Звездни компромати - 188 част

• 63 339
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
# 511
# 512
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, тая прекали Sick. Някои работи трябва да бъдат забранени със закон на труженичките, упс Embarassed, моделите....

# 513
телевизията на турците няма да пропусне да се подиграе с християнството ...

# 514
Хич я няма, горката! Rolling Eyes

# 515
Е, тая прекали Sick. Някои работи трябва да бъдат забранени със закон на труженичките, упс Embarassed, моделите....
И на певиците също  Mr. Green

П.П.Голяма простотия е това.И аз не го одобрявам.Точно като подигравка изглежда.

# 516
 И Десислава съм виждала с подобна снимка.
Може и да бъркам с Камелия...

# 517
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами отвратително е Tired. Тук преди време имаше реклама на бижута подобна- моделката с шапка, но по гащи и широко разкрачена към обектива Sick.
Независимо дали сме вярващи или не, към монахините трябва да изпитваме уважение, примесено с преклонение- колко хора имат тяхната сила на духа...

# 518
  • Варна
Независимо дали сме вярващи или не, към монахините трябва да изпитваме уважение, примесено с преклонение- колко хора имат тяхната сила на духа...

Много добре го каза. Peace
Браво!
Присъединявам се към това.

# 519
Ами отвратително е Tired. Тук преди време имаше реклама на бижута подобна- моделката с шапка, но по гащи и широко разкрачена към обектива Sick.
newsm10  202uu

# 520
Мъжкият модел ми изглежда нежен, нищо лично но първо него видях на снимката.

# 521
# 522
Можеше да не се костюмира, ако не се плези няма никой да я познае Mr. Green

# 523
# 524

Чудесно е за под роклите на почитателите му.
Скрит текст:
Кат' фидя Фасбендър и яйцеклетките ми ликуват, но при снимки на този се чудя дали съм с правилната ориентация.

Общи условия

Активация на акаунт