изпитах едновременно страх и облекчение.

Свързвам го с това, че при настинка са и слабо място ушите и затова съм ги сънувала. Знам ли? newsm78

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 16:50 от zveti81

Общи условия

Активация на акаунт