Как започва денят ви?

• 32 017
  • 633
  •   1
Отговори
# 435
  • софия
В тази тема май е модерно да се пуши и да не си тупаш чаршафите, аз това разбрах Simple Smile

# 436
В тази тема май е модерно да се пуши и да не си тупаш чаршафите, аз това разбрах Simple Smile

Правилно си разбрала.

# 437
Само не хванах защо трябва да си тупаш чарвафите  newsm78

# 438
Ами аз тупам нещо, само отдолу някой пуши и искам да го подсетя да се прибере. Ама не чаршафи, нещо с повече боклуци.

# 439
  • Дива Индия
Тая учебна година, първия срок, детето е следобед. За това сутрин нямам ангажимент с него. Та ето такова е утринта вкъщи: в 7 00 на съпружеството пробръмчава алармата и той става. Аз дремя още половин  Wink час. В 7 и 45 ставам и се довличам в кухнята, като междувременно се удрям във врати, ъгли и пр. В кухната той пие вече втората чаша с кафе, зяпа с половин око някакъв музикален канал и порядъчно е окадил къщата с цигарите си. Посреща ме с "Ооооооо, цуциииии (галено от Цоцоланка), наспа ли се, мойто момичееее..?". Слагам да си стопля чаша вода и отивам до прозореца за да проверя дали светът си е на мястото. Докато си лоча топлата вода с мъжа ми правим разбор на вътрешната и външната политика (кой, къде, дали... го боли, сърби и кво ще се случва в предстоящия ден). После баня, оправяне на кревата, проветряване, поразтребване и в 8 15 излизам за работя. Вървейки до работа си доспивам.

# 440
  • до най-прекрасния мъж
Леле, аз си мислех, че за половин час успявам да свърша доста неща, но чак толкова, колкото Инди не успявам  Laughing.

# 441
Посреща ме с "Ооооооо, цуциииии (галено от Цоцоланка), наспа ли се, мойто момичееее..?".

Хи, хи, много е сладко! Но ме подсети за един виц: в темата за вицове.

# 442
Хахаха направо си представям интонацията на "Оооо, цуцииии" Grinning Имаше една реклама подобна... ма не мога да се сетя. Ако са ме събудили принудително с викане по телефона или пускане на телевизора силно, въпросът "Наспа ли се?" ми е изключително противен.  Mr. Green Наистина всички тези неща, свършени за половин час, са доста. Simple Smile На мен алармата ми звъни и докато пусна машината за кафе, докато мина през банята и се облека с домашните дрехи са минали 15 мин. После имам поне едни 15-20 мин. пиене на кафе и чак тогава се започва оправянето за излизане, което отнема някъде около половин час с обличане, събиране на чанта, намиране на ключове и т.н. Та в общи линии ставам някъде 1 час - 1 час и 15 мин преди часа за излизане. 

# 443
Цуци е котката ми Laughing галено от Бианка. Crazy
Рекламата е "Оооо, Пепииии..." Wink

# 444
А да, за кренвиршите. Е същото си го представих  Mr. Green
Скрит текст:
А това с галеното от Бианка  hahaha Логиката куца?! Grinning

# 445
Цуци е котката ми Laughing галено от Бианка. Crazy
Рекламата е "Оооо, Пепииии..." Wink
И моята беше Цуца  Heart Eyes

# 446
  • България-Швейцария
Всеки път различно, в зависимост от това как е завършил предишният ден, но в повечето случаи със секс.
Май ще съм от белите врани, не прочетох цялата тема, но и не видях в последните 10-ина стр. някой да го е написал, за мен обаче е най-приятният тип събуждане. Най-ужасният е когато е трябвало да работя цяла нощ, легнала съм си по време, в което обичайно другите стават или вече са на работа, в някой час на деня се събуждам сама и се чудя на кой свят съм. Слава богу, вече се налага не повече от 1-2 пъти месечно.
Почти никога не закусвам, освен ако наистина не изпитам необходимост. За сметка на това пък пия кола с литри, без нея не мога изобщо да се събудя; в по-тежки моменти я заместват енергийни напитки. Кафето почти съм го отказала, никога не ми е било тонизиращо, само ме 'разтропва'.
Другото вече е почти нормално Wink, независимо до кое време се е проточила 'сутринта' - дълъг душ, проверка на мейла и се захващам с обичайните работни задачи. В случай, че не мога да работя дистанционно и е необходимо присъствието ми в офиса слагам и шофиране в сметката. Един от най-хубавите моменти на работата ми е, че не се налага да съм на пътя в пикови часове и зловещи задръствания.

# 447
Не че нещо , но аз съм суетна и секс за събуждане изобщо не е по мой вкус .
Рошава и неизмита , не , отказвам се . Sunglasses

Инди , как успяваш само за 30 минути да свършиш толкова неща ? Crazy
Както си го описала , на бавни обороти , на мен ми изглежда като 2 часа минимум ! Wink

# 448
Ако някой ме събуди за секс, такива ще ги отнесе, че няма да му е до секс дълго време.

# 449
  • София
Оставете секса, мен ме втрещи пиенето на кола с литри  Shocked
Темата е много интересна, наистина всички сме толкова различни, дори в събуждането сутрин  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт