Новите ни козметични похождения 49

• 62 417
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
  • Canada
B & C, благодаря, наистина е хубава палитрата и си заслужава солената цена  Blush

За останалите продукти нямам особен спомен, въртя няколко Embarassed Ружа мисля е Коралиста на Бенефит, основата е ББ на Boscia  Peace

bebolinka82 , това на скулата е лимитирания Incandescent Light, най-светлата част  Peace
Dim light e с много по-дискретен, но не по-малко стъклен и полиращ блясък Crazy

И изобщо, както го е описала Карен, това е от типа продукти Какво-си-правила-с-кожата-си  Mr. Green В добрия смисъл  Flutter

# 91
Kickboxing Lady, чудесна си! Браво за пудриерата! Heart Eyes Hug  bouquet

# 92
Kickboxing Lady, много красиво, но различно от ефекта при мен. Предполагам, че си нанесла продукта, именно с цел да се забелязва или пък светлината на снимката подчертава блясъка. При мен ефектът е много по-дискретен, но пък аз нанасям хайлайтъра с лека ръка.

Беболинка, предполагам, това е Incandescent Light - средният цвят, който, поне засега, го има само и единствено в тази палитра, но не и като самостоятелна пудра.
Виждам, че вече са ти отговорили, но да не редактирам отново Hug

Dim Light със сигурност не е така блестящ и по-тъмен като оттенък.

Между другото, и аз имам метеоритите в цвят 01 и палитрата ми харесва повече.

# 93
  • София
Kickboxing Lady, много якооо!
Отивам да проверя дали я имат и при мен. Досега все с недоверие съм се отнасяла към МАС.

И един въпрос не точно по темата... Blush
Момичета, другата седмица ще имам възможност да си избера нещо от Диор за подарък. Много се колебая какво да е. Имам достачно продукти за грижа за лицето. Някакви идеи?

Палитра сенки и червило  Heart Eyes Особено червилата според мен са номер 1.
Може и някоя хубава travel палитра, но те се намират предимно по летищата.

# 94
  • Canada
Благодаря за милите думи, момичета  Hug

И специално благодаря на {Тони}, нейният пост ми насочи вниманието към това бижу   bouquet

Силният блясък на снимката е от светлината, ма живо е по-дискретно   Peace Нанасям с не особено лека ръка и хубаво преливам, руса и бледа съм, нося на цветове.

# 95
Благодаря ви за бързия отговор. Hug Аз се колебая между Дим лайт и Дифюзд лайт, притеснява ме само да не са прекалено бляскави за ежедневно ползване. Искам съвсем лек luminous ефект, без силен блясък. Например на мен метеоритите ми идват твърде бляскави за ежедневно ползване.

П.п Можеш ли да направиш снимка само с Дим лайт, моля? Може и на лични. Благодаря предварително. Hug

# 96
И специално благодаря на {Тони}, нейният пост ми насочи вниманието към това бижу   bouquet

За мен е удоволствие Hug

И мен за колко красоти ми е отворил очите форумът Crazy

# 97
Kickboxing Lady, много якооо!
Отивам да проверя дали я имат и при мен. Досега все с недоверие съм се отнасяла към МАС.

И един въпрос не точно по темата... Blush
Момичета, другата седмица ще имам възможност да си избера нещо от Диор за подарък. Много се колебая какво да е. Имам достачно продукти за грижа за лицето. Някакви идеи?

Палитра сенки и червило  Heart Eyes Особено червилата според мен са номер 1.
Да също така и чантичките-звездни продукти без значение от колекцията им. Peace

Не на личнииии суочовете, не! Whistling Но може в темата за Мас, че тази е само за продукти. Да не ни се карат! Blush

# 98

DIOR Holiday Palette - Glow and Smoky Contrast е заредена в Сефора. Цената й е 108 лв. Аз се минах, поръчах я онлайн и ще има да я чакам. Не очаквах да я има тук.

# 99
  • София
Аз минавам да похваля силиконовия молив на Импала в тъмно синьо - невероятно красив цвят, влюбена съм и в текстурата му  Heart Eyes Heart Eyes Определено ще купя още цветове и вече ще обръщам повече внимание на нещата, които хвалите - не мога да си простя, че толкова късно "открих" този молив  Flutter

# 100

DIOR Holiday Palette - Glow and Smoky Contrast е заредена в Сефора. Цената й е 108 лв. Аз се минах, поръчах я онлайн и ще има да я чакам. Не очаквах да я има тук.
Само тя ли е или са заредили и другите от серията?

# 101
Perfect Sand S52

Снимката е на съфорумка.

# 102
Мисля че е само тя, имаше и друг подаръчен к-кт спирала и мини палитра на цената на спирала, но от празничната серия видях само палитрата сенки. При това беше запечатана в кутия. Подозирам, че е в малко бройки.
Денси, честита палитра! Гледах я днес и много ми хареса. Другата не толкова. Но пък консултантката беше гримирана с нея и се оказа, че и тя никак не е лоша. В крайна сметка си излязох с Nude червилото. Жалко, че моят мъж не приема много присърце моите козметични щения и колебания. Но пък лесно би ги разрешил, би грабнал първото, което му попадне или което му предложат. Към гримовете специално няма никакво отношение - просто не вижда разлика в нюансите. Joy

# 103
Благодаря много! Heart Eyes Hug  bouquet И аз взех Нюда и нямам търпение утре да го сложа.

# 104
С палитрата ли ще го комбинираш?  Mr. Green  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт