ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 6

• 60 523
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Принцеска Simple Smile, сънищата ти изглеждат доста свързани и породени от твоето съжаление към приятеля ти, усещането,че нещо му тежи,че нещо не е наред, а може и от чувство на вина от твоя страна.
liglata_bee, цигарите все още се асоциират с утеха, успокоение, от нещо, което ти тежи, притеснява те и те изнервя. Друг вариант е сънят да означава,че искаш да направиш нещо различно, което не си правила до сега.
bahamami, второто ти изречение не само,че е от значение,ами и е породило съня. Вътрешната ти вина,че едва ли не не си направила достатъчно за да те обикне и тъгата, разочарованието, които изпитваш заради неговите чувства.

# 646
Здравейте! И аз да споделя своя сън с надежда да ми помогнете в тълкуването. Бях на някакво официално събитие...май беше бал, облечена в официална дълга рокля. Излязох на тераса, от която се виждаше морето(тихо, синьо и спокойно), там бяха родителите ми. На  терасата имаше огромни басейни, които всъщност бяха морето. Та...не знам как се озовах във водата, въпреки притеснението ми да не се намокря. Забушуваха огромни страшни вълни, но аз се носех по тях, не потъвах. Някъде из всичко това се явяваше и образът на един младеж/мъж, към който имах трепети мнооого отдавна, но не и сега.

# 647
Тази сутрин се успах, децата закъсняха за училище и само и само, за да сънувам един скапан сън. Бих искала да го споделя и да ви попитам за мнения  bowuu

Сънувам, че карам кола със семейството си и отзад ни следват сестра ми с нейното семейство. Стигам до 1 път, който се извисява нагоре и завършва абсолютно перпендикулярно. След това вече е равен. Аз изпитвам ужас от такива пътища и много често сънувам, че карам и пред мен е такъв път.
И този път опитах да го изкача с колата, но инерцията й не стигна догоре /както винаги/ и колата политна надолу.
Мъжът ми искаше пак да пробвам, но аз се рразплаках много и му казах, че този път е точно като от кошмарите ми и не мога! И се чудя с кой мозък са направили такъв път изобщо!
Накрая той остави децата долу, качи се да кара и го изкачи пътя, а аз през цялото време бях със затворени очи. Остави ме горе  и се върна за децата.

Сестра ми обаче успя да изкачи пътя и аз й казах: Значи си по-добра шофьорка от мен.

Това е....

# 648
Здравейте, дано някой има търпение да ми изчете писанието.
Сънувах преди два дни, че един възрастен човек, много уважаван лекар е починал. Положили са го в ковчега и всички го оплакваме. Както тъжа и плача за него изведнъж той се изправя рязко. Хората си помислиха, че е някаква реакция на мускулите и никой не се учуди, нормално било да мърдаш след като умреш. После обаче както си стоеше и ме погледна. Изплаших се и се събудих. А на следващата вечер сънувах, че катастрофирам с кола и се оказва, че кракът ми е счупен. А освен това някой ми казва, как сега ще умра от катастрофата, но после ще се върна към живота. В следващия си сън сънувах, че съм с една приятелка в едно много страшно подземие. Аз умирах от страх там. Също така сънувах и че едни кучета ме лаят и аз се качвам на високо на едно дърво и няма как да сляза. Идва майка ми и ме увува в едно оделно да не видят кучетата , че съм там и така ме носи, за да можем да се отдалечим. Много са ми стрсиращи тези сънища, имам чувството, че означават нещо много лошо и че наближава смъртта.  Sob

# 649
mamato, аз не разбирам от тълкувания /затова и се надявах някой да изкаже мнение за моя сън/...но все едно..Идеята ми е, че аз съм по-склонна да вярвам, че тези сънища означават не смърт, а че може би ще се отървеш от нещо, или ще скъсаш с нещо, или ще започнеш нещо ново в живота си...

# 650
Странен сън сънувах, като ... реалност.

Сънувах, че съм студентка и ставам сутринта за лекции и отивам на лекция. Оставям моя приятел да спи. Но се налага да се върна за нещо след време през деня, неочаквано. И заварвам моя приятел с друга жена, да се целуват и натискат на леглото. Аз влизам в стаята, виждам ги и реагирам с вик на изненада, а моя приятел казва на момичето да продължават, все едно ме няма там. Момичето беше с очила с дебели рамки и някак грозновато. В съня си се ядосах, че ме е лъгал и аз не съм го разбрала, а и за момичето, с което ме е заменил Sad. Събудих се и не можах да изляза от съня известно време, мислех го за истина и ми беше много тъжно.

Какво ли означава? ______Freya_______ , искрено се надявам да се включиш с малко помощ.

# 651
Здравейте!Тази нощ сънувах много странен сън,който не мога да си изкарам от главата!Сънувах че съм на някакво бяло място,имаше и поляна,на края на света.Не можех да продължа нататък имаше бяла стена,а на нея стояха прави много ангели-мъже и жени всички в бяло и ме наблюдаваха.Имате ли си на идея какво може да означава?

# 652
Little-Big Girl,вълните символизират проблеми, трудности, премеждия, неприятности. Образът на това момче означава нещо съвсем различно от него, но какво само ти можеш да разбереш.
zayo, Шофиране:
шофирането на сън символизира контрола в живота ти наяве.
Шофирането на каквото и да било превозно средство или возенето в него обикновено символизира на къде "се движиш" в живота си в момента. Страх и несигурност, период, който искаш да мине неусетно и гладко, без последици. Като всичко това е признато и осъзнато от твоя страна. Добре знаеш какво можеш и с какво не успяваш да се справиш. Аз така го разбирам съня ти.
mamato, прераждане, преустановяване, голяма промяна и съпътстващите емоции - страх, несигурност, паника, подценяване на възможностите. Трите съня са свързани и имат подготовка, ситуация и апогей. Първия олицетворява подготвянето ти за дадено решение/дадено действие/важен избор. Вторият говори за самата промяна, която ще изпиташ. Кучетата биха могли да означават врагове и/или клюки, лоши думи по твой адрес, обвиняване. Усещането за беззащитност и уязвимост, желанието ти някой да те "спаси", защити в трудната ситуация и избави от неприятелите или чувството за вина.
.точица., сънят може да означава едно от две неща. Или че нещо в отношенията ви действително не е наред и ти го усещаш, проектирайки подобни сънища. Или сънят да е свързан с нещо съвсем различно в твоя живот (например работата), в което си открила,че някой се опитва да те измами, преметне най-безцеремонно.
vioneta, лимит, който си достигнала. Праг, който не можеш да прескочиш. Положителен е съня, не е нещо страшно.

# 653
Благодаря Фрея  Hug

# 654
Благодаря много Фрея Simple SmileЗнам,че Ангелите са добър знак,но единственото което знам,е че може да предвещават бременност или успехи,никога нямаше да се сетя за твоето тълкуване Simple Smile

# 655
______Freya_______ , благодаря ти.

Ще видим на къде ще избие ...

# 656
задравйте!
какво значи ако сънувам мноооооооооого хлебарки които нападат сина ми ,който е бебе/в съня а иначе е на 23 години/ а аз семъча да ги изгоня. не стига, че бяха мноооого ами бяха и огромни. и всичко това става в някакъв черен и грозен апартамент.
благодаря ви предварително за коментарите:)
цял ден тея хлебарки са ми пред очите и все очаквам нещо лошо да се случи

# 657
задравйте!
какво значи ако сънувам мноооооооооого хлебарки които нападат сина ми ,който е бебе/в съня а иначе е на 23 години/ а аз семъча да ги изгоня. не стига, че бяха мноооого ами бяха и огромни. и всичко това става в някакъв черен и грозен апартамент.
благодаря ви предварително за коментарите:)
цял ден тея хлебарки са ми пред очите и все очаквам нещо лошо да се случи

Хлебарките и въобще като цяло насекомите се свързват с грижи и неприятности, досадни проблеми, свързани с нашите отговорности и задължения в ежедневието.

# 658
  Аз пак да се домъкна с моята църква doh

Този път беше нещо доста тежко - просто сънувах как завесата пред олтара е паднала на земята заедно с всички икони по стените. Беше сумрачно и аз се обърнах да си ходя и вдигайки глава видях на балкона, там където стои църк. хор, една приятелка. Не се учудих защото тя пее в операта. Но като цяло това което ме потресе бяха падналите икони. Много ми стана лошо.

# 659
Благодаря предварително, Freya  Hug

Преди малко сънувах отвратителен сън... (Бях със стар мой приятел и приятелка, с които не поддържам връзка вече, той имаше мераци към  мен, но аз го приемах като много добър приятел...) Возихме се с колата му и той реши да ни заведе до едно място, дето преди уж бил ме водил там... Изкачвахме се нагоре, а аз плачех... Той ме попита защо плача, а аз не отговарях и моята приятелка му каза само '' за тебе ''. Той нищо не отговори. Мястото на което ни заведе ми беше супер познато и се виждаше целия град. После решихме да се повозим по накакъв път, но спряхме колата. Пътя беше пуст и даже нямаше асфалт. Ходихме, ходихме (минахме няколко пусти сгради) и стигнахме до някаква сграда, в която мърдаше нещо и беше човек... Той и излезе и държеше брадва, ние тръгнахме да бягаме обратно и той я хвърли по нас... Не уцели никой... От следващата сграда излезе човек, който мяташе по нас големи, метални, назъбени дискове и с предпоследния диск ме одраска по гърба... После стигнахме до колата и се събудих...  #Crazy Цялата в пот...  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт