Как започва денят ви?

• 31 997
  • 633
  •   1
Отговори
# 465
.А и не обичам да бързам - предпочитам да се лиша от половин час сън, но да не се стресирам с бързане. Ако денят ми започне на бързи обороти, после цял ден ще съм крива Simple Smile.
И аз така. Но не мога да се лиша и от половин час сън, затова винаги закъснявам - за среща, за работа, за всякъде... Blush Flutter

# 466
това за секса и излежаването беше преди 4 години. Както се казва кой спал-спал и другото го знаете  Joy Няма излежаване, когато едното скача на леглото,а другото мрънка гладно и наакано от кошарата. Еххх неволи, неволи...Ама не съжалявам за нищо. Имаме си две прекрасни дечица, слънчица. Бебо грейва, като ни види, а дъщеря ми само повтаря: Обичам те мамо! newsm76
А за цигарите, преди децата, пушихме в къщи. Ние не се усещахме как се е умирисвало,ама гости, които не пушат... smile3506Не им е било много приятно. Сега аз не пуша, а мъж ми излиза навън. Само си представете да пушиш на минус 20-30 + снежна буря smile3508 (в Канада сме все пак).
И ако си мислите,че канадките, дето не пушат са по-хубави от пушещите бг момичета...е лъжете се. Не,че поощрявам пушенето Naughty

# 467
И сега ни се случва "секс и излежаване" сутрин- като са при баба и дядо-
 събота или неделя.  Simple Smile

# 468
Аа ний сме млади Simple Smile имаме само домашни любимци и се възползваме максимално от това Simple Smile че после...

# 469
Аа ний сме млади Simple Smile имаме само домашни любимци и се възползваме максимално от това Simple Smile че после...

дааа, аз сега като си спомня за периода "преди децата" и все едно съм била друг човек,в друго измерение...

# 470
  • София

дааа, аз сега като си спомня за периода "преди децата" и все едно съм била друг човек,в друго измерение...

Айе чшшт ся! Simple Smile Почвам да се плаша.

# 471

Айе чшшт ся! Simple Smile Почвам да се плаша.

Няма проблеми, храниш, обличаш, но винаги си готова за секс. Нали си форумка.

# 472
Като дойдат децата, осъзнаваш изведнъж как си си пропилявал сутрините години наред в излежаване до 8.

# 473
Е тука цяла тема обясняваха,че най-невероятният секс се правел,докато децата ревяли в другата стая или пък пристигат в леглото ти в 5-6 часът сутринта.

Аз съм просто на мнение,че трябва да се възползваме от времето,в което сме още свободни...После разбира се децата носят невероятно щастие,но не вярвам че родителите като двойка извисяват интимният си живот Simple Smile

# 474
Бодра и с кафенцееееееееееее!!!  food010 kaffeetrmker_2 Coffee

# 475
После разбира се децата носят невероятно щастие,но не вярвам че родителите като двойка извисяват интимният си живот Simple Smile

Mного сте смешни като смятате, че светът е направен само за вас и всички, които попадат в друга категория, в случая - с деца, са за оплакване. Интимният живот не зависи от наличието на деца, някой ден ще го разбереш.

# 476
  • София
Абе баш си зависи от децата. Специално сутрешния секс с деца не ни се получава, виж, ако са при бабите - друга работа.
Или връща се мъжа ми от командировка, домиляли сме си, иска ни се да се хвърлим директно в кревата, ама нъц - трябва децата да заспят.
Ей такива, битовизми разни. На мерака не влияят, на практиката обаче - много.

Иначе май аз ставам най-рано - малко преди 6. До 6:30 е моето време за баня и кафе с четене на нещо, после вдигам сина ми, който трябва да излезе в 7 без 10, а след малко започвам и да разбуждам малкото (обличам се и се гримирам в стаята й и като стигна до пудрата вече е изхвърчала от креватчето да дойде да ме гледа отблизо и да ми бърка в несесера). Брат й междувременно се е оправил и е тръгнал, а мъжа ми оправя легло, глади дрехи, бръсне се, прави закуска на дребосъчка. До 7:20-30 трябва да сме излезли тримата, карам ги и ги стоварвам пред градината, а аз продължавам в колата до офиса (в 8 започвам). Мъжа ми се разправя с градината и ходи пеша на работа.
Зор голям, ама свикнахме полека всички. Даже понякога успяваме и един сутрешен секс да вмъкнем Simple Smile

# 477
Радвайте се на секса и на децата и се благодарете, че вече не се налага да "пазите тишина", за да не ви чуят някакви родители...

# 478
Това последното щеше да е много смешно ако не беше тъжно, защото има хора, които си живеят и с родителите, и с децата, някои даже и с някоя особено издържлива прабаба. И сега хем деца, хем родители, сигурно правят секс само в банята на трикракото столче.

# 479
Радвайте се на секса и на децата и се благодарете, че вече не се налага да "пазите тишина", за да не ви чуят някакви родители...

Те децата щото уши и очи нямат.... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт