Новите ни козметични похождения 49

• 62 414
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
  • виртуално
Clarins Bronzing Duo 02

# 76
Изненадващ подарък от любимия. Споменах сутринта, че я харесвам и и се чудя и той ме издебнал, отишъл, взел я, като дори предупредил, че е изненада, да не ми кажат. Много съм щастлива не за сенките, а за жеста! Heart Eyes
MAC Her Cocoa RiRi Hearts

# 77
Супер, Дени  Flutter Златен мъж си имаш ти  Sunglasses

# 78
От последните дни

. Взех си 05 и 17.
За човек, който не обича кафявото, 05 номер е разкошен цвят.
За себе си установих, че от Кико си залсужават само сенките.

# 79
  • Canada
А ако продължавате да ми показвате през страница тази тройка палитра пудри, ще се позамисля и аз по въпроса  Whistling Като се има предвид, че нямам Метеорити, мога да си купя тази палитра  Crazy

Приключвам кутия от стандартните Метеорити, номер 3. Сравнено с тях палитрата на Hourglass дава мн по-изискан и стъклен блясък на моята кожа. Определено ще взема нататък и пълният размер пудра  Blush

Пускам за малко една снимка, вижда се основно хайлайтъра  Flutter Извинявам се за качеството, но снимката е правена с телефон, почти на вратата преди да изляза  Blush

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 00:13 от Kickboxing Lady

# 80
Kickboxing Lady, нищо не видях  Sad  Laughing
 Praynig

# 81
А ако продължавате да ми показвате през страница тази тройка палитра пудри, ще се позамисля и аз по въпроса  Whistling Като се има предвид, че нямам Метеорити, мога да си купя тази палитра  Crazy

Приключвам кутия от стандартните Метеорити, номер 3. Сравнено с тях палитрата на Hourglass дава мн по-изискан и стъклен блясък на моята кожа. Определено ще взема нататък и пълният размер пудра  Blush

Hug Ти с каква кожа си - нормална, суха или...и с какъв тен?
И аз не виждам снимката  Rolling Eyes

# 82
  • в 1001-та нощ

# 83
  • Canada
Интересно, аз я виждам, сега ще я кача отново  Thinking

Веси, с бяла кожа съм, смесена лятото, към суха през студените сезони  Peace

# 84
  • в 1001-та нощ
Вероятно е заключена за останалите  Peace

# 85
  • Canada
Сега би трябвало да е ок  Peace Моя комп е окупиран и се боря япрез този на ММ ooooh!

# 86
Сега би трябвало да е ок  Peace Моя комп е окупиран и се боря япрез този на ММ ooooh!
Сега се вижда  Grinning Много ми харесва!  Heart Eyes
Да ти е честита палитрата и да си я ползваш със здраве!
Сега и аз ще я търся да я купувам сигурно   Crazy Laughing
Какво си ползвала освен палитрата?

# 87

Пускам за малко една снимка, вижда се основно хайлайтъра  Flutter Извинявам се за качеството, но снимката е правена с телефон, почти на вратата преди да изляза  Blush
Скрит текст:

Много е хубаво. Този ефект от кой цвят е? Най-светлия ли? Дим лайт толкова ли е блестящ? Hug

# 88
Kickboxing Lady, много якооо!
Отивам да проверя дали я имат и при мен. Досега все с недоверие съм се отнасяла към МАС.

И един въпрос не точно по темата... Blush
Момичета, другата седмица ще имам възможност да си избера нещо от Диор за подарък. Много се колебая какво да е. Имам достачно продукти за грижа за лицето. Някакви идеи?

# 89
  • в 1001-та нощ
Според мен Метеоритите - изобщо не са за стъклен блясък, по-скоро от Гарденията може да се очаква  Peace

Общи условия

Активация на акаунт