Звездни компромати - 188 част

• 63 297
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
# 586
# 587
Емилия направо се е обезобразила с тоя нос. За какво зорлем сами се загрозяват  ooooh!

# 588
  • In The Middle Of Nowhere

Ако не знаех, че е Емилия щях да си помисля, че е близначка на Златка Райкова  Thinking

Ирина Шейк изглежда умопомрачаващо в горния клип! Както помежду другото и всички мацки:)

# 589

Ако не знаех, че е Емилия щях да си помисля, че е близначка на Златка Райкова  Thinking

Мен Емилия не ме впечатли особено, виж, от Златка се потресох.

# 590
Чудех се откъде ми е познат костюмът на Емилия... Същият е като на главната героиня на сериала Кости от преди няколко години, само че тя беше облечена така за някакво детско предаване в една от сериите, а не за Хелоуин:

Скрит текст:

# 591
# 592
Днес по звездните новини казаха,че има съмнение,че Руши Виденлиев се е оженил за дългогодишната си приятелка-манекенката в чужбина

# 593
Само аз ли на този свят не намирам Жизел за спираща дъха красавица, ами за жена с груби черти на лицето? Тялото и краката са "уау", но лицето...  ooooh!

# 594
  • Варна
Само аз ли на този свят не намирам Жизел за спираща дъха красавица, ами за жена с груби черти на лицето? Тялото и краката са "уау", но лицето...  ooooh!
Те са й напълно достатъчни, за да бъде супермодел.

# 595
Те са й напълно достатъчни, за да бъде супермодел.
Освен тялото е и достатъчно да служи на определени хора. Wink

# 596
XXX_, и на мен не ми допада в лице, мъжествено ѝ е някак.

# 597
XXX_, и на мен не ми допада в лице, мъжествено ѝ е някак.
smile3521

# 598
Наскоро нали бяхме обсъждали половинката на Мария Илиева...Но сега я показаха с друг мъж

# 599
При НиЛо ли? Познай защо... по никакъв начин не би трябвало да мислим, че е поръчан материал...

Общи условия

Активация на акаунт