MAC & Sephora - 17 тема

• 54 748
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Вече имало и CC червила  Laughing

# 61
  • Варна
Маришка, виж в гримовата тема се заговори сега за тях и Весето е написала чудесно ревю в блога си. Аз лично никак не ги харесах тези палитри, защото се ронят и са ми непигментирани.
Да, Дени, благодаря ти!   bouquet Прочетох публикацията в блога на Веси и й благодаря, че реши една моя дилема в полза на джоба ми  Laughing

# 62
  • София
Моите любими продукти тази година са:
- глосовете на Шанел, от 6 месеца не ползвам балсами за устни, откакто ги открих. Иначе всяка нощ спях с балсами и пак имах проблеми с утните.
- спиралата за обем на ЕЛ, нямам никакво ронене под очите, не само като е нова, а докато не реша да я изхвърля.
- пясъчните лакове

Засега май за това се сещам, но годината още не е свършила има време за някое и друго красиво откритие  Wink

# 63
Здравейте мамита  Hug новичка съм и се записвам да ви следя! Искам да ви попитам за фдт-ните на Guerlain, понеже скоро си подарих перлената основа, имам и метеоритите, та си викам крайно време е да си попълня комплекта.. ползвали ли сте някой   bouquet Hug Heart Eyes

# 64
  • в 1001-та нощ
Момичета, кои са новите продукти на Клиник (декоративна козметика), които излизат у нас?

# 65
Откритие 2013 за мен е стъклената пила за нокти  Party Приятно впечатлена съм от сериите Rouge Automatique и L'absolu rouge червила.

# 66
Бях в Клиник и ЕЛ днес. Клиник имат нови сенки. Единички на цена от 42лв, двойки на цена от 59 лв(представляват една мъничка и другата 2 пъти по-голяма), както и четворка на цена от 85 лв.
Аз погледнах от единичките два цвята (лилав и тъмно син)-бяха добре пигментирани.
Питах за Чъби стиковете за очи. Не се знае кога ще пристигнат и дали въобще ще пристигнат.
На ЕЛ есенната колекция още я чакат. Но ще дойде!

# 67
Моите открития до сега, че има още два месеца са:
Диор максимайзер
спиралата на Шанел Le volume
базата за сенки на Too faced

# 68
  • в 1001-та нощ
Бях в Клиник и ЕЛ днес. Клиник имат нови сенки. Единички на цена от 42лв, двойки на цена от 59 лв(представляват една мъничка и другата 2 пъти по-голяма), както и четворка на цена от 85 лв.
Аз погледнах от единичките два цвята (лилав и тъмно син)-бяха добре пигментирани.
Питах за Чъби стиковете за очи. Не се знае кога ще пристигнат и дали въобще ще пристигнат.
На ЕЛ есенната колекция още я чакат. Но ще дойде!

Предполагам тези долу, защото и аз нали съм рег-на вече и получих покана за грим, като при покупка има подарък Simple Smile Ще се запиша освен Simple Smile

Теб гримираха ли те? Избра ли цвят? Знаеш ли какъв е подаръкът?  Rolling Eyes

# 69
Да, тези за сенките.
Аз минавах на бързо и стоях не повече от 5 минутки. Там беше само момичето на ЕЛ, на Клиник я нямаше.
Аз имам право на грим. Още като ме регистрираха и си натрупах сума ми казаха, но още не съм ходила. Все някакъв повод си търся. Ще имам такъв в началото на декември. Сега се заимислих и може тогава да се възползвам Simple Smile
Тези дни ще отида пак да видя новите сенки.

# 70
# 71
Не се възползвай от грим за повод в Клиник! Peace

# 72
  • в 1001-та нощ
Денси, моля да споделиш впечатления от грим сесиите там  Blush, аз ако отида ще е за "разнообразие", обаче ще се чувствам длъжна да куп и това ме спира. Не искам да купувам нови неща, имам доста нови и съм във въздържателен и апатичен период  Blush

# 73
Денси, защо? Не разбрах нещо.

# 74
Денси, защо? Не разбрах нещо.
Защото претупват и не са добри в грима за поводи, където всичко трябва да изглежда блестящо и много добре направено.
Харесва ми зелената двойка и ще отида да я видя.

Общи условия

Активация на акаунт