Как започва денят ви?

• 32 003
  • 633
  •   1
Отговори
# 540
В момента в офиса продължавам да дрема над форума и чаша мляко с нес Tired

И аз съм тъй днес  Blush , само че с 3/1 . Wink

Как я пиете тази топла вода ?
Аз съм пробвала , супергадно ми е , не видях никакъв ефект , за нищо . Crazy

# 541
Аз пък все се чудя защо топлата вода с мед и лимон я препоръчват повече от топлия билков чай с мед и лимон?  Crazy

# 542
Не знам. Четох доста потребителки, че го правят, реших, че е полезно. Питайте тях, аз съм като овца-последовател Laughing
ММ сутринта като видя какво си забърквам, ми вика: "Антиоксиданти, а?". И вече бях сигурна, че е полезно!

# 543
Аз пък все се чудя защо топлата вода с мед и лимон я препоръчват повече от топлия билков чай с мед и лимон?  Crazy
Предполагам, по същата логика, по която се препоръчва да се пие по литър и половина -два на ден вода, а не чай....

# 544
  • до най-прекрасния мъж
Топлата вода прочиства храносмилателната система. Само че аз я пия под формата на билков чай с мед. След 2 часа закусвам плодове /сезонни/ и чак на обяд се храня нормално. Чувствам се по-леко така, иначе не знам в каква степен чисти, но така казват.

# 545
И не само това, провокира метаболизма, в нея няма мазнини, въглехидрати, захар. Освен това, логично е да пием това, което имаме в организма си, като естествена среда.

# 546
Топлата вода и на мен ми е леко блудкава, затова я редувам с чай, но без захар, лимони и прочее. Не добавйте мед в много топли напитки - над определени градуси губи своите качества. Както човек си взима душ отвън, за да почисти кожата си, така чаша топла вода действа, но вътрешно.

# 547
И не само това, провокира метаболизма, в нея няма мазнини, въглехидрати, захар. Освен това, логично е да пием това, което имаме в организма си, като естествена среда.
Тогава да пием затоплен физиологичен разтвор  Mr. Green

И аз пия чай с мед сутрин ГОЛЯМА чаша Simple Smile + 2 ябълки за закуска.

# 548
Ако е с мед и лимон, има доста от тия изброените.

# 549
Ако е с мед и лимон, има доста от тия изброените.
Аз говоря за чистата вода, доколкото може да е чиста, де.
Иначе, аз си пия кафе Mr. Green
Предполагам, че и с физиологичен разтвор ще става Mr. Green

# 550
Съгласна съм, че чиста топла вода може да прочиства червата, но ако е с мед и лимон, няма разлика дали не е билков чай.  Peace

# 551
Съгласна съм, че чиста топла вода може да прочиства червата, но ако е с мед и лимон, няма разлика дали не е билков чай.  Peace
Особено, ако е от зърнастец Mr. Green

# 552
Особено, ако е от зърнастец Mr. Green
Тежка артилерия.  Mr. Green

# 553
моят ден днес започна леко кисело, но много освежаващо с фреш от грийфрукт.
много харесвам този плод, а и с всичките си витамини и антиоксидантно действие ми се отразява много добре.  smile3521

# 554
опс, грЕйфрукт  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт