Как започва денят ви?

• 32 057
  • 633
  •   1
Отговори
# 525
Бижу, на теб ти става болно, защото лично си го преживяла, че по-фрапиращо. И аз се шокирах преди от много работи, но след 2 месеца в темите за муните и муньовците, вече нищо не ме учудва.Как защо слухтят? Кой кавото няма, това иска. Те като на са правили кекс от 100 години, поне да чуят другите как правят, да могат после да клюкарят, къде бъркат и как не го правят както трябва!
Тука вече и аз ахкам и въхкам как е възможно да има такива хора.

# 526
Не, под "болно" имах предвид ненормално, сбъркано. Но иначе като се замисля си права в някаква степен и пак не ги разбирам.
Тая тема с муньовците така и не я зачетох, май много пропускам, но просто нямам физически възможности да я обходя, вижда ми се толкова безкрайна, че един живот ще ми трябва само нея да чета! Laughing

# 527
Бижу, на теб ти става болно, защото лично си го преживяла, че по-фрапиращо. И аз се шокирах преди от много работи, но след 2 месеца в темите за муните и муньовците, вече нищо не ме учудва.Как защо слухтят? Кой кавото няма, това иска. Те като на са правили кекс от 100 години, поне да чуят другите как правят, да могат после да клюкарят, къде бъркат и как не го правят както трябва!
Има и още как...моите не са чак такива,поне не съм ги виждала и чувала да слухтят...обаче все пак си е неудобно да ни чуят и предпочитаме да сме си сами вкъщи и да си правим каквото си искаме.
Но мои приятели,които останаха при родителите си,  докато са студенти нямат този шанс...мама слухти и дебне момент да влезе я с торта,я да попита някой иска ли да пие нещо и през нощта отивала да почука да пита дали им е случайно студено.Това за пълнолетни хора на 22+..

# 528
Не сте ли гледали "Момчето си отива" и втората част, там дето се ожени за една учителница и той и майка му влизаше за щяло и нещяло. Това да не е научна фантастика.
Светът е голям и мами дебнат отвсякъде.

# 529
Не сте ли гледали "Момчето си отива" и втората част, там дето се ожени за една учителница и той и майка му влизаше за щяло и нещяло. Това да не е научна фантастика.
А пък после тези, дето се сексят пред децата си,са тези майки които влизат и слухтят...

# 530
А пък после тези, дето се сексят пред децата си,са тези майки които влизат и слухтят...
Вашите пред теб ли са го правели?  Laughing
Последно слухтят като католици или не? Нещо обърна плочата.

# 531
Вашите пред теб ли са го правели?  Laughing
Последно слухтят като католици или не? Нещо обърна плочата.
Не,но на мен ми е неприятно ,когато сме при родителите ми.Винаги ме е страх,че ще ме чуят.При свекърите ми е същото,
Един ден като имаме деца,ще си търся дуплекс и ще заключвам вратата.
По-горе се сподели за правенето на секс пред децата..

# 532
Има и още как...моите не са чак такива,поне не съм ги виждала и чувала да слухтят...обаче все пак си е неудобно да ни чуят и предпочитаме да сме си сами вкъщи и да си правим каквото си искаме.
Но мои приятели,които останаха при родителите си,  докато са студенти нямат този шанс...мама слухти и дебне момент да влезе я с торта,я да попита някой иска ли да пие нещо и през нощта отивала да почука да пита дали им е случайно студено.Това за пълнолетни хора на 22+..
ooooh!

# 533
Аз съм била с родителите си до 31г.  babyuu Много ми беше хубаво.  Не съм делила квартири  по градски периферии, не знам какво е градски транспорт, близо до приятели , познати места, заведения, обичам си семейството,  да не говорим, че не знаех колко струва киселото мляко.
Интимни срещи не съм имала в присъствието на родителите ми вкъщи, но и сега ако имаме гости ни е чужда мисълта за секс,  не ми е бил решаващ фактор за 'самостоятелност'.  Но ми е правило впечатление в студентските години по купони мои колеги от провинцията съвсем леко се отпускаха и в присъствието на други хора, явно бяха свикнали съквартиранта да се обърне да не гледа и толкоз.
Купони не са ми липсли ( вкъщи), имаме и вила.
Родителите ми са интелигентни и възпитани хора и 'слухтене' е абсурдно поведение за тях. Хеле поднасяне на тортички и кафенце, това съм го чела само в литературата.
Ако трябва да повторя 20тте си години пак вкъщи щях да ги повторя.

# 534
Днешният ми ден започна с моята стара приятелка мигрената
ще се гръмна вечеее ,за да не я срещам повече  Mr. Green  #2gunfire

# 535
Събуждам се окончателно към 10 часа  Laughing това дето съм го работила от 8.30 до 10 е било на автопилот

А на мен най-продуктивната част от деня ми е между 8 и 11.

После напича, огладнявам,
след обяд пък ми се спи, само се въртя и пъшкам...

# 536
А на мен вече денят ми почва,вече по това време,гледайки през прозореца да видя дали няма сняг.
Обичам това събуждане и да видиш ,че всичко навън е бяло Simple Smile

# 537
Аа, не Naughty Не съм си сменила гумите още, не позволявам никакво бяло!

# 538
По въпроса за слухтенето. Някои съседи слухтяли с чаши, усещало се по суркането на стъклото по стената.....

# 539
Ох, днешният ден започна доста трудно и бавно, с много кафе. И дъългото му пиене, докато се преборя с природата (гримирам). Но пък добавих чаша топла вода с мед и лимон хем за укрепване на имунната с-ма, хем като анти-оксидант, хем, чух, че се слабеело нещо.. Дано успея да запазя традиция в пиенето на тази смес през цялата зима.
В момента в офиса продължавам да дрема над форума и чаша мляко с нес Tired

Общи условия

Активация на акаунт