Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 51

• 44 323
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • гр. София
Днес ще ги купя.  Hug Hug Hug  Иначе съм доста по-добре след фрешовете от лимон.

# 661
За много години момичета. Бъдете живи и здрави, изпълнени с енергия и позитивни мисли. Дано годината ви е много успешна и спорна!

Хубаво е да помислите коя от вас и е на сърце да поеме темата, че аз ще се обебя скоро и най вероятно само ще успявам да ви следя и да ви се радвам на успехите.

babydust7 babydust7 babydust7

# 662
Здравейте, момичета! За много години и за много бебета тая година  Praynig
Има ли такива, които започват процедурите си през януари с финансиране от фонда? На мен ми казаха, че няма да започнем докато клиниката не подпише новия договор с касата  Confused

# 663
Всяка година е така, преподписват се договорите.....обикновено става бързо, дано и тази година е така  Praynig

# 664
Имам си заповед от октомври и все нещо става и се отлага за другия месец... сега пък това. От клиниката ми казаха, че от касата зависело колко бързо ще подпишат, защото можело да има промяна в документите, условията на договора и т.н., за които и те самите още не знаели... А така и не разбрах фонда ще се връща ли пак към МЗ или към касата си остава. Докторът ми искаше да започнем от 10-ти, но може би ще е следващият 10-ти ако се проточат нещата...
И другото чудно ми е как на едно място могат започнат, а на друго не? Едно момиче сподели, че са започнали още на 2-ри също по фонда.

# 665
Едно момиче сподели, че са започнали още на 2-ри също по фонда.

В коя клиника е това момиче?

# 666
  • Варна
Едно момиче сподели, че са започнали още на 2-ри също по фонда.

В коя клиника е това момиче?

В Олимед съм Peace

# 667
  • Ст. Загора
Честита Нова Година! Бъдете здрави и усмихнати и нека 2014 да е годината на така мечтаните бебчета Praynig Hug

Момичета, колко време след трансфер е добре да си почиваме? /за да планирам отпуск/ newsm78

# 668
Момичета, колко време след трансфер е добре да си почиваме? /за да планирам отпуск/ newsm78
Не повече от 2-3 дни, ако ти е физически ненатоварваща работата.

# 669
  • София
Ден-два, след това нормално ежедневие без натоварване от рода на фитнес, танци и без вдигане на тежко!

# 670
  • Ст. Загора
Благодаря, момичета!  bouquet

# 671
Който си е вкъщи да си пусне "На кафе". Има инициатива за безплатна процедура.

# 672
Здравейте, в пореден стимулационен опит съм. В петък ще е пункцията, днес прегнил 10000. Но ме притесниха резултатите от кръвните. Вчера ЛХ беше 1.7, а днес е скочило на 4.00...Естрадиола е 3000...Има ли за какво да се притеснявам с тази стойност на ЛХ-то? Струва ми се доста висока. И какво да очаквам в петък. Доки каза, да не го мисля, но при 5ти пореден опит и с този скок няма начин да не мисля. Ако някой има идея за това дали би имало проблем или не, ще съм благодарна да сподели каквото мисли по казуса.   bouquet

# 673
Здравейте, в пореден стимулационен опит съм. В петък ще е пункцията, днес прегнил 10000. Но ме притесниха резултатите от кръвните. Вчера ЛХ беше 1.7, а днес е скочило на 4.00...Естрадиола е 3000...Има ли за какво да се притеснявам с тази стойност на ЛХ-то? Струва ми се доста висока. И какво да очаквам в петък. Доки каза, да не го мисля, но при 5ти пореден опит и с този скок няма начин да не мисля. Ако някой има идея за това дали би имало проблем или не, ще съм благодарна да сподели каквото мисли по казуса.   bouquet
На мен изобщо не ми съобщаваха какви са ми стойностите. Резултатите си отиваха електронно при доктора и той никога не ми е давал информация какво се случва. Така, че не го мисли.

# 674
Аз този опит реших да си следя поне тези стойности. Просто ми се иска да разбера има ли момичета с такива или подобни стойности на ЛХ , в деня преди прегнила и какво се е случило на пункцията. Колко са извадени и с какво качество и тн....?

Общи условия

Активация на акаунт