От моите познати е по-вероятно да има такива, които четат тук, а не някакви вестничета. Като се има предвид, че и детето си съм изтипосала - изобщо не съм анонимна. Затова и преценявам до къде мога да стигна в откровенията си.

т.к. полето върху което се изявяваме всички тук е нейно.По друг начин стои въпросът, ако плащате някъде да ви публикуват или се снимате и плащате за разпространение -тогава можете да претендирате за обезщетения, и ще сте прави. Но при положение, че някой лично си развява гащите в обществен форум, а после се чуди от къде му е дошло....не знам какво повече да кажа просто...
обичаше мъжа си и още 2-3 любовника , ще я препоръчам за главен редактор на страницата
обичаше мъжа си и още 2-3 любовника , ще я препоръчам за главен редактор на страницата

между другото това е младо момиче на около 30 , дори снимка и видях в темата за родители от Плевен .Та така който не иска да го разпознаят поне да не си слага снимки ,че ........
между другото това е младо момиче на около 30 , дори снимка и видях в темата за родители от Плевен .Та така който не иска да го разпознаят поне да не си слага снимки ,че ........