Как започва денят ви?

• 31 967
  • 633
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз повръщам от плод на закуска.
Кафе с мляко и бисквити - това ми е закуската винаги.

# 571
А аз повръщам от кафе с мляко пък. Ако добавя и бисквити, ще ходя като болна цял ден.
Това сериозно, не се заяждам.
Не виждам причина такива различия да са основа за спор , възклицания и ококорени погледи. Peace

# 572
А аз повръщам от кафе с мляко пък. Ако добавя и бисквити, ще ходя като болна цял ден.
Това сериозно, не се заяждам.
Не виждам причина такива различия да са основа за спор , възклицания и ококорени погледи. Peace
+1

# 573

Извинявам се.
Редактирах.
Съвсем първосигнална беше реакцията ми, затова така се получи  Simple Smile

# 574
Благодаря ти. Peace

# 575
На мен ми започва денят с фреш и ми е супер на стомаха.

Веднъж съседи са се опитвали си правят вечеринка с чалга до дупка през нощтта, обадих се в районното и до 5 мин. им бяха спрели партито.
Това в България, тук, където живея, няма такъв, който да си помисли, че може след 10 да озвучава съседите си. Никой даже не се и опитва.

# 576
  • до най-прекрасния мъж
Ако на мен някоя изтрещяла мърла ми спре тока докато купонясвам или ми викне полиция, ще й върна жеста с обаждане до агенцията за закрила на детето и ще кажа, че подозирам, че го пребива, защото по цял ден крещи, а детето реве.
Викай, тези неща се доказват  Wink. Ако ти си ми съседка с подобно поведение, не само тока ще ти спирам, ами и ще те изселя със всички средства на БГ законодателството! И по-леко с квалификациите, ако обичаш!

# 577
Моят ден започва по-късно към 8:30-9 с кафе и цигара и с мечтата за ей този будилник   Mr. Green

# 578
Има правилник за вътрешния ред .
На който не му изнася - да се мести на безлюдно място .

Не бих търпяла , грам , някой да ми нарушава тишината след 22 ч.  Naughty
Ще използвам всички законови средства .

За плодовете - аз не закусвам изобщо , но плод винаги ям само на гладно .
За десерт - никога .

Стомах не ме боли .

# 579
  • софия
"Изтрещяла мърла", ще го оставя без коментар Rolling Eyes
Всъщност с фрешовете от цитрусови плодове трябва да се внимава когато се пият на гладен стомах.

# 580
  • до най-прекрасния мъж
"Изтрещяла мърла", ще го оставя без коментар Rolling Eyes
Всъщност с фрешовете от цитрусови плодове трябва да се внимава когато се пият на гладен стомах.
Аз не го оставих така и я докладвах. Ама изобщо не ме интересува коя е, да се научи да общува съгласно правилата на форума. Възпитанието й няма да коментирам.

# 581
Има правилник за вътрешния ред .
На който не му изнася - да се мести на безлюдно място .

Не бих търпяла , грам , някой да ми нарушава тишината след 22 ч.  Naughty
Ще използвам всички законови средства .

Правилник има, но няма кой да го спазва.
Само си късате нервите и накрая - нищо.

На мен не ми се е налагало да обяснявам на младите си съседи да не вдигат шум след 22ч, защото децата си знаят. Дали са съобразителни или се сдържат, защото знаят, че домоуправителите имат право да наложат глоба - не знам. Иска ми се да вярвам, че е първото.

Който иска да купнясва след 22ч - има достатъчно кръчми и дискотеки.

# 582
Аз не го оставих така и я докладвах. Ама изобщо не ме интересува коя е, да се научи да общува съгласно правилата на форума. Възпитанието й няма да коментирам.
Е , коя е ? Съвсем никоя е , нищо че се опитва да блесне с простотиите си  Confused
Не знам какво влага в понятието мърла , ама точно тя споделеше с гордост , че у тях WC- то било вечно опикано , защото мъжа и бил висок и късоглед ... но на нея не и пречело ...  Пък и духовната мърлящина , която демонстрира е много по - страшна !

# 583
  • Дива Индия
 smile3544

Относно пиенето на топла вода сутрин - прочетох някъде, че от това се отслабвало, че пречиствало организма и за това започнах преди има-няма пет години. Ама не отслабнах (освен умствено, ала надали е от водата). После пиенето на топла вода ми стана навик. Гадно е, ама се свиква Laughing.

# 584
Чаша с топла вода не бих могла да изпия.
Чела съм, че е добре вътре да се капне малко пресен лимонов сок и да се люсне на гладно.

Общи условия

Активация на акаунт