Как започва денят ви?

• 31 973
  • 633
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Всъщност е - грейпфрут  Peace

И какви фрешове, какви топли води - аз днес ям човешко  #Cussing out
В комшиите имаше техно парти до 3ч. през нощта, а аз ставам в 6ч. и след три часа сън сутринта в огледалото ми намигна Ханибал Лектър  Crazy

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 13:42 от erka

# 556
  • до най-прекрасния мъж
Ти не знаеш ли как се лекуват комшии с техно-парти до посред нощите? Спираш им тока и партито свършва Simple Smile. Аз така лекувам моите с чалга-партитата им. Накрая не издържаха и се изнесоха - бяха под наем.

# 557
Аз си го връщах едно време на съседите с афтърпарти рано сутринта и както съм по хеви метъла...  Mr. Green

# 558
  • софия
Това с тока ми хареса, бушоните ли им дръпваш.

# 559
За мен пък е долно. Не е това начинът.

# 560
За мен пък е долно. Не е това начинът.

Peace

# 561
  • софия
Изобщо не ми е долно, като дни наред имат запои съседите, ходиш като зомби на работа, а децата се въртят цяла нощ и никой не разбира от дума и молби, ми се вижда удачен вариант.

# 562
Не е долно това с бушоните, долно ще е да звъннете в полиция не с оплакване за шум, а с подозрение за продажба на наркотици... Mr. Green

# 563
Всъщност само с кафе, понеже не пуша.  Blush

# 564
  • до най-прекрасния мъж
Да, вадя им бушона. И понеже бяха под наем, не знаеха къде са бушоните. Като се усмирят и легнат, отивам и им пускам тока. Да не кажете сега, че с часове съм ги държала на тъмно и студено. Звъниш на вратата, не отварят, полиция за такова нещо едва ли ще дойде, а и те намаляват музиката, ако се появят евентуално ченгета. Така че - няма ток, няма парти. А на сутринта вече е разправията лице в лице, защото те не си стоят само вкъщи все пак. Един път така, втори път така и трети не посмяха. А малко след това се изнесоха. В крайна сметка нощта е за почивка, като искат парти, да вървят по чалготеките. А тези бяха и нагли - купона започваше в 1-2 часа през нощта.

# 565
Ако на мен някоя изтрещяла мърла ми спре тока докато купонясвам или ми викне полиция, ще й върна жеста с обаждане до агенцията за закрила на детето и ще кажа, че подозирам, че го пребива, защото по цял ден крещи, а детето реве.

# 566
Ако на мен някоя изтрещяла мърла ми спре тока докато купонясвам или ми викне полиция, ще й върна жеста с обаждане до агенцията за закрила на детето и ще кажа, че подозирам, че го пребива, защото по цял ден крещи, а детето реве.
ooooh! ooooh! ooooh!
Обаче за сметка на това е длъжна , да те търпи да си купонясваш в 3ч. през нощта ? Така ли ?
колко се радвам , че живея в къща и нямам такива елементарни същества за съседи около себе си ...

# 567
И аз, и аз  smile3521

Те пък понеже от закрила на детето ще предприемат нещо... Препъват се от зор да видят дали нещо не е наред в едно нормално семейство. По-забавно ще е като открият, че няма нищо нередно и съседите потвърдят лудите ти купони по нощите, какво ще те направят за подаване на фалшив сигнал. А и колкото и да си на почит в този форум, за мен изказването ти "мърла" беше доста грубо спрямо момичето. Не ми се занимава да те докладвам, тъй като всички те знаят що за стока си и явно администраторите те пазят като някакъв ценен материал.

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 14:32 от Цъфти_Мъфти

# 568
Изненадана съм колко много хора закусват плод. В реалния живот почти не познавам човек, който да не умира от болки в стомаха след плод на гладно, затова се изненадах от положението тук  Simple Smile

Ако някой не може да направи разлика м/у жилищна сграда и дискотека, ще викам полиция, ако ще да звъня всеки ден. И е анонимно, ще разбере кой е подал сигнала, ама друг път Simple Smile
Който смята, че няма сили да спазва правилата в жилищните сгради, значи не е за тях, да ходи някъде по полето/гората и да си вика на воля  Peace

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 13:29 от Не се сърди, човече

# 569
Повечето хора около мен, начело с дъщеря ми, закусват само плод и не се превиват от болки.
Аз съм само на кафе.

Общи условия

Активация на акаунт