ИСТАНБУЛ 26

• 53 878
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=379904&hit=1,
не знам гледали ли сте го, не сте ли, аз лично не съм.

Едва прочитайки резюмето схванах, че иде реч за поредната политическа пропаганда в стил "Фаренхайт 9/11" (колко онеправдани били американците, сиреч турците).

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 15:25 от bialk

# 631
Намерих снимка на джамията Тешвикийе от преди застрояването с високи сгради на Нишанташъ. На снимката много добре личи, че денивелацията с Босфора е нищожна:

# 632
http://sagesse.eddenya.com/index.php/sante-et-sciences/3402-the- … in-perfect-timing
  bouquet
последната снимка е точно за тук  Heart Eyes
не можах да пусна само нея  newsm78,сори

# 633
Приятно пътуване на Редемчето.  Hug

Да не пишете много, че не мога да ви насмогна.
Ти замина ли, там ли си вече? След теб само аромат на скъп френски парфюм остана!

# 634
  • Varna, Bulgaria
Аз като чета, че РедЕми пак пътува и не мога да не се включа...  wavey wavey wavey
Редемче, нали търсеше офиса на Шехито?! На път за Кючюксу, слизаш на спирка KULELI, връщаш се 100 метра назад по булеварда и ще се озовеш пред него. И после ще чакаме  photo photo photo
Аз  бях, благодаря ти за обясненията. Обещавам снимки, ако имам късмет напролет да отида пак.
А снимка сложих някъде в предишен пост,  ама я правих от корабчето и почти не се вижда нищо. Ти ходила ли си до там? То сигурно нищо няма, но все пак сподели какво видя. Praynig

pepel_ot_rozi, останах с впечатлението, че redemi се чуди къде точно се намира офиса. Ама явно съм чела през редовете...  Rolling Eyes
Не съм ходила до там, каня се и аз следващия път, също и до Биняпъ Холдинг да отскоча.  smile3508
А офисът и аз съм го снимала от корабчето:

# 635
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Биалк, явно не си чел първия пост тук  Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=702191.0

# 636
# 637
malkoto84,
Скрит текст:
Имам  и една снимка пак от корабчето на някакво култово кафене от "1001 нощ", но малко "на вентилатор" ги гледам сериалите в интернет и не съм му обърнала внимание( екскурзоводката го спомена). Ти сигурно ще се сетиш за него. Ааа, дай координати на холдинга да им направим един бърз одит Simple Smile

Госпожата, много хубави снимки!   bouquet

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 23:34 от pepel_ot_rozi

# 638
Поздрави от Париж, котанки.  Hug

Хелън, казвай за парфюмитеееее.

# 639

Няма нещо в темите за Истанбул, което да не съм чел Simple Smile А точно тази статия съм я цитирал тук. С предходния си постинг само добавих указания (и снимки) как се стига до Нишанташъ пеша от Долмабахче. Мисля, че си заслужава да се опита и този маршрут. Далече е като разстояние, но с това ходене разглеждаме няколко интересни места от Истанбул, а паркът Мачка ни идва в бонус Peace

# 640

Благодарско за поздравите!  Hug И ти на него му прати!  Heart Eyes

Отказах се засега от парфюмче, много се охарчих напоследък.

# 641

Ееееее, не е честно пък !  Crossing Arms Искам и аз ! Heart Eyes

Скрит текст:
Изяж един макарон и заради мен !  Heart Eyes

# 642
  • София
Като стана дума за парк Мачка, да ви покажа единствената снимка, която сме направили от там:

мачка от парк Мачка  Wink

Просто друго нещо заслужаващо снимка нямаше.  Laughing Впрочем, почти всички, които са били с Караджъ турс и в неделя са тръгнали за България от Кабаташ, са виждали въпросния парк. Отдясно на пътя е, точно преди да се влезе в тунела. Тясната му страна е доста стръмна и на много места е със стълби. Има една основна S-образна алея, която обикаля по дължина от единия край до другия и обратно и оформя нещо като тераси. Имаше и пейки, на които си починахме. Интересно, че имаше и чешма, на която не пишеше нищо. Не посмяхме да пием, но хората, разхождащи кучетата си им позволяваха да пият. Обаче в долния близък до тунела вход правеха нещо като входна арка и шадраван. Явно го облагородяваха.

Шебек, вчера питаше за тюрбетата в двора на Света София - безплатни са. Има вход с преграда и униформени служители, но те са само заради проверката за сигурност.

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 00:08 от Тaня67

# 643
  • Бургас / UK
Здравейте момичета Hug
Много ви се радвам значи да знайте
Редемче,пийвам биричка и се сещам за теб HugДа пратиш много поздрави и целувки на любимия ми Истанбул Heart Eyes
Танче,мачкта е страхотна:)
А Госпожата какви снимки пуска,чак ми   иде да заплача,много ми липсва този Истанбул...
Хелънче,к'ъв парфюм искаш,април го имаш  Hug
Айде лека нощ и продължавайте да пишете,а аз да ви чета

# 644
  • България, София
Ето още малко снимки от мен  Simple Smile

https://www.facebook.com/velina.velikova/media_set?set=a.1020164 … 367276&type=1

Общи условия

Активация на акаунт