Еротични модели на високи постове

• 18 949
  • 219
  •   1
Отговори
# 105
Аз едно нещо не мога да разбера - ако една жена се е снимала гола, това и отрязва правото да работи в каквото и да е държавно предприятие, така ли?
Не, ако държавата е богата и високо-квалифицираните специалисти са добре платени, за мен няма проблем една к____ва да получава 3 000. Не може една учителка да взима 500 лв, един физик да взема 600 лева, а една к____ва, сега разбирам, че обслужвала Борда да получава толкова. Еми, щом осблужва Борда дали пък не са и малко... newsm78

# 106
А, това с вредната свирка вече обяснява много неща  Laughing

# 107
Имам чувството, че Марая нот Кери не е успяла да осъществи мечтата си да стане _______ а или секретарка в НЕК.  Tired

# 108
Дона, ти си родена за психолог! Ама съм духала де и чат пак пак духам, ама всичко е проверено, няма бацили и зарази... Laughing

# 109
  • София
Ох, верно и аз трябва да я взема на майтап тая тема.
Всички жени, които са се снимали голи са пиууу и това си е!
 Joy

Марая, пий си хапчетата!

# 110
 Вьй, мчи то по-добре стара мома да си остана.

# 111
Темата отдавна е на майтап. Само Дона влезе в ритъм ми се струва...Но се появиха сериозни психолози и ясновидци, ама какви ясновидци са щом не могат да прозрат истинското настроение зад писанията...злобния вижда злоба, завистливия вижда завист, к___та вижда к____ва. тук мисля, всички психолози ще се съгласите с мен.  Hug

# 112
Ти като виждаш курва, курва ли си?

# 113
Не си за психолог, за психиатър си!

# 114
  • София
Не ми пречи мацето....
Не е зле човек да признае някои истини в света...
Една от тях е, че красотата има предимство...И винаги ще е така, дори в много изтънчени и интелигентни среди...

Проблемът тук е друг - понякога образите на някои красиви жени, от които и медиите се интересуват, се превръщат в събирателен образ на курвата, мръсницата, онази, дето не слиза от токчетата и не би и мигнало окото да руши семейства, да омагьосва мъжете където и както си пожелае....И масовата омраза просто се съсредоточава в посоката на една такава "достъпна" за гледане и слушане личност....Тя просто засмуква като вакуум всичката ненавист към знайни и незнайни рушителки на баналното, спокойното, сивото, за съжаление често и съвсем приятното и приличното.... Laughing

# 115
http://dnes.dir.bg/news/ikonomika-nagrada-diplomna-rabota-15364453?nt=4
Ето какво правят българите навън и защо ги ценят. А вие тук  си се прехласвайте по някаква повлекана, която получава една стабилна заплата от вашите данъци. Наричайте нея красива, а мен к___ва злоблива. Брей, чак рима докарах... Laughing

# 116
Успокой се бе , момиче ! Wink

# 117
 Де го чукаш, де се пука...

# 118
  • София
Ама яко се пропуква!

# 119
Не аз се пропуквам  Wink. Ама хайде, няма смисъл, вече. Всеки си изказа мнението. Разбрах, че моделката е красива за една част от пишещите тук, че се няма против и 5 бона да взима плащани от данъците ни, че трябва да е модел за подражание, че аз съм за психиатър, че съм завистлива, злобна к___ва, че не духам на мъжа си и той ми кръшка и аз заради това мразя любовниците и ги наричам к___ви.  Laughing Колко много персонални интерпретации на поведението ми, а то си е написано всичко черно на бяло. Смятам, че темата беше много полезна и се оказах с още повече качества, неподозирани от мен.  Laughing Ама, че женска му работа. Добре, че Господ е създал мъжа да има малко баланс на Планетата, пък нищо че се ръководи от онова в гащите си в една значителна част от съзнателния си живот.    Flutter

Общи условия

Активация на акаунт