час. В 7 и 45 ставам и се довличам в кухнята, като междувременно се удрям във врати, ъгли и пр. В кухната той пие вече втората чаша с кафе, зяпа с половин око някакъв музикален канал и порядъчно е окадил къщата с цигарите си. Посреща ме с "Ооооооо, цуциииии (галено от Цоцоланка), наспа ли се, мойто момичееее..?". Слагам да си стопля чаша вода и отивам до прозореца за да проверя дали светът си е на мястото. Докато си лоча топлата вода с мъжа ми правим разбор на вътрешната и външната политика (кой, къде, дали... го боли, сърби и кво ще се случва в предстоящия ден). После баня, оправяне на кревата, проветряване, поразтребване и в 8 15 излизам за работя. Вървейки до работа си доспивам.
Имаше една реклама подобна... ма не мога да се сетя. Ако са ме събудили принудително с викане по телефона или пускане на телевизора силно, въпросът "Наспа ли се?" ми е изключително противен.
На мен алармата ми звъни и докато пусна машината за кафе, докато мина през банята и се облека с домашните дрехи са минали 15 мин. После имам поне едни 15-20 мин. пиене на кафе и чак тогава се започва оправянето за излизане, което отнема някъде около половин час с обличане, събиране на чанта, намиране на ключове и т.н. Та в общи линии ставам някъде 1 час - 1 час и 15 мин преди часа за излизане.
, независимо до кое време се е проточила 'сутринта' - дълъг душ, проверка на мейла и се захващам с обичайните работни задачи. В случай, че не мога да работя дистанционно и е необходимо присъствието ми в офиса слагам и шофиране в сметката. Един от най-хубавите моменти на работата ми е, че не се налага да съм на пътя в пикови часове и зловещи задръствания. Препоръчани теми