Новите ни козметични похождения 49

• 63 642
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
  • в 1001-та нощ
При това положение - максимайзър е must have  Peace и ще си позволя да препоръчам и черната Вамп спирала на Пупа  Peace  Спиралата е 30 лв, а в комплекс с молив и несесер е 33 лв, иначе само молива беше мисля 19 лв  Peace

# 241
  • София
cloè,от няколко дни се колебая между спиралата на Шанел и тази на Ланком драма,можеш ли да сравниш или не си ползвала ланкомската?Миглите са ми редки,тънки и къси,благодаря предварително и се извинявам за "спиралския"въпрос в темата:)

Tamar, знам, че въпроса не е към мен, но не мога да не похваля le volume. В момента ползвам и двете и съжалявам, че си купих драмата. Моите мигли са като твоите и ефекта с шанел е много по-добър. Даже бях взела две опаковки драма, но я размених. Знам че драма има ужасно много фенове, но за мен дава същия ефект като спирала на Л'ореал- million lashes, wings.. Иначе от диорския максимайзър съм супер доволна също.

От мен шампоан и грижа с отмиване:

# 242
tamar, много е относително със спиралите. Имала съм На Ланком хипноуз драма и не ми хареса и не съм и повторила с техни спирали. Моите мигли са с нормална дължина  и гъстота, но прави.
Не искам да те подведа, но трябва да се побва. Шанелската я харесах от една мостра пролетта.

# 243
# 244
# 245

Гледам - че има номер - не е ли само един цвят ?  Thinking
От фон дьо тенът от серията съм мн доволна и обмислям и коректорът - каква му е цената ?

# 246
Много ви благодаря за бързите отговори  bouquet  bouquet  bouquet

# 247
  • Пловдив
Гледам - че има номер - не е ли само един цвят ?  Thinking
От фон дьо тенът от серията съм мн доволна и обмислям и коректорът - каква му е цената ?

Имат номера, не е само един цвят. Цената е 25 лева.

# 248
# 249
NARS Exhibit A - подарък, но откога намеквам... Grinning

# 250
# 251
# 252
  • Бургас
LOSHKA, кой номер е това. че ми хареса.
От днес, подарък за майка ми

# 253
  • София
* Dior Diorific Minuit