ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 6

• 60 480
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Аз сънувах нещо много странно и това ме плаши - сънувах че имам нова работа,
май в някакъв магазин и че ми бяха дали някаква бележка, доста грубо написана
със сумата, да отида до някаква каса да си я взема.

Тичах по стълбите на старото ми училище , а също така се разхождах по едни
коридори пак там и се качвам по едни стълби в задната част на сградата,
и искам да мина но в дъното единият коридор беше затворен, а другият
го миеше жена като училищните хигиенитсти.

И някакъв мъж ме попита дали съм си купила панталони мисля че го познавам.  newsm78 Confused

# 691
Някъде бях чела, че никога не сънуваме хора, които не познаваме. Просто мозъкът не е способен да си измисля изображения и фактически хората от сънищата ни са някой, който вече сме срещали.

# 692
emssi, мисля че сънят ти е плод на несигурност в собствените ти сили, в това, което притежаваш, може би ниско самочувствие по принцип или в даден период, в дадена ситуация. Обикновено сънищата, в които ни оценяват по някакъв начин винаги са свързани с нашата вътрешна оценка, комплексите и липсата на увереност, които изпитваме. Аз не мисля,че сънят реално предвещава някакви физически проблеми, по-скоро е насочен към емоционалната страна на нещата, усещането,че "нещо не ти е наред", липсва ти увереност в даден момент.
Инат до откат, смъртта обикновено се свързва с някакъв край, приключване, стопиране, оставяне, отдалечаване от нещо, "погребани чувства", спомени, взаимоотношения с някого, завършен процес.
veni_tn, според мен сънят ти е плод на физическо и/или емоционално изтощение, достигане до лимита на възможностите ти в даден проект/ситуация от теб. Чадърът е щит, защитаващ от "бурите на живота", ти го заобикаляш, вместо да го използваш и да се скриеш под него, т.е. избрала си трудния начин, искаш да докараш нещата до край, каквото и да ти струва. Неодобрението на родителите е частица несигурност/неувереност в теб и също така се свързва и с премеждия и трудности. Най-общо - заела си се с нещо и ще го свършиш/постигнеш/преживееш на всяка цена, с всичките си усилия.
elizabet_s, хубаво е,че нищо не я е боляло, това означава,че духът и се е възнесъл на по-високо ниво. Числото 100 се свързва с успех, успешно завършване/преминаване на нещо.
Dados, коридорите показват безизходица, чувство на непреодолимост, невъзможност да продължиш.

# 693
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
 lovekiss lovekiss lovekiss
голямо БЛАГОДАРЯ
"това означава,че духът и се е възнесъл на по-високо ниво"
нямаш представа какво значът тези думи за мен и то точно в този момент /седмицата след Великден/
бъди здрава - усмихната - щастлива - и всичко най-най-най ти желая

# 694
Благодаря, много си мила  Hug Желая ти същото   bouquet

# 695
Сънувах, че братовчедка ми се опитва да ми отрови под влияние на леля ми и аз ходя на гадател, за да ми каже дали ще успеят ...

# 696
съпружка, сънят може да е плод на реално усещане за нечии неискрени намерения към теб. Също така желание да се увериш в някого, да го разбереш.

# 697
Фрея, много, много ти благодаря!  newsm51 newsm51 Замислих се и си права - малко се чувствам непривлекателна, защото заради бременността качих някое и друго килце и не съм свикнала да се гледам така.

А какво означава, когато на сън убивам човек? Застелях го мисля, че със снайпер, от разстояние, в главата  Shocked После ми тежеше на съвестта....  Rolling Eyes

# 698
Здравейте,
Включвам се и аз за първи път в темата, но имам един сън, който е сънуван доста отдавна, но все още не мога да разбера смисъла му и какво точно ми предвещаваше. Вечерта, в която го сънувах беше преди деня, в който трябваше да започна нова работа, която не ми беше особено по сърце, но на която все още съм по 1000 обективни причини, но вече много ама много ми тежи и обмислям вариант да се махам. Та сънят е следният:
Мъжът ми е служител на МВР, чиято работа като цяло е рискова, повече не искам и не мога да уточнявам, но всъщност сънувах как незнайно защо аз съм с него на някакво опасно място, съответно него го прострелват и аз до такава степен се побърквам от вероятността да го загубя, че полудявам и всъщност се събудих с мисълта, че не трябва да започвам тази работа и с чуденката къде по дяволите сгреших, за да ми се случва това.
Знам, че е супер объркано и странно, както и че е минало доста време от тогава, но този сън и до днешен ме мъчи. Ако някой ми каже нещо по - конкретно, ще съм много благодарна Simple Smile   bouquet

# 699
Фрея твоите тълкувания са тотални и абсолютн вярни но все пак моля те
разтълкувай и останалите два не само този с коридорите  Rolling Eyes

# 700
Здравейте,

много съм притеснена от един мой сън и ви моля за помощ как да го тълкувам и дали наистина ми предто нещо лошо(най-лошото) Cry
В ноща на 21-22.04. сънувай баба си която е починала.Седеше на пейка с възрастни хора в края на пейката беше един мой съученик който е жив.Тя ме викаше да седна при нея и ми каза:"Ела при мен.(няколко пъти ми го каза)Ела, тук е много хубаво.Аз преди сънувах кървища и неприятни неща, но сега всичко е хубаво.Ела при мен.Това ми каза и се събудиш.Знам, че това се тълкува като смърт за мен и съм много притеснена.Баба ми когато беше жива сънуваше починалия му братовчед как и носи покана да отиде при него и след няколко месеца почина.Много съм притеснена от това какво ме очаква и дали и аз няма да... ужас побиват ме тръпки.
Ще съм ви изключително благодарна с всякакви тълкуваня и съвети, защото този съм не ми дава мира.Предварително ви благодаря  bouquet

# 701
emssiHug Обикновено, когато убиваме някого насън, означава,че наяве искаме да се отървем от нещо или да избегнем/игнорираме някого. В случая обаче би могло да означава прибързано решение и/или действие от твоя страна, заради вината, която после си изпитвала.  Peace
e.damyanova, може би сънят ти е бил плод на зародилата се дилема за работата ти. Това полудяване се свързва именно с нуждата от избиране,а смъртта на мъжа ти може да символизира сериозността, с която се отнасяш към това умуване и усещането за необратимост решението, което си на път да вземеш.
Dados, не съм написала нищо, защото елементите са индентични с останалите сънища, които често споделяш, няма смисъл да се повтарям и да пиша едно и също на всяка стр. Имам чувството,че отдаваш прекалено значение на тълкуването от моя страна, все пак аз не съм оракул Grinning
Бебина, ти обаче тотално ме разби  Laughing Има ли смисъл да казвам,че сънят НЕ е предизвестие за смъртта ти и това е въобще най-голямата глупост, която можеш да си помислиш... Иначе нищо не мога да кажа, защото така и не си разбрала какво има да ти каже баба ти, но обикновено старите хора се явяват, когато сънуващия има нужда от съвет или някакъв знак за нещо конкретно в живота му.

# 702
Фрея, благодаря  Hug

# 703
  • София
Благодаря ти Фрея    bouquet

# 704
Благодаря, Фрея  newsm51 Искам да се оттърва от един натрапник удома. Сигурно него съм убивала насън хаха. Въобще не зацепих, че и на сън ще ми досажда  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт