Новите ни козметични похождения 49

• 62 672
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Еха, днес явно е денят на Шанел. Честити ви придобивки, момичета! Много радост да ви носят Heart Eyes Hug

# 362
Йее Денси, супер готини покупки Hug Направо радва окото този пост Two Hearts Two Hearts
На мен след като ми се развалиха 2 масажни бара реших да ги бойкотирам Лъш Sad
Благодаря. Heart Eyes Hug А аз барове също не купувам, и не ползвам вече, но този мирише и точно като душ гела и ще го водя на спа, където ще го измажем със семейството ми много бързо.
Сапун от Лъш също вече няма да купя. Харесват ми, но да се свърши за 6 дни при приличен грамаж за доста пари, няма как да стане.

# 363
# 364
# 365
  • Пловдив
Честити Шанели! newsm03
Много ме радвате! Със здраве! Hug

# 366
  • София
Еха, изкупихте ги тези сенки. Ако използвах такъв продукт със сигурност и аз щях да ги купя.  Laughing

# 367
  • Стара Загора
От днеска

# 368
  • USA, Steak State
Тази палитра така и не ми хареса... може би съм се наситила на подобни цветове.  Thinking

В ума ми в момента е единсвено коледната пудра на Диор и няколко пролетни колекции.  Mr. Green

# 369
  • София, Лагера

Любимо!!!!

Старото:
Скрит текст:

# 370
Леле, днес сте изкупили тази палитра на Шанел  Laughing На мен адски ми напомня на Нейкид 2 и ще я пропусна  Whistling
Малко нови нещица от тези дни:

# 371
  • София
След много чудене и маене Simple Smile

Nars Deep Throat

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 23:28 от Марипоса

# 372
 Flutter
Скрит текст:

# 373
  • София
Леле, днес сте изкупили тази палитра на Шанел  Laughing На мен адски ми напомня на Нейкид 2 и ще я пропусна  Whistling
А аз не мога да се оттърва от натрапчивата мисъл за Ревлон Wink. Още когато някой показа снимки на очакваната колекция ooooh!. Имах я абсолютно същата: ColorStay 12 Hour Eye Shadow- Nude Elements
Скрит текст:

# 374
  • Бургас
ехей честитка на всички с новите Шанели, с много кеф да си ги ползвате   bouquet
 Вчера си взех ето този хайлайтър на Wet n Wild Fergie Rose Champagne Glow , aaa страхотен еее, много ама много ми харесва

Скрит текст:
лак на Манхатън Dusky Pink
база на Диор
Biancaneve85 честито за лака, помня че много го искаше   bouquet . Откъде се сдоби с него.

Общи условия

Активация на акаунт