ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 6

• 60 487
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,скоро сънувах нещо, което не ми дава мира! Случи се няколко дни преди помена на баща ми. Сънувах, че аз и майка ми тръгваме да плащаме сметките към пощата, която е близо до дома ни, но хванахме рейс.Когато попитах майка ми защо сме в рейса, тя каза да не се притеснявам, защото татко е тръгнал на там! Когато стигнахме, пред пощата имаше хора, но видях баща ми и той дойде при мен,без да ми говори,само ме гледаше и изведнъж видях, че пред входа има много цветя предимно жълти и много красиви, продаваше ги една възрастна жена.Учудено попитах, защо има толкова цветя тя ми подари едно стръкче и каза, че е празник и на този ден жените се молили да се разбират с мъжете си и да си пожелаят какво дете искат, през това време не виждах баща си, но усещах, че е зад мен.След което се озовах в храм и се молих със затворени очи да се разбирам винаги с мъжа си и виждах силуета на две бебета първо момче после момиче, а жената с цветя също беше там! Ще бъда много благодарна, ако ми кажете какво значи това, защото не бях сънувала баща си от години!

# 661
Смътно помня че може би ми предстоеше пътуване с други хора още 3
човека и бях на място, жилище което мнго добре познавах. Бях в стая с 2 легла покрити
със покривка за легло в зелено. Аз мисля че носех раница и казха на някого че
чувства някаква несигурност  Confused

Преди това сънувах че съм ленала в болнична количка в нещо
като коридор точно като в болинца с мен имаше още един човек мисля че
жена и седяхме по скоро чакахме пред една врата , плъзгаща като
на асансьор , помещението не беше голямо мисля че имаше и
прозорец отдясно на тази врата с красив изглед  Rolling Eyes

# 662
Сънувах,че съм на строеж,кооперация, трябваше да платя на работниците. Разплатих се,струва ми се, бяха доволни. С какво е свързан сънят? Благодаря предварително!

# 663
Вървя по черен път и виждам змия, пепелянка беше, малка и синя. Гнус ме е да я настъпя и казвам на мъжа ми. Той се опитва да я стъпче, но тя е някак много гъвкава, като гумена играчка. Имаше нещо в устата и, може би друга змия или жаба. В крайна сметка не разбрах дали я уби, но я стъпка доста.
После пак сме двамата, в някакъв много голям басейн с вода, мътна. По средата на този басейн, под водата, имаше някакъв праг/ниска стена, по която можеш да стъпваш ако ти е високо и не можеш да плуваш или да починеш. Там вървяхме, през цялото време ме беше страх от вълни, аз виждах такива, а мъжа ми не. Исках да ме държи, защото ме беше страх. Той твърдеше, че вълни няма, не са и страшни и аз си въобразявам. Май беше прав, защото аз виждах вълни в далечината, а като идваше време да ме залеят вече ги нямаше. Имаше хора в този басейн, мислех че точно те ще предизвикат много вълни, ако започнат да плуват или да се движат бързо във водата.

# 664
Ванилина, срутването на иконите може да символизира вътрешен срив, загуба на вяра,надежда,желание за нещо.
Принцеска:), най-важното от съня е плачът, който показва,че нещо наяве ти тежи и те мъчи, и опитите да ви навредят физически, като това може да се преведе буквално,че някой иска да ти навреди психически или (по-вероятния вариант) чуждото насилие над нас обикновено се свързва с чувство на вина, което изпитваме в момента наяве.
petya_g_, според мен сънят е с благоприятно значение и послание. Може би е един вид благословия от баща ти ако си несемейна например и искаш да създадеш семейство или си омъжена и искаш да имаш деца. Също така сънят може да означава буквално някакъв повод за празнуване, нещо хубаво, което усещаш,че предстои.
Dados, в първият сън това за несигурността може и от темата да си го "прихванала",да ти е влязло в ума, защото често го пиша и знам,че се повтарям, но е често явление от емоциите на сънуващите хора. И двата съня обаче може би не означават нищо,а са такива "остатъчни" елементи от обичайните ежедневни помисли и действия. Като вторият е много сходен с повечето останали, които си споделяла.
Ralina86, може би разплащането насън означава символично разплащане наяве, да приключиш/завършиш нещо, "Уреждам си сметките", да постигнеш яснота, изясняване отношенията към някого/нещо.
bn87, според мен и двата съня означават прекалена тревога и опасения, които изпитваш, негативно мислене и страх от евентуални проблеми и неприятности, които могат да се случат, но могат и да не се. Но ти искаш да се "застраховаш", всячески да се подсигуриш за в бъдеще, за да си спокойна и сигурна в настоящето.  Peace

# 665
Благодаря ти, Фреа! smile3525

# 666
petya_g_, эспоред мен сънят е с благоприятно значение и послание. Може би е един вид благословия от баща ти ако си несемейна например и искаш да създадеш семейство или си омъжена и искаш да имаш деца. Също така сънят може да означава буквално някакъв повод за празнуване, нещо хубаво, което усещаш,че предстои.

Много благодаря!!! Simple Smile)))

# 667
Freya би ли разтълкувала и моя сън.
Вчера сънувах, че имам бебе и го бутам в количката.Беше дълго чакано бебе което се беше появило най накрая.
Снощи сънувам, че съм в родилно отделение и там виждам няколко майки с бебета.Говорихме и те ми обясняваха колко били платили за раждането.
Другия сън от снощи е че съм в друг град и търся някакъв адрес.Намерих го и навръщане виждам няколко деца да играят.Едното дете отвори някаква шахта и от там излязоха 2 деца.Явно живееха в тази шахта.Едното дете беше 3-4 годишно и аз исках да го взема да го гледам.Уплаших се, че няма документи и няма да мога да го задържа.Отново тръгнах да търся адреса, но вече не можах да го намеря.Явно бях объркала пътя и за навръщане видях някаква разрушена къща и хора там.Не разбрах от пожар или наводнение, но си беше развалина.Много объркано и тези бебета  Sad

# 668
milimi, може да означава,че умишлено се нагърбваш с много отговорности и грижи опитвайки се да игнорираш евентуалните последици, които могат да донесат.

# 669
Благодаря Фрея   bouquet

# 670
Здравейте !
Не съм спирала да сънувам , но не си помня сънищата .Снощният обаче - ДА .
Та :
Сънувах ,че гърдите ми са като подути .Оказа се ,че е от задържана кърма .В действителност съм спряла да кърмя преди година почти и това си го помислих и в съня Реших да поизцедя на ръка гърдите , за да ги облекча .Излизаше гъста маса като мехлем .Мислех си :  "Сигурно се е сгъстила кърмата , защото отдавна съм спряла да кърмя "  Joy .И така постъпих и с двете гърди докато не започнаха да "пръскат" нормална кърма .
Това е Simple Smile.

# 671
Qn-Bibiqn, женските гърди освен с майчинския инстинкт и типично женския характер на нещата, се свързват и с изобилие и благополучие. В случая конкретно някакво пренасищане/ прекаляване.  Peace

# 672
Qn-Bibiqn, женските гърди освен с майчинския инстинкт и типично женския характер на нещата, се свързват и с изобилие и благополучие. В случая конкретно някакво пренасищане/ прекаляване.  Peace
Надявам се в добрият смисъл Simple Smile или ... по принцип.

# 673
Сънувах че пътувамс един приятел - първо чакахме някакъв голям
червен автобус но не помня дали беше на автогара , след това смътно помня че  вече се бяхме
качили и кеднали вътре. После смътно помня че бяхме в някакъв
огромен град , високи сгради, имаше слънце и зеленина , но аз май преди това познавах
мястото -явно бях ходила , не исках той да се разхожда сам
а даже смъто помня и някаква разходка на нещо като крепостнта стена
имаше и каменни стълби, и в един момент се озоваваме в нашия
хотел пред асансьора със някаква странна врата
не като на повечето асансьори.  newsm78 Rolling Eyes

# 674
Здравей, Фрея!   bouquet

Сънувах, че съм си оставила колата на паркинг и отивам на работа. Но когато се върнах на моето място имаше паркирана друга кола, а моята беше буквално на хармоника сгъната отзад. След това се обадих на бившия  newsm78 и той ме закара до нас. С него одавна сме прекъснали взаимоотношенията си, но в съня ми ги възстановихме, дори се прегръщахме, обядвахме....

Общи условия

Активация на акаунт