Новите ни козметични похождения 49

• 62 682
  • 721
  •   1
Отговори
# 345
  • виртуално
CLINIQUE Long Last Soft Shine Lipstick
Colour : All Heart

# 346
Зная, че не е съвсем по темата, но все пак да питам...Може ли някой да каже дали си заслужава?:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.499921173448406.107374 … 107539&type=3

не.  Mr. Green

Аз си купих тяхна пудра за лице началото на месеца и от тогава я ползвам всеки ден - харесва ми  Peace Взех я за проба, като дори не бях ситурна дали ще ми пасне на цвят. Но се оказа много добра за моята кожа. Матира, без да е силно матираща, има естествен вид (естествено не трябва да се прекалява с количеството) Не усещам да ми изсушава кожата и да ми "дърпа". Така, че за мен това е добър продукт за 8лв някъде  Peace
Купих и една цветна зелена спирала тогава, но не съм я ползвала още и не мога да дам отзиви.
Като прегледах другите продукти, единствено сенките ми направиха някакво впечатление. На проба ми харесаха, но нямаха някакъв по-интересен цвят и пропуснах.
Като цяло това е сравнително евтина марка без някакви претенции. Като всяка такава марка, има неща които не стават за нищо и други които не са толкова лоши  Sunglasses
Опаковките и като цяло основният цвят на марката са отврат! Добре, че не обръщам особено внимание на тази част от продукта, иначе нямаше да купя нищо  Crazy

# 347
  • Sofia
Е, аз малко попресолих манджата, но като бях в магазина ми беше доста неприятно - консултантката беше гола-вода (заучени реплики без никакъв смисъл, гримирана много силно и зле и супер настъпателна), опаковките са ужас, а и няколкото попипнати продукта нещо никак не ме грабнаха. На тези цени са Картис, които са далеч по-лицеприятни  Peace
Иначе, разбира се, че ще има и читави продукти, ама май няма да се върна скоро там  Grinning

# 348
 Nars One Night Stand Cheek Palette  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Benefit Coralista Lipgloss
 Benefit Porefessional
 Mac 159
 Mac 234
 Nails Inc New York Noir
 Chanel 61 Destiny

# 349
  • София
* Chanel Charming Ombres Matelassees de Chanel

* Chanel Le Vernis 677 Rouge Rubis

# 350

Малко се чудих между тази и Naked Basics, но като суочнах втората и изборът беше ясен... А като фен на шанелските бурканчета, тези двете нямаше как да пропусна. А и мисля, че са страхотни за моя цвят очи.

# 351
Мерси на всички, спестихте ми едно ходене и някой лев   bouquet

# 352
# 353
  • Canada
Честити прелести на всички  Heart Eyes

Моля някоя от дамите сдобили се с ружа от коледната колекция на Шанел да пусне реална снимка  Blush Ако е възможно, разбира се   bouquet

Относно Uniq one на Ревлон - за мен това е един от най-добрите финиш продукти за коса  Peace Ползвам го и на моята изрусена коса, и на косата на щерката. Разплита, подхранва, приглажда, прави косата жилава и лъскава без да я утежнява.

И за да не е съвсем спам OPI Underneath the mistletoe
Скрит текст:

# 354
# 355
червилото от грация:

# 356
# 357
# 358
# 359
Йее Денси, супер готини покупки Hug Направо радва окото този пост Two Hearts Two Hearts
На мен след като ми се развалиха 2 масажни бара реших да ги бойкотирам Лъш Sad

Общи условия

Активация на акаунт