Новите ни козметични похождения 49

• 62 413
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
  • София
- Bourjois Rouge Edition 09 Orange pop-up

# 61
Буб, тъмното ли купи? Много е готино и беше свършило!  bouquet

Алекс ми го взе преди срещата, аз така и не успях да стигна до мола последните дни и да разгледам колекцията; от Мак бяха обещали да ми се обадят, когато го заредят, но не го направиха - ако вие не бяхте писали тук, щях да го изпусна  Laughing

# 62
Буб, тъмното ли купи? Много е готино и беше свършило!  bouquet
Алекс ми го взе преди срещата, аз така и не успях да стигна до мола последните дни и да разгледам колекцията; от Мак бяха обещали да ми се обадят, когато го заредят, но не го направиха - ако вие не бяхте писали тук, щях да го изпусна  Laughing
А да тя ми спомена, честито да ти е! Heart Eyes Важно е човек да има приятели! Heart Eyes Hug  bouquet

# 63
# 64
  • Пловдив
Благодаря за новата тема  bouquet
Ще поръчвам Филорга,но ще се похваля като дойдат продуктите  Peace

# 65
  • sofiq
Скромен запис с любим балсам за устни:

аз си го купих миналата седмица,но не успява да се справи с вечно напуканите ми устни,незнам вече какво да купувам,събрала съм поне 5 балсама и нито един не ми върши работа ooooh!

# 66
За балсам препоръчвам Nuxe, бурканчето, страхотен е. Вечер преди лягане мажа, през деня съм с червилата Коко шайн на Шанел, миналата зима ми беше първата, в която си опазих устните от досадното напукване.
Имат и като червило, но не съм го пробвала, ако знае някой да пише дали е също така добро.

# 67
  • Пловдив
Аз мога да препоръчам и балсама на Джак Блек,поръчвам от ЛФ и съм безкрайно доволна Peace

# 68
  • София
За балсам препоръчвам Nuxe, бурканчето, страхотен е. Вечер преди лягане мажа, през деня съм с червилата Коко шайн на Шанел, миналата зима ми беше първата, в която си опазих устните от досадното напукване.
Имат и като червило, но не съм го пробвала, ако знае някой да пише дали е също така добро.

На мен стикчето балсам Nuxe не ми харесваше така, както този в бурканчето. Вторият ми е незаменим просто. Simple Smile

# 69

На мен стикчето балсам Nuxe не ми харесваше така, както този в бурканчето. Вторият ми е незаменим просто. Simple Smile
Подкрепям, разликата между двата е огромна, като този в бурканчето и за мен е най-доброто.

# 70
Аз също съм много доволна от бурканчето на Nuxe. Heart Eyes
Другият продукт, който също много харесва е:

На Piz Buin ми е свършил и това ще е следващият продукт, който ще си купя  Grinning
От бурканчето на Nuxe аз си слагам и сутрин и вечер. Слагам го и под червило и съм супер доволна. Мирише ми на портокали, а аз обожавам аромата на портокали  Heart Eyes Crazy
И двата продукта си ги купих по препоръка на densi и както винаги останах супер доволна  Grinning Heart Eyes  bouquet

# 71
  • Бургас
Аз ползвам това, възстанови ми устните от цигарите.

# 72
Аз ползвам това, възстанови ми устните от цигарите.
Възстанови ти устните от цигарите......какво им беше станало?
Извинявам се, че задавам този въпрос особено в тази тема, но ми стана много интересно.
Аз много харесвам продуктите на Clinique, но точно този не съм пробвала или поне нямам спомен, но тези, които ползвам толкова много ми харесват, че изобщо не ми се иска да ги сменям и да пробвам нови.  Blush Не мога да си представа, че може да има нещо по-добро и не ме гризе любопитството Laughing

# 73
И от мен малко нови нещица:

Не можах да остана безучастна и аз от груповото посещение в МАС  Mr. Green

А ако продължавате да ми показвате през страница тази тройка палитра пудри, ще се позамисля и аз по въпроса  Whistling Като се има предвид, че нямам Метеорити, мога да си купя тази палитра  Crazy

# 74
  • Бургас
Тънка кожа на устните, къс филтър, нали се сещаш какво става. В момента, в който ги спрях пък започнах да ги мажа по 2 пъти на ден и сега са супер. И преди това имаше ефект, но като ежедневно ги горя с пафкане... Просто веднъж пазарувах в Дъглас и казах на консултантката на Клиник, дай ми нещо за устни, че са ми опърлени от цигарите.

Общи условия

Активация на акаунт