Моя история е излязла във вестник "Телеграф"

• 19 608
  • 194
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Бе то в разглеждания случай, дето дори не знаем какъв е - чудно как са познали авторката чак, ама...и каква би била разликата - ако познат прочете темата тук или във вестник?
Никаква.  Peace
От моите познати е по-вероятно да има такива, които четат тук, а не някакви вестничета. Като се има предвид, че и детето си съм изтипосала - изобщо не съм анонимна. Затова и преценявам до къде мога да стигна в откровенията си.  Wink

# 46
Естествено!
То главата затова ни е на раменете.
От друга страна понякога дори споменаването на това къде сме били на море и с кого - е достатъчно да ни разпознаят...мен така една мама ме спря на улицата преди години на море  Joy

# 47
В разглеждания случай няма снимка, така че какво се палите...
Аз го дадох за пример. На мен лично са ми важни снимките, за авторката може да е важна историята. Не мисля, че се паля особено, но да, ужасно ми е писнало всеки да си взема каквото му харесва без значение, че не е негово и да го използва за собствени облаги. Ами не е редно. И докато не почне да се дава гласност на случаите и хората да разберат най-сетне, че не е правилно това и може да има последици, всичко ще си е все същото.

# 48
нотариална покана или как там се наричаше с подкана да ти изплатят хонорар за публикуваната "колонка". едно време една приятелка така се разправяше с едно списание използвало нейни красиви пейзажни снимки на цели страници-- ако желаят да си го хванат както биха те таксували ако искаш да пуснеш каре с обява на въпросната страница!
та тя постигна някакво удовлетворение- не само морално Wink

# 49
  • София
И на чие име да се изплати хонорар? На росна китка или на секси мама 89?

# 50
  • Варненска клюкарка
И на чие име да се изплати хонорар? На росна китка или на секси мама 89?

И аз попитах нещо подобно на предишната страница, но май не ме разбраха правилно....

И 10 снимки да ви публикуват, ако преди това са били в БГ мамма, Фейсбук, Туитър и прочие, те вече са били в публичното пространство и навярно цитирани и ретуитнати от много други хора. Тук ако някой има някакви права върху снимки или публикации, това е БГ Мамма Peace т.к. полето върху което се изявяваме всички тук е нейно.По друг начин стои въпросът, ако плащате някъде да ви публикуват или се снимате и плащате за разпространение -тогава можете да претендирате за обезщетения, и ще сте прави. Но при положение, че някой лично си развява гащите в обществен форум, а после се чуди от къде му е дошло....не знам какво повече да кажа просто...

# 51
Представям си темите на една потребителка , която все се влюбва , колко често са използвани за вестника  Laughing Тя имаше и истории със старчоци , рисуваше им сърца по гробовете  #Crazy обичаше мъжа си и още 2-3 любовника , ще я препоръчам за главен редактор на страницата  Joy
навихте ме да си купя 1 брой от този вестник  Joy

# 52
Представям си темите на една потребителка , която все се влюбва , колко често са използвани за вестника  Laughing Тя имаше и истории със старчоци , рисуваше им сърца по гробовете  #Crazy обичаше мъжа си и още 2-3 любовника , ще я препоръчам за главен редактор на страницата  Joy

Мълчи сега и ти ! smile3505

# 53
  • София

А, моля! Вече беше на страниците, любезна съфорумка сподели откъс от парцала Crossing Arms
Ако не бъркам ника, Мира* също беше почетена....

# 54

А, моля! Вече беше на страниците, любезна съфорумка сподели откъс от парцала Crossing Arms
Ако не бъркам ника, Мира* също беше почетена....
Сега се подвизава като  Любовта  Laughing та си мислих за нея че би била полезна на въпросния парцал  Laughing

# 55
оооооо ето попаднах на тема достойна за Телеграф http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=739366.0  :2gunfire:javascript:void(0);

# 56
  • София
оооооо ето попаднах на тема достойна за Телеграф http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=739366.0  :2gunfire:javascript:void(0);
Чакай сега, тази е онази, където дерзаеше първо за съпруга си, пък после за някакъв, дето аха да се капичне /или го направи?!/ или....объркана съм Laughing

Тази тема може да е направо - Неделната колонка на вестник Телеграф - чисто, систематизирано, подредено....

# 57
Чакай сега, тази е онази, където дерзаеше първо за съпруга си, пък после за някакъв, дето аха да се капичне /или го направи?!/ или....объркана съм Laughing

Тази тема може да е направо - Неделната колонка на вестник Телеграф - чисто, систематизирано, подредено....
да бе същата , тя е пълна с истории ,цяла страница трябва да и отделят ,един погреба а този е втори който е към 80 годишен (имаше цяла тема посветена на него) отделно имаше 2-3 други любовници и всички ги обича от много години,а между временно се събира и с мъжа си   hahaha между другото това е младо момиче на около 30 , дори снимка и видях в темата за родители от Плевен .Та така който не иска да го разпознаят поне да не си  слага снимки ,че ........

# 58

да бе същата , тя е пълна с истории ,цяла страница трябва да и отделят ,един погреба а този е втори който е към 80 годишен (имаше цяла тема посветена на него) отделно имаше 2-3 други любовници и всички ги обича от много години,а между временно се събира и с мъжа си   hahaha между другото това е младо момиче на около 30 , дори снимка и видях в темата за родители от Плевен .Та така който не иска да го разпознаят поне да не си  слага снимки ,че ........

А беше ли завързана с бяла риза? Crazy

# 59
  • София
Баааа, как на 80?
Леле, 2-3-4 любови съм пропуснала. И аз съм една читателка..... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт