ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 6

• 60 525
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен, момичета  Heart Eyes Тази нощ сънувах, че мъжа ми ми звъни на мобилният и казва "Обаждам се да ти кажа нещо, но няма да е приятно"
Това е само  Embarassed

# 106
Киковица, имам два варианта за възможни значения на този сън. Смокинята се свързва с мъдрост,а тиквата по нашите географски ширини - с глупост. Съня може да означава,че съзнанието ти е "замъглено", потиснато от нечия глупост/недодяланост. Другият вариант (който според мен е по-логичен) е сънят да изразява благоприятен период за развитие, успех, започване на ново начинание. И тиквата и смокинята символизират плодородие, женската сила, изобилието. Това сияние и младостта на дръвчето тълкувам, като начало и благодат, покой и концентриране, благополучие, като цяло.
tartalette, мисля,че сънят говори за твоите притеснения и страхове в някаква тяхна форма, чувството че си застрашена и уязвима по някакъв начин, в дадена ситуация. Враждебни обстоятелства, недоброжелателен кръг от хора са също възможни причини за сънуването на подобни сценарии.
nefertari30, може би сънят е продиктуван от реалното очакване за нещо лошо или просто песимистични очаквания за близкото бъдеще.

# 107
Благодаря, Фрея   bouquet

# 108
просто песимистични очаквания за близкото бъдеще.
да, вероятно е така, в момента съм на песимистична вълна  Confused

# 109
Сънувам някакви хора около мен вампири, искаха да вземат от силата ми.Имах и реалното усещане, все едно някой изпива от енергията ми и се събудих стресната.....

# 110
Сънувам някакви хора около мен вампири, искаха да вземат от силата ми.Имах и реалното усещане, все едно някой изпива от енергията ми и се събудих стресната.....
Може би точно това е причината и значението на съня, чувството че злоупотребяват с теб.

# 111
______Freya_______, много благодаря   bouquet

# 112
Благодаря много Фрея!

# 113
Здравейте , отново .
Снощи сънувах кораб - огромен беше .Не му вижда нито началото , нито края - само етажи , светлини ... Пътнически беше .Бях на него .Той спря насред водата ( спокойна  , с тъмно синя вода и  сякаш сред океана беше ...  ) и пътници започнаха да  слизаха до сушата като минаваха през един мост - дървен .Странно ми беше как ще мина през него при положение ,че не се крепи на нищо - началото беше от кораба и краят на сушата .Това му бяха опорните точки .. Както и да е .Минах .Бях забулена като ханъма .Стигнах до една носилка ( от тези  , на които носят заможните хора от изтока ) .На нея имаше имаше мъже - единият беше някакъв шейх сякаш - висш съновник  ... Казвах нещо от рода на "Ох , аллах , аллах , господарю , нося ти килими от България чак , от Турция чак ... " Само да отбележа не съм мюсюлманка и идея нямам от къде ми дойде това ... След шейха , минах през някаква сграда на бегом , за да не изпусна кораба .Сградата беше в тъмно червено боядисана , голяма , с бели колони .Минах през нещо като голям свод и стигнах пак през дървената пътеката до кораба  .Пътуване в някои арабски страни ли ме чака Simple Smile Simple Smile Simple Smile ?

# 114
Здравей,Фрея.
Сънувах,че имам яке цвят корал и се чудех с какво да го съчетая.Облякох едно бюстие с кафяво и корал,което наистина имам. Laughing Ако може да се тълкува изобщо..

# 115
Фрея пак те моля за помощ ;д Сънувах че чакам автобуса с още 3-ма приятели  (от които 2 момичета) обаче се разделихме на 2 групи по двама и отидохме да пушим на 2 различни спирки които са близко една до друга .Момичето което дойде с мен говореше по телефона и след като затвори трябваше да тръгваме защото автобуса идва .Като станахме тази моя аверка почна да реве и като я питах защо реве ми каза "Той иска да прави секс с мен" и тя си реве и вървим към автобуса и се загледах към небето то беше лилаво-розово едно такова и колкото повече приближавахме автобуса се спускаше мъгла в същия цвят(щом стигнах мястото за автобуса и мъглата се вдигна) .Другата групичка и тя слиза уж с всичките багажи но като дойдоха само моя багаж го нямаше и ми казаха да съм отишъл аз да съм го вземал и така в момента в който тръгнах да бягам към багажа автобуса направи обратен и тръгна . ..... Благодаря предварително

# 116
Фрея снощи сънувах,че сме из планината и има нещо като състезание ,кои ще убие една мн отровна и бърза змия Simple Smile .Аз си ходех из планината,но въобще не я търсех,само се разхождах.В един момент тя започна да се появява около нас,и другите хора се мъчеха да я убият,защото има награда гърненце със зълтици.Аз отново не я отразяам.После изкочи точно пред мен и аз нямах изход освен да я убивам,защото ще ме ухапе иначе.Взех една лопата за боклук(от металните) и я смачках направо.След това си видях и бурканчето със жълтици във формата на различни животни.Аз реших да раздам и на другите от по малките жълтички,и се събудих.
Много реалистичен съм бе,чак и напрежението и страха от змията усещах.

# 117
ФРЕЯ а какво означава да ти бият инжекция, сънувах много странен сън ставаше ми лошо  , получих някакъв пристъп и ми биха инжекция животоспасяваща.След нея бях добре в смисъл спасиха ме дали това е на добро или не  newsm78 знам ли казват, че каквото сънуваш обратното става да не вземе нещо лошо да ми се случи знам ,че звуча като параноя, но наистина усещам(може да прозвучи малко налудничаво), че нещо лошо се върти около мен и не си въобразявам, замислих за отностно това което казваш че сънищата ми са следствие на мислите, но не е така смисъл аз първо сънувах и след това ми се случиха доста ама доста неприятности, даже си спомнпм ,че като се събуждах дори не им обръщах внимнание казвах си, че са само кошмари, но3 4 седмици след това едвам се спасих от отравяне и продължавам да имам здравословни проблеми всякаш рухнах от веднъж не знам какво ми стана само знам че наистина сънищата ми бяха по скоро като предупреждение някакъв вид подготовка за това което ми предстои .Знам също че преди бях много силна емоционално и тези сънища не ми повлияха на психиката по никакъв начин а по скоро събитипта след тях и сега продължавам да се чудя как е възможно до такава степен да са достоверни .иначе спрямо косата си права вече нямам тази духовна.  а и физическа увереност всякаш някой ми отне силите, някакъв страх нахлу в мен който до този момент не познавах.
Ще се радвам да споделиш инжекцията какво означава. ако не те притеснява разбира се , ще съм ти много благодарна  bouquet

# 118
Фрея много се стреснах снощи.Тъкмо заспивам и сънувам в съня си,че сънувам. Close И в съня,сънувам хамстерите ми (женската роди онази вечер),и малките хамстерчета как ме хапят и се катерят по мен и бяха много зловещи и страшни Sad В съня си,се събудих а в реалността не можех..

# 119
Здравей, Фрея, сънувах, че съм бременна, после, че кърмя новороденото си бебе. Мислех си: "Ама то въобще не боли, мога да кърмя докато имам кърма". Из съновниците прочетох, че сънят ми изобщо не вещае добро и доста се стреснах. Ти какво мислиш?

Общи условия

Активация на акаунт