ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 6

• 61 141
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря, Freya!  bouquet

Тази нощ пак го сънувах.Този път бях в стаята му, а той си играеше на балкона.Вършех нещо, не знам какво, и постоянно поглеждах към него.При поредното поглеждане към детето видях, че се е покатерил на парапета и се е надвесил от кръста нагоре навън.Викнах му да слезе веднага, защото ще се прекатури и ще падне.Той се стресна и полетя надолу, но се завъртя някакси и се хвана за парапета.Изтичах веднага, хванах ръчичките му и започнах да викам за помощ.Огледах се и видях пред блока едно момиче.Казах й да ми помогне, а тя само вдигна рамене и отвърна, че не знае как.Казах й да събере хора под балкона с идеята, когато го изпусна(защото усещах, че няма да мога да го издърпам, а няма и да издържа дълго да го държа) отдолу насъбралите се хора да омекотят удара.Тя започна бавно, бавно, с голямо нежелание да тропа по балконите, за да се покажат хора и да помогнат.В следващия момент крещях с все сила, но от гърлото ми не излизаше звук.Все едно бях няма, а вътрешно се разкъсвах от страх и безпомощност.Видях жена да мете на долния балкон, но не можех да й викна.Посочих с едната ръка жената на момичето, а то пак бавно, чак с отвращение привлече вниманието й.Каза й да погледне нагоре и жената хвърли метлата и се затича веднага да помага.Погледнах детето си, не беше изплашен, но ме стискаше силно...и се събудих.

# 241
Смътно помня че сънувах че съм при някаква жена в нещо като магазин,помня че имаше някакви неща по стените,и бяла врата със стъкло и дограма на изхода мисля че имаше картини по стените , помня че имаше колони , бюро в дъното на пространството -все едно отиваш на лекар. Помня че трябваше да платя някакви неща , каза ми и цената , аз попитах кога да дойда да ги взема- май ставаше дума за изследвания. После тя излезе с мен на вън, и тя май ме галеше по корема все едно бях бременна  Rolling Eyes Laughing

# 242
Фреичка, сънувах, че с мъжа ми сме в една лодка, пътуваме по море, в един момент виждаме суша, при което изпитвам страшно облекчение. Слизаме на брега и започваме да търсим място за отсядане. Малко беше пак напрегната обстановката, но успяхме да си намерим място, дори ходих до някакъв магазин, в който имаше рокли - от едната страна носии, от другата булченски, но в бледо розов нюанс.  Rolling Eyes

# 243
камъчка, едва ли е свързано точно с конкретния мъж. По-скоро желанието ти да имаш отговорен мъж до себе си, който да ти помага и да те прави щастлива. Сънуваш него може би защото вътрешно се виниш,че не се е получило така както би искала. Хубавото е,че и в предишния сън (с нацапването) и сега,с игнорирането към детето ти, говори за осъзнаване на реалната ситуация, че той не е надежден и отговорен баща. Поне аз така го разбирам Peace
nefertari33, вълните може да са символ на проблеми и неприятности, които ти се изпречват на пътя наяве. Може и да е просто знак,че напоследък си свидетел на бурни събития около теб.
camarroПървият сън навярно е свързан с търсене на внимание и/или възмездие от твоя страна, като това може да няма общо с връзките и любовта, а да касае друга сфера от живота ти. Вторият, според мен, отново може да се свърже с търсене на възмездие или някаква лична победа, емоционална/морална. Също така може да означава страх от измама/прецакване/лъжа някаква. За прасковите, като символ намерих това: 
Скрит текст:
В Древен Китай прасковата е приемана за символ на безсмъртието и на  дълголетието, носител на радост и хубав късмет. Цветът на дървото е символ на  свежестта на младите момичета, но - и на лекомислените жени. С евфемизмът  ”Лудостта на прасковата” често се означават обърканите чувства на младия човек  по време на съзряването му през пубертета. Легендата разказва, че богиня  Хсицанг-му си почивала в планините Куенлун сред прасковена градина. Прасковата  предпазва от зловредни влияния. Дървесината на това растение е използвана за  пропъждане на зли демони. По време на новогодишните празници древните китайци  поставяли върху вратите на домовете си клони от праскова като защита: целта е  да се попречи на лошите духове да проникнат в къщата и да навредят на обитателите  ѝ. Прасковата е приемана като знак на протекция, от нейната дървесина се  изработват статуетките на пазителите на вратите на дома. Популярният израз  ”пещери на прасковата” е едно опоетизирано название на женските гениталии.
zveti81, може би сънят изразява реални емоции на страх и облекчение или както казваш да е свързано с притеснения относно здравето на дъщеря ти, но не мисля че означава нещо лошо щом насън си била облекчена.
Rumito и тук мисля,че става въпрос за майчинската загриженост и любов към детето ти. Разликата с предишния е може би отношението на това момиче, игнориращо твоето затруднение. Това може да означава,че наяве си изпитала такава ответна реакция - незаинтересованост/липса на помощ  и т.н. Или пък да е знак,че не разбираш и си патиш от човешки егоизъм и саможивост.
Dados, сънят може да означава,че желаеш да научиш отговори/вести/оценки и т.н.
Daisy Rose, може би намирането на суша олицетворява намирането на дълго търсено решение наяве. А носиите и булчинските рокли свързвам с традиции,обичаи, нещо рутинно.  Peace

# 244
Точно така е Фреичка,  но не се бях замисляла. Благодаря ти от сърце!  bouquet

# 245
  • Пловдив
Frea,аз пак съм във фаза  Grinning Като не сънувам-не сънувам,ама като почна... Crazy

Снощи сънувах,че ние с мъжа ми купуваме самолетен билет на дъщерята на кумовете ни Rolling Eyes Обаче не успяваме да и го занесем навреме и тя закъснява за палетя,яма самолета я чака...уж.Та основното в съня беше как сме с върдани ръце и не успяваме да намарим превоз и да и дадем билета и паспорта Rolling Eyes Викам такси-казват ми,че ще дойде след 15 мин.Търсим кола-няма,с автобус също ще е късно....и така.

# 246
Фреичка, благодаря!  bouquet

# 247
Фречика, благодаря   bouquet

# 248
Здравей прекрасна Фрея.
Тези дни сънувам ли сънувам. Събуждам се и заспивам пак и нов сън. Сутрин съм изморена от сънища.
Спомням си само последния, който беше и най-странен.
Аз отивам да раждам. Родих, нормално, както си му е реда. Не видях бебето, беше малко колкото Палечка, в шепата на доктора, но някак си това беше нормално за всички.
Станах и сама отидох в другата стая, да питам как е бебето, беше ми много лошо, бях изморена, не се държах на краката си. Легнах на едно легло, а там свекърва ми и дъщеря ми. Тя ми се радва, прегръща ме. На другото легло, мъжът ми. Нещо е болен. Говори ми, но не го разбирам.
Събудих се.

# 249
Имали ли сте някога ПМС сън  Mr. Green Покрай наближаващата менструация снощи сънувах себе си в компанията на роднини. Носех бял панталон. През живота си не съм обувала такъв. Когато погледнах към скута си видях, че беше изцапан с много ярка червена кръв. Опитах се да я прикрия с жилетката си, но петното беше доста голямо и се притесних как ще се измънка незабелязано го тоалентата и какво ще правя, като нямам какво друго да обуя. Като отворих очи, започнах да раздигам завивките.
Погледнах какво пише в съновниците, оказа се, че ще се сбъдне някаква моя съкровена мечта. Но този  бял панталон ме озадачи.

# 250
mystic woman, сънищата с закъснение ги описах на първа стр., защото са често явление :
Скрит текст:
Закъснение,изпускане на полет/влак/автобус и въобще всякакви препядствия свързани с пътуване:напрегнатия график и стрес от ежедневието обикновено са предпоставка за подобни сънища. Задълженията и отговорностите от ежедневието ни и разпределението на времето,с което разполагаме за да свършим всичката работа. Също така, когато изчакваме до последния момент за да свършим нещо, съзнанието ни реагира с такива сънища.
alina_si, може би нещо в живота ти е по-малко/по-маловажно/по-незначително отколкото го възприемаш ти.
Lidsy, такива сънища са доста често срещани, по принцип имат връзка само с предстоящият период,но са си гаднички  Grinning

# 251
Фрея, благодаря, ще се замисля над думите ти.

# 252
Здравей Ферия  Simple Smile .И тази вечер сънувах Simple Smile .Първо сънувах ,че в къщи има плъх.Беше в кухнята и от там дойде в спалнята,извиках мъжа ми да дойде,но не можа да  го хване!Легнахме,но пак дойде и го гони и накрая го уби върху спалнята.
Втория сън,след сумати време будуване от страх да не се появи наистина някои плъх: Мъжа ми беше по работа в някаква дистотека,аз реших да ида да ги вида,бях с децата.Беше откриването на заведението,когато влязох,собственика ми каза, че си е тръгнал вече.Аз срещнах един познат и постоях малко,после си тругнах,защото беше много упушено от цигари.Прибрах се по много дълъг път.След това видях на мъжа ми на гърба една рисунка и някакво послание под него от някакво момиче.Той реши, че рисунката му харесва и че ще си я татуира.Аз се ядосах и се скарахме и накрая стигна скандала до там,че не работя.Аз му казах ,че той е виновен,защото той искаше 2 деца и аз да ги гледам  newsm78 .

# 253
323, плъхът може да символизира досада/проблем някакъв/конфликт и тъй,като умира на спалнята според мен може да има връзка с отношенията с мъжа ти. Вторият сън също навярно е свързан с този и означава същите неща. Може би наяве имате някакви недоразумения и/или на теб ти липса нещо, проблемна комуникация например и т.н.

# 254
Сънувах, че срещам случайно братовчедка ми (с която в живота бяхме доста близки, но тя се отдръпна от мен, без да съм виновна нещо и не съм я виждала няколко години) и тя ме заговори първа. Мислех да не я закачам, ако се направи, че не ме познава, но тя ме заговори и на мен ми стана приятно от това.

Общи условия

Активация на акаунт