Новите ни козметични похождения 49

• 63 642
  • 721
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Минах през Прити Шоп, след работа... май не трябваше  ooooh!
Dior 408 Green Design

Ауу, Наде, много искам да я видя тази палитра  Flutter Не знаех, че я предлагат все още в Бг

TheBlackWidow, ще са ми интересни и твоите отзиви за пудрите  Hug

Аз пък днес се сдобих с муса на Макс Фактор. Много ми е любопитно да го пробвам. Не съм ползвала до сега мус  Grinning

# 227
  • София
Ауу, Наде, много искам да я видя тази палитра  Flutter Не знаех, че я предлагат все още в Бг

TheBlackWidow, ще са ми интересни и твоите отзиви за пудрите  Hug

Аз пък днес се сдобих с муса на Макс Фактор. Много ми е любопитно да го пробвам. Не съм ползвала до сега мус  Grinning

Ще я донеса на срещата, в Прити Шоп имаше още 2... аз се чудех между тази 673 Earth Tones и  Tropical Light 409
  Hug

# 228
Илли, благодаря ти за суоча  bouquet Много е хубав този хайлайтър.
От днес:

# 229
  • в 1001-та нощ
Хи хи, намери си червилото  Heart Eyes

# 230
Хи хи, намери си червилото  Heart Eyes
Даааа, намерих го Blush
Успокоих се вече. Аз си го бях харесала на снимки и на живо е още по-хубаво. Моите устни са  розово пигментирани и понякога на живо доста се разминават цветовете, но с това червило и ружа+Лайтскапейда= Heart Eyes
Междудругото в 7 вечерта имаше още една бройка руж на Рири, ако някой се интересува.

# 231
Междудругото в 7 вечерта имаше още една бройка руж на Рири, ако някой се интересува.

Ами, като гледам само днес сте се изредили няколко за този руж  Mr. Green

Ще я донеса на срещата, в Прити Шоп имаше още 2... аз се чудех между тази 673 Earth Tones и  Tropical Light 409

И аз ги гледах тези двете, но Какито ми се стори по-хубава и различна  Flutter

# 232
Веси, това си мислех през цялото време Grinning
Бройките на ружа ги изкупихме само ние от форума. Имаше днес и едни момиченца 13-14 годишни, които тихо си шепнеха: Риана, Риана.... Ама само гледаха те.
Междудругото утре ще пробвам да го суочна, защото доста прилича на кремообразния ми руж от есенната колекция на Мак. Тя и Темпталия го е дала като вариант в dupes. Ама нищо, щях да се изям от яд, ако не си го бях взела Blush
Nad_tab, ей на това му се вика haul.  Това диорското хайлайтърче много симпатично изглежда.

# 233
Този хайлайтър от много отдавна го мислех.

Аз се заплеснах по палитрата и въобще не обърнах внимание на останалите неща, но този хайлайт наистина изглежда супер  Flutter
Наде, какъв му е цвета и не прилича ли доста на последния, който купи на Елизабет Арден  Crazy

# 234
  • София
Този хайлайтър от много отдавна го мислех.

Аз се заплеснах по палитрата и въобще не обърнах внимание на останалите неща, но този хайлайт наистина изглежда супер  Flutter
Наде, какъв му е цвета и не прилича ли доста на последния, който купи на Елизабет Арден  Crazy

O ne... нищо общо, този по-скоро прилича на Catrice SpectaculART, блясъчетата му са различни, много е хубав за дневен офисен грим. Четката също ми хареса. Този на Елизабет Арден е розово злато/бронз, пак го нося през деня, но действам с много лека ръка, за да не блесна като елхичка  Mr. Green

# 235
А на Nude какъв му е цвета? Май е по-бежов  Thinking Ще се разходя до Прити Шоп да разгледам и двете  Crazy

# 236
  • София
А на Nude какъв му е цвета? Май е по-бежов  Thinking Ще се разходя до Прити Шоп да разгледам и двете  Crazy

Да, чист беж, без розови или жълти оттенъци.

# 237
  • Бургас / София
Аз чакам тези от Лъш
150

# 238
От вчера
Скрит текст:

з
Спиралата и базата ги вземам за втори път за мен са must have Simple Smile
Скрит текст:
Много си харесах Madame Batifole  Guerlain, no скъпичко 38 евро. Ще го мисля идват Коледни празници.

# 239
cloè,от няколко дни се колебая между спиралата на Шанел и тази на Ланком драма,можеш ли да сравниш или не си ползвала ланкомската?Миглите са ми редки,тънки и къси,благодаря предварително и се извинявам за "спиралския"въпрос в темата:)

Общи условия

Активация на акаунт