Новите ни козметични похождения 49

• 63 645
  • 721
  •   1
Отговори
# 270
Marc Jacobs loveMarc #108 Have we met?

Clinique nail polish #06 Happy

# 271
  • Бургас
rajnaa, от новата колекция е, "06 DECO ROSE" matt Peace
Мерси  Hug
И реших пак да си взема най-любимата спирала

# 272
  • в 1001-та нощ
Холограмен пигмент Инглот

132 - Инглот

Скрит текст:

# 273
# 274
# 275
  • София
Heart Eyes

# 276
  • Бургас
Bettie Page любим парфюм  Heart Eyes
От мен : Golden Fuchsia Много красив цвят , но нещо не успях да намеря негова снимка.

# 277
  • Sofia

Никога не бях обръщала внимание на сенките на Yves Rocher, но някой из форума много ги беше похвалил и понеже бяха намалени, взех за проба. Много хубава комбинация е, а кафявото е много студено, прекрасно за розовеещите ми клепачи  Heart Eyes

# 278
# 279
# 280
От днес.
Съвсем насляпо, с голяма надежда да е добро:

След толкова хвалби в уеб пространството не се сдържах и си я купих. Цената е смешна, надявам се и аз да съм така приятно изненадана като всички останали:

Искам да пробвам и други техни, ама да видим тази как ще се справи. Че... ми е вече трета нова спирала и май трябва да се позапра с купуването (какво да правя - краста са ми Embarassed ), за да мога и да ги използвам Joy .

# 281
Сегаа, може да ви се сторя много тъпа блондинка, но... Blush
от всички спирали - на YSL, Dior, Chanel - 2 някакви различни,  Estee Lauder, Clinique, MAC, най-добре си виждам миглите с  Maybelline - Colossal Volume, Brown нещо си си купих одеве.
Онези пудри на Есенс при мен ги няма, но си взех два цвята сенки, единият от които става идеално за хайлайтър.

# 282
Айде и аз да се запиша тази седмица:

# 283
mimes, честита 217! Една от най-добрите козметични покупки newsm10

# 284
  • Sofia
Момичета, гледах в другия подфорум, но нещо не видях такава тема  newsm78 Можете ли да ми кажете от Escentual.com  как е по-добре да поръчам - до БГ или до Англия? За колко време идват поръчките до БГ реално, че в сайта го дават 10-20 работни дни?
Извинете за спама, просто тук ми се видя най-подходящо да питам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт