ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 6

• 60 509
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Сънувах че съм Андрей от Столичани в повече бях в тоалетна и в нея бяха майката и бащата от филма и им казвах че не мога да имам деца ? Значи ли нещо или трябва да спра сериала ? ;Д

# 91
Здравейте,тази нощ сънувах водопад.Стоях и го гледах,беше красив,но не беше голям.

# 92
zveti81, падането на косата се свързва с емоционално и/или физическо отслабване.
camarro, определено спри сериала  Grinning
At Night, водопадът символизира хармония, благополучие, подреждане на нещата, късмет, напредък. Понякога може да означава и безсилие срещу обстоятелства и изобщо нещата, които не зависят от нас и е невъзможно да им се противопоставим. Но в случая, според мен, се явява, като положителен знак.

# 93
Фрея, а защо се получава така, че човек сънува, сънува 7-8 нощи и после спира? И защо се случва следният парадокс - когато съм спокойна /сравнително/ сънувам, а когато съм притеснена - не  newsm78
Или много сънувам, или нищо не сънувам   bouquet

# 94
Фреичка, благодаря за отговора! Hug  bouquet

# 95
Фрея, а защо се получава така, че човек сънува, сънува 7-8 нощи и после спира? И защо се случва следният парадокс - когато съм спокойна /сравнително/ сънувам, а когато съм притеснена - не  newsm78
Или много сънувам, или нищо не сънувам   bouquet
Нямам представа. Не съм забелязвала такива "статистики". По принцип няма човек, който да не сънува, всички сънуват,но има хора, които не запомнят сънищата си винаги или в определен период от време.

# 96
  • Пловдив
Много зловещ беше съня ми снощи  Crazy
Сънувам,че сме в нещо като морга/болница и носим по някакви стълби,аз и още някой,едно корито прозрачно като вана,а вътре лежи някакво момче с 90%/условно/ изгаряния Shocked И всичко се вижда,а лежи в някакъв р-р Rolling Eyes Лошото беше,че и детето ми е с мен и гледа,а му обяснявам как трябва да му даваме кураж на болното дете,да не се страхува.
Изведнъж като стигнахме края на стълбите,онова дете се изправи,ама си настъпваше черва и вътрешности някакви Sick и трябваше да го полеят с нещо уж да се оправи.Тогава обърнах моето дете да не гледа,но като го заляха с р-ра /болното дете/ то се вкочани и умря...

# 97
Здравейте
Тази нощ сънувах мечка нито ме гонеше нито ме плашеше просто стоеше изправена пред мен и се вглеждаше в мен,гледаше ме право в очите аз се изнервих ,че ме гледа и си сложих някакви розови очила.Тя продължи да ме гледа,накрая се уплаших от нея скрих се гледах я от малко прозорче,тя все така стоеше изправена и чакаше. Бях на непознато място за мен в някаква изоставена къща.

# 98
mystic woman, наистина зловещ сън  Shocked това момче може да символизира нещо "обезобразено", съсипано, променено, разрушено, което няма как да с поправи, няма как да е същото отново. Също нещо непреодолимо трудно, някаква болка, на която си била свидетел.
mims 1234, една от символиките на мечката е мъдрост. Може би гледайки те е искала да те подтикне тъкмо към размисъл, спокойно и трезво мислене, реално оценяване на нещата, а ти си предпочела "розовите очила" и си се скрила.  Peace

# 99

mims 1234, една от символиките на мечката е мъдрост. Може би гледайки те е искала да те подтикне тъкмо към размисъл, спокойно и трезво мислене, реално оценяване на нещата, а ти си предпочела "розовите очила" и си се скрила.  Peace

Да скрих се  Embarassed
Мерси

# 100
Сънувах, че се срещаме с приятелка, която не съм виждала от години и заедно ядохме от една голяма купа млечен десерт.

# 101
  • Пловдив
mystic woman, наистина зловещ сън  Shocked това момче може да символизира нещо "обезобразено", съсипано, променено, разрушено, което няма как да с поправи, няма как да е същото отново. Също нещо непреодолимо трудно, някаква болка, на която си била свидетел.
Rolling Eyes абе свидетел на токова чудо не съм била/и по-добре,де/ та не знам от къде това нещо Rolling Eyes Аз по-скоро си мислех,че давам "пример" на сина си как онова дете не се оплаква от това,което му се е случило.Т.е. че не си струва да ревеш от дребни неща...А после го предпазвам пък да не гледа Rolling Eyes Абе да не го мисля повече Crazy
Мерси! Peace

# 102
Сънувах, че се срещаме с приятелка, която не съм виждала от години и заедно ядохме от една голяма купа млечен десерт.
Може би имаш нужда от разпускане с приятел/ка.

# 103
Здравейте отново

Аз си продължавам да сънувам все по много  Mr. Green
Тази вечер сънувах много неща, разбира се  Wink, но едно нещо запомних и ще ми е интересно мнението на Фрея
В дворчето на мама и татко видях едно младо смокинено дръвче, сяках огрято от светлина. На него се беше увила тиква и на един от клоните висяха две тикви, хубави и жълти, една по-голяма и една по-малка.

# 104
Здравей Фрея!
Имах много странен сън...Навсякъде по света изведнъж всички започнаха да се превръщат в чудовища,които идваха и убиваха другите,като разярени животни.Чудовищата бяха повечето деца.
Аз бях мъж учител в училище в Южна Африка и обяснявах ведро за ваканцията,докато се мъчехме да се скрием в едни подземни стълби.Но виждахме всичко (аз,още двама учители и едно дете,което трябваше да убеждаваме да не се показва,тя не разбираше защо...
Виждахме как други бяха убивани...но нас не успяха да ни докопат,преди да се събудя...
Много зловещо..

Общи условия

Активация на акаунт