ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 6

• 60 482
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
И аз имах  преживяване с кола...... Много силен , ярък сън,

Не знам как да го тълкувам. Отново с дядо ми, който е починал отдавна.
Сънувах, че ще ме закара някъде , на друго място, с колата си. Сънувах, че като стигнем, ще трябва/планира  да я продаде.
Пътувахме, минахме през полета и морски пейзаж, имаше сняг. Бях изумена, че е валял сняг, я е посред лято.
Като пристигнахме, дядо ми се зае с делата покрай продажбата и купувачите. На мен ми беше мъчно, че ще я продава, понеже беше запазена, хубава , голяма кола.

# 676
Понеже тук описах съня си и Фрея ми го разтълкува, искам да споделя и нагледна снимка към него  Embarassed
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/10 … 55728667633_n.jpg

Ето този път сънувах аз...само дето горе беше доста по-отвесен. Когато видях тази снимка си казах: Това е пътят от съня ми!

# 677
Dados, сънят може да се свърже с това,че си готова за помощ на хора, които са в положение подобно на твоето.
IceIceLady, може да означава,че ще подходиш по различен от обичайния начин при разрешаването на някакъв проблем.
take a smile, това чувство на съжаление и не желание да се разделяш с колата според мен е главното и основното за значение на съня. Тези чувства може би изпитваш и наяве относно нещо( може да е човек, може и да е предмет/място) , което не искаш да загърбваш/оставяш/приключваш/се разделяш.

# 678
  • Пловдив
Фрея,дали означава нещо конкретно това,че ММ ми е сънувал,че сме си купили апартамент  Blush Голям и обзаведен,и то за половината от нормалната сума  Wink

Еееех,мечти  Whistling

# 679
Фрея,дали означава нещо конкретно това,че ММ ми е сънувал,че сме си купили апартамент  Blush Голям и обзаведен,и то за половината от нормалната сума  Wink

Еееех,мечти  Whistling

Означава, че това искате  Simple Smile Аз колко пъти сънувах, че си купуваме къща...сега откакто сме на път, не съм сънувала вече  Wink

# 680

Еееех,мечти  Whistling

Означава, че това искате  Simple Smile Аз колко пъти сънувах, че си купуваме къща...сега откакто сме на път, не съм сънувала вече  Wink
И аз мисля така  Peace

# 681
  • Пловдив
 Laughing Дам...вярно,четова искаме.

zayo,и това искаме също-да забегнем и да не се връщаме...ама пак е една от мечтите Whistling То хубаво да се мечтае,де  Wink

# 682
Сънувах че с една жена сме в магазин пълен с чанти, по точно беше само за
чанти, много видове, и различни цветове , помня че имаше жълто и червено
дори , разглеждахме ги , а аз си търсех такава широка и удобна която да става
за носене на учебници и тетрадки и то А4. Това даже бях споделила на жената с мен.  newsm78

После сънувах втори сън че се поглеждам в огледало и виждам че имам един зъб
който ясно се вижда целия в кръв , все едно ми кървят венците
но той беше целия  Rolling Eyes

# 683
Снощи сънувах ,че  летя после стигнах до една огромна пропаст и се спрях прецених,че не мога да е прелетя и останах на ръба на пропастта.Какво ли означава това ,отдавна не бях летяла?

# 684
Страхотно тълкуване, : ______Freya_______  Hug Peace
Благодаря!

Неудобно се чувствам, че не мога да те възнаградя, а консултациите ми с теб много ми помагат!  bouquet Hug
Имам нужда от контакт с експерт като теб.

# 685
Dados, може би и двата съня са свързани или следват един от друг, като означават започната подготовка, за нещо, за което усещаш,че реално не си подготвена.
didabs, някакво премеждие, пречка, проблем, спънка.
take a smile, благодаря за милите думи, стана ми чак неудобно  Embarassed Радвам се,че успявам да ти помогна  Hug

# 686
Христос Воскресе, момичета!

Аз все по-рядко пиша, но тази сутрин имах сън, който ме накара да се замисля. Сънувах, че отивам на конкурс за красота (на яве никога няма да го направя). Мм е с мен. Карат ме да попълвам някакви документи, разпитват ме някакви неща и после ще ми оглеждат тялото в една заградена със завеси стаичка. Отивам там и първо ме карат да си махна сутиена и да ми прегледат гърдите. После същата мадама започва да ми бърка в гащите с 2 пръста и установява, че ми има нещо и трябва да отида на гинеколог да видят какво точно. В този момент аз се сещам, че съм бременна и питам дали е редно. Чак корема си виждам и се блъскам по главата с какъв акъл съм тръгнала на конкурс за красота бременна... И си мисля - дали не е знак, че наистина имам някаква инфекция?

# 687
Честито воскресение Христово, момичета!  Hug

Фрея, сънувах, че съм на погребение на майката на най-добрата ми приятелка. Няма детайли...

# 688
  • София
Здравейте момичета, за първи път пиша в темата, но имах много странен сън и ми е интересно дали можете да ми помогнете в разгадаването, защото по съновниците не виждам нищо, което да ме ориентира. В интерес на истината, изключително рядко си помня сънищата, но този просто ми се е набил в главата.
Сънувах, че ще се омъжвам за едно момче, което не познавам , в съня си знаех, че го познавам от ден, но сме решили да правим сватба и щеше да бъде след няколко часа вечерта, но не съм се приготвяла. Цял ден ми беше лошо, ходих и заспивах, дори губих съзнание, бях с черно дълго яке с качулка, прибрах се в къщи при майка ми да поспя малко , може би за час - два, за да се съвзема, но след това отново бях направо като зашеметена, отидох да видя къде ще е сватбата, имаше само две маси с бели покривки, тогава отидох в дома на човека за който ще се омъжвам където бяха и родителите му, седнахме бяха сложили и нещо за пиене, но продължаваше да ми причернява, като взех да пия от чашата и се полях, дори не можех да си оцеля устата, реших да изляза и тръгнах да вървя по някакви стълби надолу по средата на които имаше черен чадър разтворен, който трябваше да заобиколя по някакъв начин,  направо лазих по стълбите и  постоянно ми се губеше зрението, много странно. Забравих да напиша, че докато бях на масата , усещах че родителите му, особено майка му не ме харесва и имах усещането, че мисли че ще се омъжвам за сина и заради парите му, тъй като той беше богат.
После дойдоха някакви приятели , които почнаха да обясняват , че нещо с приготовлението на сватбата не е както трябва и взе да се говори да се отложи и тогава се събудих.
Струва ми се , че ако има обяснение няма да е нещо хубаво, но моля ако някой разбира да ми каже  какво означава.

# 689
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
Привет Фреяяяя
и всички сънуващи и несънуващи
страхотно щастлива тази сутрин - сънувах милата ми майчица - дали ме предупреждава за нещо или не не разбрах - но съм много щастлива че я усетих поне на сън.
та накратко или надълго незнам бе следното -
седяхме в колата пред една болница - но аз знам че е дух /че е починала - разбрах го по това че нищо не я болеше - ходеше си - усмихваше се - и на мен също ми беше прекалено хубаво на душицата/ и държиме една рецепта в ръцете - и си говориме че трябва да и правят трансплантация на един бъбрек - и доктора ми казал че аз ще съм донора - защото това е по лесния вариант за да не чакаме в списъка за трансплантации - след което тръгнахме към аптеката на болницата - аз подадох рецептата на гишето - и аптекарката каза 100 лева и 3 стотинки - изсипах си стотинките от портомонето имаше 5 стотинки, 3 монети по една стотинка и други бели монети - аз дадох петте стонинки - и подадох дебитната си карта - тя ми върна бележка за подпис от терминала на която хубаво видях че пише 100 лева -

и така.... беше хубава... изглеждаше както много преди... имаше онзи здрав вид...

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 17:51 от elizabet_s

Общи условия

Активация на акаунт