Еротични модели на високи постове

• 18 910
  • 219
  •   1
Отговори
# 135
  • Kопенхаген
Тук ли е кавгата днес?  Simple Smile
Марая ли подхванахте всички ..

А ти къде се вреш между шамарите  Mr. Green

# 136

....играчка за мъжете такава  Laughing

# 137
  • София
Ох, като чета как се е превъзбудила авторката и само се сещам за сцената с черешите от Вещиците от Истуик Mr. Green

# 138
Това  Краси - трите торти ***, го е чула в " Женени с деца" ,гаранция , докато е гледала Кели Бънди и я е оприличила на мен, потърквайки самодоволно набрашнени ръчичики  Laughing

# 139
Ем да, само ТРОЛ не бях и ТРОЛ станах... Laughing А аз се посмях откровено с няколко потребителки...А вие си мислите, че някаква лоша енергия влагам...Ще ви дам един съвет: Просто четете това което се пише, а не мислете какви емоции стоят зад буквите. Най-малкото през екрана на монитора няма как да разберете, дали човек се ядосва или усмихва. Понякога той може да отразява просто вашата навъсена физиономия...Не знам дали ще разберете какво ви казвам. За няколко съфорумки не съм убедена...

# 140
Това  Краси - трите торти ***, го е чула в " Женени с деца" ,гаранция..............
Кое, бе, мило?     newsm78
Ти да не си започнала с коктейлите още от ранния следобед?      Laughing

# 141
Ем да, само ТРОЛ не бях и ТРОЛ станах... Laughing А аз се посмях откровено с няколко потребителки...А вие си мислите, че някаква лоша енергия влагам...Ще ви дам един съвет: Просто четете това което се пише, а не мислете какви емоции стоят зад буквите. Най-малкото през екрана на монитора няма как да разберете, дали човек се ядосва или усмихва. Понякога той може да отразява просто вашата навъсена физиономия...Не знам дали ще разберете какво ви казвам. За няколко съфорумки не съм убедена...

[/quote]Цитат на: atenan в Пет., 25 Окт. 2013, 16:08

Цитат на: Maraya not Carey в Пет., 25 Окт. 2013, 16:05

Стига бе, как може да ви е красива. Защо бъркате красотата с интимните части на показ. Аз пък взимам над 2000, за София става въпрос, не съм грозна, магистър съм, нямам сертификати, минавам за една от хубавите жени в офиса. Разбирам си от работата,но ако пак ми натресат подобен казус ще отида да дам полезността си в друга фирма.

Ако това беше вярно отдавна щеше да си забравила и преживяла сутиените от 600 лева и гащите от 200. Или и ти да си ги оценила по достойнство.

Нали твърде е хубаво за да е истина...За жалост е истина. В София това са нормални пари, както и опцията да завършиш магистратура. Да, нещата които са ми направили кофти впечатление ги помня дълго...Купувам си костюми, не за 600 лева, все пак не си изкарвам прехраната със сутиена и гащите. Успокой се и не ме нападай. Темата е доста сериозна като цяло, но е без благоприятен изход  [/quote]

Я пак! май за себе си говориш... другият вариант е да си шизофреничка. Кое си избра?

# 142
  • София
 Crazy

# 143
Драги ми, хайде да спрем с тия хуморески - никога няма да повярвам, че една жена би дала 200 лева за некакви си гащи, които в рамките на денонощие ще ги опикае и хвърли в пералнята, вместо да си купи 20 книги за по 10 лева и да ги чете с наслада цяла година!

# 144

....играчка за мъжете такава  Laughing

Не разбрахте ли, че на играчките за мъжете им се казва к______________ Mr. Green

# 145
...куклички.

# 146
Добре де, хубаво, събличала се била гола за снимки, взимала 3 бона заплата, обслужвала целия борд сексуално. И пак по-малко ме притеснява от онези 20+ ценни кадри, нямащи нищо общо с ядрената енергетика, които назначиха в ръководството на АЕЦ Козлодуй. Даже не ми е за големите заплати, които взимат, нито за явната шуробаджанащина. Кво като не са се снимали голи по списания, след като може и да гръмне централата заради специалисти. Е, не точно заради тях, но това ще са хората, които ще решават как ще се реагира при една евентуална авария.
Ако пък става дума само за пари, малко ли пари завлякоха двете гугутки (пиарки) на Миро Найденов?

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 18:39 от кукумицинка

# 147
Мен ме вълнува откъде авторката е сигурна, че девойчето взема 3 хиляди заплата, та така се пеняви  Thinking
И откъде аджеба разбра, че е курва и че обслужва този и онзи  newsm78
Пенявенето за любовниците ще го пропусна, тръгнах да отговарям, но няма смисъл  Confused

# 148
Пишело го някъде, че някой казал, че взимала 3000 заплата. Това за любовниците и мен ме покърти. Ама, между другото, жената не е ли тази, която последна разбира, че мъжът си има любовница  Grinning Аз не бих била толкова сигурна, че мъжът ми си няма любовница, ако въобще бях омъжена, разбира се.

# 149
държавната ясла е голяма - който не може да си намери работа , но има някакви познанства -
хоп , държавен/бюджетен , ако няма подходяща длъжност , то тя ще се създаде ,
сума ти хора познавам , които така бяха набутани ,
по мои наблюдения съотношението м/у полезността в частния и бюджетния сектор е 1 към 4-5 - това , което в частния сектор ще го свърши един , в бюджетния - 4-5 ...

Общи условия

Активация на акаунт