Новите ни козметични похождения 49

• 63 645
  • 721
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, гледах в другия подфорум, но нещо не видях такава тема  newsm78 Можете ли да ми кажете от Escentual.com  как е по-добре да поръчам - до БГ или до Англия? За колко време идват поръчките до БГ реално, че в сайта го дават 10-20 работни дни?
Извинете за спама, просто тук ми се видя най-подходящо да питам   bouquet

escentual.com маркова козметика и парфюмерия от UK

# 286
  • Sofia
Ауу, благодаря!   bouquet Да си изтрия ли предишния пост?

# 287
остави го, може някой друг да се интересува  Wink

# 288
# 289
Ел, взех този ексфолиант на Клиник след твоята препоръка и съм впечатлена, наистина най-добрият, който съм ползвала някога.  Heart Eyes Ще чакам ревюто на Ибуки с интерес.  Peace

# 290
Отново хидратиращ крем за лице. И второ червило от новите на Essence Simple Smile

# 291
  • София
Diorskin Airflash

Днес съм за първи ден с него и до сега е най-подходящия за моята кожа, на който съм попадала. Изключително лек, има лек пудрен ефект, който всячески се опитвах да постигна с пудра, но не успявах. Мноооого ми харесва!

# 292
Наде, как се нанадя това чудо  Crazy Пръскаш си го на лицето ли  Laughing
Аз вчера видях Каки палитрата на Диор, която бях харесала. Нещо не се впечатлих  Rolling Eyes Двата тъмни цвята + чентата очна линия не са лоши. Но светлите нюанси са пълна скръб - никаква пигментация и цвят, само някакви блясъчета  Rolling Eyes
Исках да видя и Нюд хайлайт пудрата, но в ПШ в Дъ Мол я нямаше. Ти от кой ПШ я купи?

# 293
  • София
Наде, как се нанадя това чудо  Crazy Пръскаш си го на лицето ли  Laughing
Аз вчера видях Каки палитрата на Диор, която бях харесала. Нещо не се впечатлих  Rolling Eyes Двата тъмни цвята + чентата очна линия не са лоши. Но светлите нюанси са пълна скръб - никаква пигментация и цвят, само някакви блясъчета  Rolling Eyes
Исках да видя и Нюд хайлайт пудрата, но в ПШ в Дъ Мол я нямаше. Ти от кой ПШ я купи?

От този на Гладстоун, и ФДТна е от там.

ФДТна по описанието на български, се пръска на дланта и от там се разнася. Аз пръсках директно на бузата и от там с пръсти го разнесох.... страхотен ефект, ще видим дали ще се задържи до вечерта. На пипане кожата е точно като кадифена, тена е перфектен и не се вижда изобщо, че имаш нещо, не лъщи и не опъва.

# 294
  • Бургас
Oу, този спрей да DIOR e трепач-убиец, много го харесвам.
Аз си завивам косата с една стара кърпа и пръскам върху физиономията, като дамата в този блог http://www.makeupgeek.com/reviews/product-rave-diorskin-airflash-foundation/
Каква му е цената в Бг?

# 295
  • София
Oу, този спрей да DIOR e трепач-убиец, много го харесвам.
Аз си завивам косата с една стара кърпа и пръскам върху физиономията, като дамата в този блог http://www.makeupgeek.com/reviews/product-rave-diorskin-airflash-foundation/
Каква му е цената в Бг?

Благодаря за клипчето, ще го изпробвам за някое вечерно събитие. Сутрин, преди работа няма как да стане, но и с пръсти се нанася перфектно.  97лв. е.

# 296
  • Бургас
 Hug Мерси, ще взема да си го подаря за нова година, че от старият е останало за 1-2 пръскания.
От днес, скромно но вкусно!

# 297
the Balm Nude’Tude Palette

Essie Chinchilly

toni & guy sea salt texturizing spray

и разни други дреболии.

# 298
  • Пловдив
{Тони}, може ли отзиви за палитрата, а също и откъде и за колко я взе?

# 299

Общи условия

Активация на акаунт