Мурат Йълдъръм и Сускунларите след "Suskunlar - Безмълвните" - 49 тема

• 47 017
  • 736
  •   1
Отговори
# 15

Ени, Hug Hug

Скрит текст:
А аз снощи гледах Аслъ . Много завладяваща история. Интересно поднесена драма, Харесва ми повече от Езел, различен  от него и е естествено. Аслъ се справя чудесно, както и другите. Бих искала да видя Мурат в подобна серия, разтърсващ, държи в напрежение от неизвестността.

Ванина
И Берк ще прави хубава роля, интригуваща. Как се е облещил само,  Joy Joy Joyпредставям си какъв характер твори

# 16
хайде и една мокра двойка, дано не измокри някого Joy Joy Joy

# 17
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Много часове имам и днес и утре и други ден  ooooh! ooooh!. Поствам нещо от пощенската си кутия за настроение и бягам. Хубав ден ви желая Hug Peace

# 18
Ванинка Hug е как къде ни вика Мурат-тук в темата  smile3521.И ето виж успя дойдохте  smile3521
За сериала на Берг аз съм му много навита да го гледам но съм много назад и с Великолепния век и с Хулигана -та тyй че първо тях трябва да си ги изгледам пък после ще почвам нови неща .Лошото е че нито Качак нито Кайъп го превеждат на български -не че аз не мога да гледам без превод ама все пак си е друго да разбера интригата.Поне Кайъп го превеждат на руски та там поне ще може да се разбира  smile3521.Чучулигата я превеждат на български ама там пък ако сценаристите се придържат към книгата финала няма да е много хубав .Нали Ванинка пусна  линк за он лайн четене на Чучулигата и аз превъртях до края та от там го разбрах.Не че някой умира но главните герои не се събират и изобщо цялата книга била много тъжна  smile3518.Но пак сигурно ще го изгледам серала ама по-късничко  smile3521

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 11:36 от Eny87

# 19
# 20
# 21
# 22
# 23
# 24
# 25
# 26
# 27
# 28
# 29