Вярно, че домашните повечето случаи не са в учебника...но трябва информацията от учебника, за да се напише домашното...
Това може и да е истина за едно- две софийски училища- ами другите. В първи клас до нова година останаха по- малко от половината деца от паралелката на малката, във втори я посещаваха 2- 3, а сега в трети- май няма такива. От целият випуск май събират една група. Говоря за випуск от 6 пълни паралелки. 
Това може и да е истина за едно- две софийски училища- ами другите. В първи клас до нова година останаха по- малко от половината деца от паралелката на малката, във втори я посещаваха 2- 3, а сега в трети- май няма такива. От целият випуск май събират една група. Говоря за випуск от 6 пълни паралелки. 
Нарича се "изграждане на навик за учене". Дори и да е било на занималня детето - вечер вкъщи: "Какви предмети имахте днес? Какво учихте? Какви домашни имахте? А написа ли ги? Хайде да ги видим? А утре какви предмети имаш? Хайде да приготвим чантата!" Като дойде лятото - на море или другаде на почивка ... голямата имаше 1 страничка задачки от сборник или измислени и написани от мен в тетрадка ... или да прочете една страница от книжката и след това - 5 мин. във водата
Може да ви се струва ... де да знам - жестоко, но до 3-ти клас си изгради навик да разказва какво се случва в часовете, да си чете лятната задължителна литература и да не изоставя математиката ... Сега е 9-ти клас и всичко това й помогна да харесва да споделя и да чете ... Давам м/у 40-50 лв. на месец за книги ... Не желае да й купя електронна
Но щом са за книги аз ги давам с удоволствие ...

Препоръчани теми