ИСТАНБУЛ 26

• 53 852
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Таня, Госпожата Hug
Прекрасни снимки!
Пълнят ни душата и сърцето,
за да не страдаме за Истанбул.

# 676
Таня, Госпожата Hug
Прекрасни снимки!
Пълнят ни душата и сърцето,
за да не страдаме за Истанбул.
+1 lovekiss lovekiss lovekiss

# 677
  • България, София
Тяна, снимките са прекрасни   bouquet Благодаря, че ги сподели  Hug

Тинтириминтири, радвам се, че моите снимки са ти харесали  Simple Smile

# 678
Прекрасни фотоси-направо професионални!
Благодаря на Вели и Таня за удоволствието Hug
Вели на 11 ред някъде 44,45,46 фотос е един амфитеатър сниман ,дали си спомняш от къде е?
Преди време Госпожата постна клипче с  танци изпълнени от подобен или същия амфитеатър,та за това питам.

# 679
  • София
Вели на 11 ред някъде 44,45,46 фотос е един амфитеатър сниман ,дали си спомняш от къде е?
Преди време Госпожата постна клипче с  танци изпълнени от подобен или същия амфитеатър,та за това питам.

Аспендос е. На 20-тина километра от Анталия. Но мисля, че клипчето не е снимано там, а някъде в/край Измир. А другото е древногръцките колони, които в клипа се виждаха над сцената да са били декор. Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 00:21 от Тaня67

# 680
Благодаря!Не знаех,че има освен Ефес и други забележителности от преди османската епоха.И то относително добре запазени и не малко на брой.

# 681
  • у нас
Невероятно красиви снимки   bouquet

Момичета, по това време има ли намаления в Истанбул?

# 682
Момичета, момчета, утре пътуваме  newsm44 Вече нямам търпение. Програмата съм я "натаманила", дано успеем да я изпълним. Някъде бях чела, че в Сапфир правят намаление според зодията, това важи ли още? Аз съм Стрелец и понеже на 23-ти влизаме под този знак, дали ще мога да се възползвам? И по какъв начин да го поискам, на английски дали ще ме разберат  newsm78

# 683
  • Варна
Лек път, Сесил79! Да се върнете заредени и с прекрасни впечатления!

За зодията ще видиш до касата един плакат, на който пише на турски за зодиакалното намаление. Можеш просто да цитираш написаното.. те са две думички, доколкото помня. А дали на 23-ти ще се възползвате, зависи от това дали домакините включват въпросната дата в зодия Стрелец... наскоро някой писа, че е имало леко разминаване, което касае граничните дати. Мисля, че на въпросния плакат пише и периода.

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 16:26 от beljata

# 684
Мерси много. За всичко. Без вас нямаше да успея да се справя. Е, нека се върна и ще видим колко съм се справила, де хахах. Като се върна ще разкажа. До скоро   bouquet

# 685
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Такова нашествие в Истанбул, пък няма разкази, ново инфо...
Редемчето май се отбива вече само да ни се похвали, че заминава и после нъцки Whistling

Танче, ще видя снимките после - нямам съмнение, че са супер.

Мими, върна ли се вече - то аз днеска видях, че си някъде, де  ooooh! Как беше, видях нещо стрелба имало  Shocked

# 686
...
Мими, върна ли се вече - то аз днеска видях, че си някъде, де  ooooh! Как беше, видях нещо стрелба имало  Shocked

Върнах се, не сме разбрали за стрелбата, но свеки ми се обади загрижена.  hahaha

# 687
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ми на жената й е свидна снахата  Flutter Нормално е да звънне  Mr. Green

# 688
Танче снимките ви са страхотни smile3501 smile3501 smile3501
С какъв апарат снимате, че "сапунерката" ми вече е на 7 год. и плаче за подмяна?

# 689
  • София
Не е сапунерка. Огледално-рефлексен Никон е, но много стар модел. Вече е на почти 7 години.

Общи условия

Активация на акаунт