Мурат Йълдъръм и Сускунларите след "Suskunlar - Безмълвните" - 49 тема

• 47 023
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)

Ванинка ,Ели вече съм тотално запленена  smile3521.Трети епизод има ли превод вече  newsm78

Днес не съм гледала за превод, че много тръстика имам, но има разширен преразказ на шанел и на зарани в темата както на трети, така и на четвърти епизод. На пети има субтитри на английски, но Гуглето добре ги трансформира като ти се бърза. Но то така е подредена историята, че като опознаеш веднъж типажите почваш да усещаш нещата в общи линии по погледите им още. Пък ден -два след това момичетата дето разбират обесняват най-интересните ситуациии по-детайлно.

И на мен ми се гледа Аслъто, а не ми се гледа Берк. Само надниквам да видя някоя картинка. но в Качак той просто се повтаря според мен от това, което даде в Сускунлар. При това казват че били доста брутални убийствата. В Кайъп смях и сълзи почнаха да се редуват.  Joy hahaha Да видим докога  newsm78 Heart Eyes

# 46
Ели страхотни колажи  smile3521.
Ай сега видях този фрагман на Кайъп-ама те много хубави Аслъ и Мете заедно бе  smile3521
http://kanald.com.tr/kayip/Video/6Bolum-Fragmani-4/20691

Ванинка ,Ели вече съм тотално запленена  smile3521.Трети епизод има ли превод вече  newsm78

Няма, аз и затова отлагах да започна гледането. Но на 10 и 11 страница от темата има подробно резюме от Шанел, става ясно за какво се разказва.Няма да съжаляваш, започва много драматично, завладяващо

Ох не видях, вече ти е отговорила Ванина. До към 17 часа нямаше превод, дано утре качат нещо рускините

# 47
Ели,Ванинка мерси   bouquet  bouquet
Ако гледате Хулигана да знаете ,че 39 епизод е вече преведен  smile3521
Аз да ви се похваля реших да си наваксам с Голямата лъжа че Мурко като пристигне да съм готова  Joy Joy Joy Joy.За сега ще кажа че тая Роксан според мен е голяма гадинка.Лелееее как само би дуспата на свекърва си тая жена  newsm78Гостите вика трябва да знаят кога да си отиват  newsm78 съска съска направо бе  smile3521.Хм значи от една страна я е страх от мъжа и си смени новороденото момиченце с бебе  момче ,за да не и се кара а пък си позволява така да се държи с майката на мъжа си  newsm78

# 48
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Eни-и-и подписчето ли смени Laughing Ама Мурко много притеснен на него там. Ха тъй де по притесни го малко Joy hahaha

Ох в Голямата лъжа нищо, че е цветен образите са черно бели. От една страна са "лошите", от другата страна са "добрите". А историята е събрана от типично проявяващи се в техните дизита ситуации. И играят като на сцена. Най смешен ми е този певец, дето са го избрали да стане и филмова звезда, защото той има едни нагласени муцки за разните му там преживявания дето трябва да отрази. То затуй го гледам филмчето като на майтап само за да знам кога ще дойде истинския син - Мурат. И как ще го превъзпитават, че май ще е доста лудичък. В момента май са около 15 епизод, което означава че няма да е скоро появяването на нашето патронче ooooh! ooooh!

Скрит текст:
Аз отивам да се мъча да спя, че утре би трябвало да ме чака една мно-о-ого ученолюбива група  Joy hahaha Joy hahaha и ако не умна, поне трябва съм без торбички под очите  Joy Joy hahaha

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 23:01 от vanina707

# 49
Ени, благодаря за Хулиганът. Дано ми остане време да го попогледна, че 2 сезон само го събирам.

Аз тази вечер се изнервих на Памучка и прехвърлих канала. Преля ми от държанието, същинска  коза, бременна жена , а не се спря то не беше каране, сърдене, фасони към мъж, брат,  дори и към жената която и е помогнала. Много я изтърпях, отдавна не ме е ядосвала така  артистка.

Подписът ти е чуден.Честито!  Peace

Мурат си го стеснила , сякаш се страхува от тази красавица
Joy Joy Joy Joy

# 50
Димитров ден e! Живи и здрави да са именниците!

В народния календар празникът на Св. Димитър бележи поврата в годишното време и началото на зимата. Нека си трае зимата ,навън е топла мека есен. Желая ви да и  се насладите.

Не е Димитър, но пък е виновника да сме тук, нека му се насладим макар и от архива  
Joy Joy Joy

Не съм  Диди, но ще почерпя Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 51
Щракнали са ги, да се успокоят някои , че са все още заедно.
Много са стилни и двамата.

Били са на рожден ден на Къванч Татлату,чествал е 30 годишнина в морето на кораб

http://www.haberdar.com/kivanc-tatlitug-30-dogum-gunu-icin-10-eu … fotogalerisi?p=10
http://www.ayakligazete.com/gl/Gece-Hayati/Kivanc-Tatlitugdan-Es … 0.html#startImage

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 10:49 от eliNIM

# 52
Привет момичета  Hug Hug Hug
Честит Димитровден!!!
Ели Hug Hug Hug мерси за сутрешната обилна почерпка   bouquet smile3521А снимките може да са от архива ама пък са много хубави  smile3521
Ванинка Hugи аз такова мнение имам за Голямата лъжа от няколкото епизода които изгледах.Типични неща които се случват по турските сериали-традиции,баща чиято дума не може да се престъпя ,накърнена чест за която най-вероятно ще започне вражда,жени които си стоят само в къщи и се местят от дивана на стола и на чашка кафе клюкарстват и слуги които също клюкарстват но докато готвят поредното ядене,няколко сестри които са различни по характери-в случая една лоша и две добри и естествено болест - начален стадий на туберколоза на едното дете(от къде я намериха тая туберколоза не ми стана ясно newsm78)smile3521.За артиста които играе сина аз щях да питам защо името му е само едно Емра ,но ти предварително си ми отговорила ,че е певец  smile3521Явно е бил популярен и сега може би е популярен но наистина има няколко физиономии и това е  smile3521.Момичето което играе Рейхан е красавица ама нещо от към игра още не се проявила,Али Реза от Листопад тук нали е главния в семейството пак офка като в Листопад и не се усмихва изобщо ,а Роксан ми е мнооого антипатична .От другото семейство-тая мацката дето щеше да става булка Хатидже какви прически и правят самоооооо.Едни букли едно чудо това моме до обед сигурно седи с машата пред огледалото и се навива  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ели,Ванинка верно че Мурат изглежда малко уплашен на подписа ми  Joy Joy Joy Joy Joy.Ама пък Аслъто му се умсмихва много хубаво тъй че да не се свива толкова  Joy Joy Joy Joy.Аз бях намислила да сложа от другата  му страна едно гифче на Нургюл от новата и фотосесия ама горкия съвсем щеше да се смали та нея си я сложих на аватара Joy Joy Joy Joy.Сега ще потърся друго гифче да се разшири патрона че неможе нашето хууубавко гардже да е такова  мънинко  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 10:55 от Eny87

# 53
Интернационалната страница на Мурат отбелязва 6 години от премиерата на Аси, един много успешен сериал, станал любим на много хора по света.
Аз лично чрез Аси се срещнах с невероятния талант на Мурат.

Today is the 6th Anniversary of the premiere of the unforgettable and award winning series "ASI". The series premiered on 26 October 2007. The series still continues to be aired both International and in Turkey. Share your thoughts regarding the series itself, and what scene you felt was the best of all in this remarkable series.

# 54
# 55
# 56
# 57
# 58
# 59
Щракнали са ги, да се успокоят някои , че са все още заедно.
Много са стилни и двамата.

Били са на рожден ден на Къванч Татлату,чествал е 30 годишнина в морето на кораб

http://www.haberdar.com/kivanc-tatlitug-30-dogum-gunu-icin-10-eu … fotogalerisi?p=10
http://www.ayakligazete.com/gl/Gece-Hayati/Kivanc-Tatlitugdan-Es … 0.html#startImage

Ееее супер Ели мерси за снимката и инфото   bouquet smile3521.Браво на Киво знае как да празнува човека  smile3521.Айде на патерици да му пожелая да е жив и здрав и много щастлив  smile3521
А Мурат ах Мурат ами много си е хубаво нашето момче бе  smile3521.Обаче ще развали деня на много от феновете си дето е повел тая негова жена пак с него  smile3521.На Бурчин  панталона и е мнооого добър.Миналата седмица гледах един такъв подобен и много се зачудих дали да си го купя че малко дупето ми е пораснало и с такъв панталон ще стане още по-голямо  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт