Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 51

• 44 326
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • София
не е хубаво да е толкова висок лх.
аз бих се попритеснила и за високия естрадиол.

# 676
  • София
ЛХ ти е супер, какво те притеснява?
Когато е над 10, тогава е притеснително.

# 677
  • София
Какво му е високо на естрадиола???
В Щерев са и по други мерни единици, та съвсем не е висок.

# 678
Не знам вече какво да мисля...Почнах много да се изморявам. Този опит е уж на ЛЦ. А стимулацията си става почти като при класически опит. Виждат се 4+ 2 фоликула. Вчера стойностите на ЛХ и Естрадиол бяха съответно- ЛХ 1.7, естрадиол 1920...днес са вече 4.08 и 3100...Не знам до къде ще го добутаме изобщо...Какво да очаквам все пак....?
Вярвам на доки, уж не се филмирам, но ето днес ми изби явно - сдухах се лекинко....
Може би този лимитиран цикъл ме притеснява. До сега все сме били по тежката схема със силна стимулация...Не, че сега е много по-слаба де, но бях с фемара първите дни.

# 679
Здравейте и от мен!
Започнах ИнВитро процедура. По дългият протокол съм. Бях 21ден на противозачатъчни /РЕГУЛОН/, дойде ми, и на 8ми ден пак ги продължих. Изписаха ми още 3вида хапчета - преднизолон Ф, фолиева киселнина и апсирин протект. Подължавам с противозачатъчните и ги спирам тази събота, трябва да ми дойде до няколко дни.
От вчера започнах и слагане на инжекции /ДЕКАПЕПТИЛ/. Притеснява ме само фактът, че когато спра противозачатъчните, и ми дойде, цикълът ми адски много се скъсява, и се чудя защо така се получава  newsm78 Предният месец беше добре - 28дни, а сега, ще стане около 17-18ден
Някой бил ли е, или да е по тази схема. на 17.01 съм отново в клиниката - за хормони и проследяване чрез УЗ.
И този декапептил не действа ли някак на цикъла, защото четох, че се прилага или от 21ви ден на цикъла, а аз ги започнах от 10-ти ден.
Вярвам, че всичко ще е наред, но от друга страна - страхът, да не се обърка нещо е голям!

# 680
И аз бях по объркана схема, за да не чакам още един месец, но вместо 21 хапчета, продължих с още няколко от следваща опаковка. Декапептила започнах да го бия от втория ден след като спрях лекарствата-поне така си мисля. Не се притеснявай, лекарите си знаят работата.

# 681
  • Ст. Загора
Здравейте, момичета!
На последния преглед докторката ми каза да отида на 9-10 ден от цикъла за икси на естествен цикъл. На регистратурата се дърпат да ми запишат час, защото процедура се започвало на 7-8 ден! Моля да споделите опит: аз ли не съм разбарала правилно за 9-10 ден, но съм сигурна, че това чух!
Благодаря предварително!

# 682
При моят опит на ЕЦ,също ми бяха казали9-10 ден от цикъла.

# 683
дравейте момичета с мъжа ми утре стартираме инвитро процедура . започваме с първите стъпки утре ще ни се пускат иследванията и лекарствата който се примет . дотук са ми ясни долу горе нещата но от там нататък ми е пълна каша . много ме е страх . първи опит ще ни  е как доктора ппреценя по къс или дълъг протокол ще е .

# 684
  • Ст. Загора
При моят опит на ЕЦ,също ми бяха казали9-10 ден от цикъла.
Благодаря ти! Ще настоявам тогава, дано се преборя Praynig

# 685
дравейте момичета с мъжа ми утре стартираме инвитро процедура . започваме с първите стъпки утре ще ни се пускат иследванията и лекарствата който се примет . дотук са ми ясни долу горе нещата но от там нататък ми е пълна каша . много ме е страх . първи опит ще ни  е как доктора ппреценя по къс или дълъг протокол ще е .

Здравей! И ние скоро започнахме процедурата! Не се притеснявай, знам, че звучи глупаво от жена, която също се притеснява, но Simple Smile опитвай се да бъдеш спокойна. Не знам в коя клиника си?Но лекарят, които те следи се предполага, че знае организма ти, и преценя кое ще е най-добре за теб - успех!

# 686

Здравей! И ние скоро започнахме процедурата! Не се притеснявай, знам, че звучи глупаво от жена, която също се притеснява, но Simple Smile опитвай се да бъдеш спокойна. Не знам в коя клиника си?Но лекарят, които те следи се предполага, че знае организма ти, и преценя кое ще е най-добре за теб - успех!
при д- р александров в аг - то сме  а вие къде сте .

# 687
мога ли да ям и пия нещо преди стандартните за инвитро иследвания  . днес забравих да питам по телефона

# 688
# 689
Аммм, стандартните изследвания преди инвитро не включват ли пълна кръвна картина? Тя се пуска на гладно. Приемът на храна повишава броя на левкоцитите.

Общи условия

Активация на акаунт